SML: Rasismi on osa ihmisluontoa

Uudelleen julkaisemme Sinimustan Liikkeen kannanoton.

Politiikka

päivitetty

Sinimustan Liikkeen maailmankatsomus perustuu suomalaiseen kansakuntaan, joka tarkoittaa suomalaisen perimän, elämäntavan, kulttuurin, elinympäristön ja kielen turvaamista. Puolueemme arvioi yhteiskunnallisia muutoksia siitä näkökulmasta, hyödyttävätkö kyseiset muutokset suomalaisten selviytymistä pitkällä aikajänteellä.

Liikkeemme lähtökohtaisesti uskoo ihmisyksilön perimän tuottavan suurimman osan hänen ominaisuuksistaan. Uskomme siis, että eri ihmisryhmille on evoluution myötä kehittynyt toisistaan poikkeavia fyysisiä piirteitä, käyttäytymismalleja ja muita hänen elinympäristössään selviytymisessä auttavia ominaisuuksia. Ihmislajin eri biologiset alaryhmät ovat näin ollen sopeutuneet erilaisiin elinympäristöihin ja luoneet niihin itselleen ominaisen yhteiskunnan.

Globaali mahdollisuuksien tasa-arvo on ongelma, jonka vuoksi nimenomaan köyhistä ja kehittymättömämmistä maista suuntautuu massiivinen ihmisvirta kohti yhteiskuntia, joiden alkuperäiset jäsenet ovat syntymästään asti rakentaneet hyvinvointiyhteiskunnan ja työskentelevät sen hyväksi. Tämä ihmisvirta koostuu suurelta osin elintasopakolaisista, toisin sanoen ihmisistä, jotka yksinkertaisesti haluavat palan tuosta valmiista kakusta sen sijaan, että he rakentaisivat tai yrittäisivät rakentaa samankaltaisen yhteiskunnan omissa maissaan. Vasemmistosta ja oikeistosta poiketen liikkeemme hyväksyy ihmisryhmien välillä esiintyvät eroavaisuudet: eri ihmisillä on heidän erilaisten piirteidensä ja taustojensa vuoksi erilaiset mahdollisuudet kasvaa yhteiskuntaa hyödyttäviksi jäseniksi, joten on turhaa yrittääkään sovittaa heitä saman muotin alle – ja monesti onkin näin, ettei ihmisvirran tulokkailla ole edellytyksiä sopeutua siihen yhteiskuntaan maapallon toisella puolella mihin he saapuivat. Seurauksena on sarja negatiivisia lieveilmiötä, joista koko yhteiskunta joutuu kärsimään.

Wikipedian määritelmän mukaan rasismilla tarkoitetaan ideologioita, ennakkoluuloisia asenteita, syrjivää käyttäytymistä, rakenteellisia järjestelyjä ja vakiintuneita käytäntöjä, jotka johtavat rotujen väliseen epätasa-arvoisuuteen. Rasismi itsessään on ilmiö, joka johtuu etnisistä konflikteista – ja etniset konfliktit johtuvat taas siitä, että yhteiskunnassa on eri etnisiä ryhmiä, jotka harjoittavat toisiaan kohtaan tiettyjä valtasuhteita. Yhteiskunta, joka pääasiassa siis koostuu tietystä etnisestä ryhmästä ei sisällä samalla tavoin etnisiä konflikteja, eikä siten myöskään yhteiskunnassa ilmenevää rasismia. Rasismi on osa ihmisen sosiaalipsykologista luontoa, mutta yhteiskunnallisena ilmiönä se esiintyy monietnisissä yhteiskunnissa. Toisin sanoen, rasismi on yhtä lailla maahantuotu konfliktin lähde.

Perinteisille konservatiivisille liikkeille, kuten Suomessa Perussuomalaisille, on tyypillistä vastustaa maahanmuuttoa tietyistä ihmisryhmistä, mutta samaan aikaan irtisanoutua kaikesta rasismista. Käyttäytymistapa on lähtökohtaisesti ristiriitainen, ja tämän huomaavat välittömästi myös epäisänmaallisesti ajattelevat poliittiset vastustajamme. Konservatiiviliikkeille rasismin vastustaminen on itsestäänselvyys, jolloin he päätyvät ideologiseen umpisolmuun. Vasemmistolle taasen rasisminvastustus on tietoinen valinta, sen eteen tehdään tietoisesti töitä vastustaakseen luonnollisten stereotypioiden ja biologisten preferenssien aiheuttamia reaktioita.

Sinimusta Liike näkee monikulttuurisen yhteiskuntakokeilun luonnottomana ja vaarallisena ilmiönä, joka johtaa väistämättä valkoisen kantaväestön korvautumiseen vierailla väestöillä ja järjestäytyneen länsimaisen yhteiskunnan romahtamiseen. On päivänselvää, että suomalaisen yhteiskunnan tulisi edesauttaa verotuloista kerätyillä varoilla Suomen kansaa – mikä on hyvä esimerkki rakenteellisista järjestelyistä ja vakiintuneesta käytännöstä, jota Sinimusta Liike edesajaa. Yhteiskunnassa tulee tehdä valintoja, ja puolueemme valinta on suomalaisten etu.

Lähde: SML

Aktivismi Kotimaa Politiikka Rasismi Rotu Sinimusta Liike

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Olen samaa mieltä; rasismi on luonnollinen osa ihmisyyttä ja koko luomakuntaa, sillä myös eläimet vierastavat muita lajeja. 

  Jokaisella on oma ryhmä/heimo, jonka kanssa tuntee me-henkeä ja jonka ulkopuoliset ovat vieraita, joita karsastetaan. Nämä ryhmät tai heimot eivät kaikille ole etnisiä ryhmiä, vaan vaikkapa harrastukseen tai aatteeseen perustuvia. 

  Niinpä myös rasisteja vastustavat suvakistit ovat rasistisia muihin ryhmiin kuuluvia kohtaan.

 • TT

  Vastaa

  Rasismissa on monta tasoa. Normaaliin ihmisluontoon kuuluva toisia rotuja torjuva asenne on tervettä rasismia, siitä pitää olla ylpeä. Sitä voidaan toteuttaa oikeudenmukaisesti julistamalla tietty maantieteellinen alue vain yhden pääetnisyyden/rodun asuinalueeksi. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö alueella voisi asua jonkun verran toisrotuisiakin, Etnonationalismissa puhutaan siitä, että noin 10% toisrotuisia voidaan sallia tai jopa hieman enemmänkin, jos kantaväestön osuus näyttää pysyvän vakaana. Maahanmuuttoa säädellään kantaväestön pääluvun kehityksen mukaisesti. Tarpeen vaatiessa maahanmuutto lopetetaan kokonaan. Nykytilanne, jossa kantaväestön osuus länsimaissa nopeasti pienenee, on kaikista huonoin. Tähän ei tepsi edes persujen harrastama ’civic’-nationalismi, joka keskittyy lähinnä nk. haittamaahanmuuton torjuntaan. Kaikkein järkyttävintä ovat puheet siitä, että ”puuttuva” kantaväestö korvataan maahanmuuttoa lisäämällä. Suomessa tämä on kansanmurhaa ja siitä pitäisi tuomita vankilaan.

  Tietenkin on olemassa Hollywood-elokuvien väkivaltaista törkyrasismia, jossa vaikkapa neekerin koti tai yritys tuhotaan vain siksi, ettei toisrotuisella saisi mennä liian hyvin. Rikollisuus ei kuulu rasismiin, vaan sitä on toteutettava poliittisella tasolla soveltaen sitä suuriin ihmisryhmiin. Toisrotuisissakin on yksilöitä, jotka pystyvät rakentamaan yhteiskuntaa. Kaikki tämän tietävät, mutta anti-rasistisessa propagandassa poliittista rasismia harjoittavat pyritään leimaamaan karikatyyrisiksi törkyrasisteiksi, jotka käyvät yksilöiden kimppuun.

  • Sammy

   Vastaa

   Perussionistien eli PS:n ”isänmaallisuus” on sitä, että yritetään lakaistaja jo puntista valuneita skeidoja maton alle. Sitten suihkautetaan vähän ilmanraikastinta päälle ja voilà!

 • Sammy

  Vastaa

  Samaa mieltä. Niin persiistä kuin sodat, tuhoaminen ja tappaminen ovat, niin ihminen taistelee tunkeutujaa vastaan. Niin teki Suomi juutalaista Neuvostoliittoa vastaan, niin tekivät afgaanit juutalaista Neuvostoliittoa ja juutalaista Amerikkaa vastaan, niin teki Irak juutalaista Amerikkaa vastaan, niin teki Saksa juutalaista Amerikkaa vastaan… EU ottaa tunkeutujat vastaan. Kuinka kauan kestää, että valkoiset eurooppalaiset kököttävät reservaatteissaan kuten inkkariparat? Me hävisimme sodan, sillä meitä korvensi juutalainen molemmilta puolilta. Ei siinä voi kuin hävitä. Jokainen yrittää puolustaa itseään ja pientä aluettaan. Se on luontaista. Kukaan ei voi kiistää tätä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Yhteiskunta täynnä erilaista sallittua syrjintää. Ryssien syrjintä ja kiihotus siihen ihan arkipäivää. Itse näkisin parempana aasialaisten ja afrikkalaisten syrjinnän. Mutta kommunismi ei sitä salli. Kommunismi voitti EUroopassa USAn tuella 1945. USA miehittänyt Eurooppaa jo pian 80 vuotta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Meidän ikiomat maanpetturimme pitää saattaa vastuuseen kansamme murhaamisesta.
  Kun oikea aika koittaa niