Haastattelussa Meri Kartta, Sinimustan Liikkeen eduskuntavaaliehdokas

Sinimusta Liike valmistautuu vaaleihin. Partisaani haastattelee puolueen ehdokkaita vaalien alla näiden mietteistä. Meri Karttaa voi äänestää Uudenmaan vaalipiirissä numerolla 19.

Politiikka

Esittelisitkö itsesi lyhyesti lukijoille?

Olen 33-vuotias ammattikuljettaja. Iloinen, elämänmyönteinen savolainen Hämeessä.

Minkälaisia asioita ajat, mikäli pääset eduskuntaan?
Hyvinvointia suomalaisille Suomessa. Yksinkertaisesti. Suomi suomalaisille.
Maahanmuutto nollaan ja jo maassa olevat ulos.
Tämä on tärkein päämäärämme, olemassaolomme edelletys ja kaiken politiikamme lähtökohta. Siitä ei tingitä, eikä siitä tehdä minkäänlaista myönnytystä.

Sinut tunnetaan vuosi sitten julkaistusta Suomineidot-dokumenttisarjasta. Sarja aiheutti kohun kulttuurimarxistien keskuudessa, mutta oli kuitenkin valtavan katsottu. Mikä on oma mielipiteesi sen lopputuloksesta?

Olen tyytyväinen lopputulokseen, tosin muutama kohtaus aiheutti hieman myötähäpeää.
Suurin mietinnän aihe mukaanlähtemisessäni oli oma ylipainoinen ulkonäköni. Senkään arvostelu ei tosin mennyt tunteisiin, koska voin tehdä painolleni jotain. Dokumentin aikaan painoin 120 kiloa.

Havahduttani Suomenuskoon, tulin oman henkisen muutokseni määränpäähän. Ymmärsin elämäni olevan omissa käsissäni, eikä jonkun juutalaisen ”herran armoilla”.
Tämän tähden olen korjannut ruokavalioni ja aloittanut salillakäynnin sekä ampumaharrastuksen. Tällä hetkellä painan 88 kiloa.

Olet aikaisemmin ollut perussuomalaisten jäsen. Miksi valitsit merkittävästi pienemmän Sinimustan Liikkeen?

Omat muutokseni arvomaailmassani eivät kulkeneet käsi kädessä persujen kanssa. Puolue muuttui jatkuvasti liberaalimpaan suuntaan, minä kansallissosialismiin.

Minkälaista toimintaa teet puolueen sisällä? Entä mitä muuta kansallismielistä toimintaa arkeesi kuuluu?

Toimin Hämeen piirin puheenjohtajana, hoidan piirin sometuksen ja yritän keksiä kaikkea tekemistä piirin jäsenten pään menoksi.
Kansallismielisten liittoumassa olen varapuheenjohtaja, sekä ylläpidän somekanavia.
Olen molemmissa suorittava kuraporras, keittelen kahvia ja teen kaikkea pientä tärkeää oheistoimintaa esimerkiksi kokouksissamme.
Nakki napsahtaa, minä hyvänä tyttönä toteutan.

Lisäksi olen aina avoinna ehdotuksille, mielelläni teen melkein mitä vain mikä auttaa kansallismielistä toimintaa ja mukana olevia aktiiveja.

Ajat työksesi rekkaa. Mitä muuttaisit alaan liittyvästä lainsäädännöstä?

12 pitkää vuotta. Muuttaisin ainakin ajoaika- sekä lepoaikasäädöksiä, nykyiset eivät huomioi Suomen maantieteellistä pituutta.
Yleinen kuskien asenne on ”kun töihin lähdetään, niin ollaan töissä, eikä lepäillä suurinta osaa päivästä.” Itse olen samaa mieltä, tehdessäni reissuhommaa.

Perustele, miksi sinua tulisi äänestää.
Tämähän se vaikein kysymys on. Olen uutta ja tuoretta verta, omaan erilaisia näkemyksiä ja ratkaisuehdotuksia, ajattelen hyvin luovasti ja nopeasti. Ja olen rohkeasti oma itseni, kaikinpuolin massasta poikkeavana – mutta päämääräni ja luja tahtotilani on pitää Suomi suomalaisena.

Aktivismi Eduskuntavaaliehdokkaat Kansallismielisten liittouma Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Suomineidot Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hurjasti tsemppiä vaaleihin Meri, näkemyksesi asioista ovat erinomaisia.

 • Sinivihreä liike

  Vastaa

  On siinäkin kuorma-auton kuljettaja. Taas yksi sinivihreäliikkeen jäsen, joka haluaa autoilun kallistuvan ” ilmaston nimissä”, sekä kannattaa järjetöntä hiilineutraalius 2035 tavoitetta. Samoin metsät luonnonsuojelualueiksi. Kuka tällaista vihreää siirtymää kovasti ajavaa puoluetta menee äänestämään. Vaalikoneesta voi käydä tarkistamassa ja toteamassa nämä samat asiat. Onneksi nämä karkoittavat äänestäjät tehokkaasti. Samanlainen viherhumppa puolue kuin vihreät.

  • Virva T

   Vastaa

   Ja mikähän muu puolue sinimustien lisäksi haluaa estää suomalaisten jäämisen etniseksi vähemmistöksi omassa kotimaassaan? En ole itsekään kaikesta heidän kanssaan samaa mieltä, mutta suomalaisten ja omien lasteni tulevaisuus Suomessa on prioriteetti nro.1, eikä tätä aja kukaan toinen puolue millään tasolla. Siksi koko perheemme äänet menee sinimustille ja harkinnassa on myös liittyä SML: n jäseneksi.

   • Sinivihreä liike

    Vastaa

    Millähän tämä tuohonkaan aikoo puuttua, koska hallitukseen ei pääse 0,2% ääniprosenteilla. Vihreät siirtymät ja hiilineutraalius 2035 tavoitteet eivät myöskään edistä suomalaisten ja heidän lastensa tulevaisuutta. Aivan typerä hanke. Sinivihreäliike taitaa tukea myös tätä EU:n uutta ideaa vanhojen talojen ”energiaremontista” ilmaston nimissä myös. Siinähän äänestät, mutta hukkaan menee sekin ääni. Muutoinkin sinivihreänliikkeen lupaukset ovat samaa populismia, kuten SDP kohdalla. 

    Näitä pienpuolueita on aivan liikaa ja ne vain pilaavat toistensa kannatuksen. Tärkeä tavoite tuokin, ettei suomalaiset jää vähemmistöön omassa maassa, mutta kaikki nämä ilmastoutopiat, joita sinivihreäliike tukee on ehdoton ei. En tule äänestämään yhtään sellaista puoluetta, joka tukee tuota älyttömyyttä. Auto on täysin välttämätön maaseudulla ja en todellakaan halua sen kallistuvan yhtään enempää, joten en äänestä senkään takia tuollaisia puolueita ja varmasti moni muukin tekee niin.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Äänestämällä esim. Persuja, ääni menee takuuvarmasti hukkaan.

     Mitä mieltä olet noin muuten väestönvaihdosta ja suomalaisten lapsiperheiden tahallisesta tukematta jättämisestä/haluttomuudesta kannustaa lastentekoon?

    • Plääh

     Vastaa

     Mee sää vain takaisin Hommafoorumille. Muuten, persujohtokin kannattaa ilmastovalhetta ja vihersiirtymiä. Halla-aho ja Purra ovat kai aina olleet vihreitä, vaikka esittävät jotain kansallista. Purra julkisesti vielä 2016

 • Anonymous

  Vastaa

  Minä äänestän Sinimustaliikettä. En tosin usko äänestämiseen ‚eli ei sillä ole mitään merkitystä vaikka koko kansa äänestäisi muumipeikkoa, silti samat kokoomuksen, perussuomalaisten, Sdpn ym persereiät pyörisi siellä kuten tähänkin asti. Ikävä kyllä demokratia on iso vitsi, sillä ei ole mitään väliä mitä äänestää, koska se on pelkkää teatteria! Äänestämällä ei voi vaikuttaa mihinkään! Solidaarisuudesta äänestän kumminkin Sinimustaliikettä!

 • Based Mc Chudman

  Vastaa

  Äänestän sinimustaa liikettä, jotta suvakkeja vituttaisi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi