Sinimusta Liike vastustaa sateenkaaripropagandan levittämistä kouluissa

Jaamme Sinimustan Liikkeen kannanoton.

Politiikka

Helsingin kaupunki järjestää tänä vuonna kaikille yläluokan oppilaille pakollisen sateenkaarityöpajan, jonka tarkoituksena olisi käsitellä sukupuolten ja seksuaalisuuden moninaisuutta. Vaikka kaupunki perustelikin oppilaille pakollisen työpajan järjestämistä valtiollisella opetussuunnitelmalla, kyseisen koulutuksen vetovastuu olisi kuitenkin SETA:lla. SETA ja opettajat ovat aiemminkin taittaneet peistä siitä, kenen vastuulla opetus sateenkaariaiheista lopulta on. Opettajien paneutumista aiheeseen pidetään SETA:n edustajien näkökulmasta usein pinnallisena, minkä vuoksi vetovastuu homo- ja transupropagandan levittämisestä on pyritty ulkoistamaan enemmissä määrin SETA:n kaltaisille toimijoille, joiden toimintaa ylläpidetään pitkälti valtion ja kuntien varoilla.

SETA:n toiminta tähtää biologisen sukupuolikäsityksen ja terveen seksuaalisuuden ilmaisun kumoamiseen. Järjestön verkkosivuilla todetaan, että jokaisella ihmisellä on oikeus omaan sukupuoli-identiteettiinsä ”haluamallaan tavalla”. Tätä halua eivät rajoita biologinen todellisuus, evoluutio tai ihmislajiin oleellisesti liittyvä suvullinen lisääntyminen, vaan ainoastaan henkilön oma kokemus ja tunnetila. Samaan aikaan järjestö kuitenkin painottaa, ettei ihmisen seksuaalisuutta tai sukupuolta voida ”omalla päätöksellään” tai ulkopuolelta muuttaa.

Mikäli SETA:n vaalimat identiteetit, olivat ne sitten sukupuoli-identiteettiä tai seksuaalisuutta koskevia, olisivat luonnollisia ja sisäsyntyisiä, niiden esiintyminen pysyisi suhteellisen tasaisena sukupolvien välillä. Arviolta 99 % vastasyntyneistä syntyy jompaankumpaan sukupuoleen, ja sukupuoleltaan häilyvätkin selittyvät pitkälti yksittäisten lapsen rakenteellisilla kehityshäiriöillä. Sateenkaariväestön osuus ikäluokasta on kuitenkin kasvanut tuntuvasti jokaisena kuluneena vuosikymmenenä, vaikka ihmisten biologisissa ominaisuuksissa esiintyvät erot ovat olleet suhteellisen pieniä. Amerikkalaisen vuonna 2021 toteutetun kyselytutkimuksen mukaan ennen vuotta 1946 syntyneistä ainoastaan 0,8 % koki itsensä sateenkaariyhteisön jäseneksi, siinä missä vuoden 1997 jälkeen syntyneistä peräti 21 %. Muutos on siten lähes kauttaaltaan kulttuurillinen, eikä ”luonnollinen” tai ”sisäsyntyinen”, kuten SETA asian esittää.

Luonnollisen itseilmaisun kaapuun kääritty kulttuurinen murros niittää uhriensa keskuudessa huonoa satoa. Sateenkaarivähemmistön jäsenten keskuudessa esiintyy heteroväestöä huomattavasti enemmän mielenterveysongelmia, onnettomuutta, parisuhdeväkivaltaa, päihdeongelmia ja sukupuolitauteja. Sateenkaarivähemmistöön kuuluvilla on myös osittain näitten elämäntapojen takia moninkertainen itsemurhariski heteroväestöön verrattuna. Kyseessä on siten valtakulttuuria huomattavasti sairaampi ja vaarallisempi yhteisöä, johon nuorten ihmisten houkuttelu pitäisi olla jo lähtökohtaisesti moraalitonta.

Oman irvokkaan lisänsä sateenkaripropagandaan antaa nykyinen transaktivismi, jonka nimissä nuorten ihmisten terveistä kehoista muokataan hedelmättömiä ja usein myös toimimattomia ruhoja. Vaikka sukupuolenvaihdosleikkausta perustellaankin usein tietoisena synnynnäisen identiteetin vapauttavana ”korjausoperaationa”, sen perusta on lähtökohtaisesti kulttuurinen, ei biologinen. Sukupuolenkorjaushoitoihin hakeutuneiden määrä on monikymmenkertaistunut erityisesti viimeisen 20 vuoden aikana kaikissa länsimaissa, ja kasvava osuus hoitoihin hakeutuvista koostuu nykyään nuorista, herkässä iässä olevista tytöistä. Samaan aikaan, kun edellä mainittu sukupuoliteollisuus tekee terveestä ihmiskehosta toimimattoman kuvatuksen, se avaa mahdollisuuden melkoiselle liikevoitolle. Sukupuolenvaihdosbisneksestä odotetaan tulevan yli viiden miljardin dollarin teollisuudenala vuoteen 2030 mennessä pelkästään Yhdysvalloissa.

Sinimusta Liike on traditionalistinen ja radikaali kansallismielinen puolue, joka perustaa sukupuoli-identiteettiin liittyvät linjauksensa biologiaan ja evoluution sanelemiin vaatimuksiin. Nykyisen sukupuolikaaoksen sijasta kannatamme selkeitä sukupuolirooleja, ja niistä johdettavia maskuliinisia ja feminiinisiä ihanteita. Eduskuntavaaliohjelmamme mukaisesti me vaadimme yhteiskunnallisesti haitallisten järjestöjen, kuten SETA:n, kieltämistä, sekä koulujen puhdistamista nykyisestä sateenkaaripropagandasta. Nykyisten ”ihmisoikeuksien” ja ”monimuotoisuuden” sijasta suomalaisissa kouluissa tulisi antaa valmiuksia tulevaisuuden perhe-elämälle sekä terveelle kasvulle lapsuudesta kohti aikuisuutta osana suomalaista Suomea.

Lue lisää eduskuntavaaliohjelmastamme.

Lähde: SML

Aktivismi Hyvinvointi Kotimaa Kulttuurimarxismi Politiikka Rappiokulttuuri Seta Sinimusta Liike Transut Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Erinomainen kannanotto.
  Nyt on vanhempien syytä olla hereillä siitä, minkälaista aivopesua siellä koulussa tehdään, opetussuunnitelma on täysin mätä, päämääränä on tehdä lapsista pahasti identiteettiongelmaisia ja henkisesti heikkoja.
  Setan hinttareita ei pidä päästää lähellekään lapsia.

  Mielenkiintoista olisi nähdä, kun setan tyypit laitetaan pahimpaan muslimiluokkaan, minkälainen on vastaanotto ja miten vanhemmat reagoivat, kun tästä kuulevat…

 • Tekijämies

  Vastaa

  Sinimusta liike on laillinen puolue, joten heidän näkökulmaa voi käyttää omien lasten suojelussa. Rehtorille ilmoitus, että perhe kannattaa Sinimustaa liikettä, joka on ristiriidassa pervoilun kanssa, joten omat lapset jätetään ”sateenkaarityöpajan” ulkopuolelle.

  Toinen vaihtoehto on, että rehtorille ilmoitetaan perheen uskonnollinen vakaumus on ristiriidassa pervoilun kanssa ja näin estetään pervoilun pakkosyöttäminen omille lapsille.

  Meillä kotona lapsille opetetaan, että ainoastaan taivaalla näkyvä sateenkaari on todellinen ja luonnollinen. Me olemme vaimon kanssa päättäneet, että käytämme uskonnollista vakaumusta vastatoimena, jos aikanaan tulee eteen tilanne, että koulussa yritetään aivopestä lapsia pervoiksi.

 • TT

  Vastaa

  Ehdottomasti samalla kannalla SML:n kanssa. Oma näkemykseni perustuu tosin hieman klassisempaan katsantoon kuin evoluutioon eli kristinuskoon ja kansanperinteeseen. Itse en jaa evoluutio-opin ”ihminen polveutuu savannin apinasta”- näkemyksiä. Marxistit uskovat evoluutioon, mutta ovat nyt lopullisesti irtautuneet sukupuolinäkemyksissään tieteestä ja normaalijärkisestä ajattelusta.

  Syyrian johtaja Al-Assad on eräässä videossa vitsaillut, että lännessä synnytysosatoilla EI voida sanoa kumpaa sukupuolta vauva on, vaan pitää odottaa kunnes lapsi”henkilö” osaa ilmaista itseään ja kysyä häneltä itseltään, mitä sukupuolta hän kokee olevansa. Sitä ennen täytyy käydä läpi koko SETA:n katalogi ja opettaa lapselle kaikki se sonta ja paska, mitä nyt koulujen on muka pakko lapsille ja nuorille opettaa ja vasta sitten saadaan lapselta se oikea mielipide. Sen jälkeen sukupuolensa moninaisuudesta valinnut henkilö mahdollisesti kärrätään valtion varoin sukupuolen”korjaus” klinikalle, jos biologia ei natsaa yhteen sen kanssa, mitä katalogista on valittu. Yhteiskuntamme on läpimätä. Tämän alle päästään enää vain avoimella pedofilialla ja ihmisyönnillä.

 • Observer

  Vastaa

  Olen erittäin iloinen, että poikani käy koulua maassa, missä tällainen ei mene läpi. Yrittivät joku vuosi sitten jotain vastaavaa ja kansa nousi barrikaadeille.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Yksi tapa estää koulussa tapahtuva pervoilun pakkosyöttö omille lapsille on, että ilmoittaa rehtorille lapsella olevan eri arvopohja, eli kunnioitus luonnollista järjestystä kohtaan.

  Jos rehtori alkaa pullikoimaan, niin siinä vaiheessa on syytä kysyä häneltä, että mitä hyvää homot , pedofiilit ja transut ovat koskaan tehneet?

 • Isäukko

  Vastaa

  Tämän kuvan joutui lähettämään yhdessä ysiluokkalaisen pojan kanssa opettajalle, kun tuli SETA-opetusta koulussa.
  https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/a710748a783a4b878822b76d4f77ca7d.jpg
  Onneksi ymmärsi yskän. Opetus ei vaan oikein tehonnut.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi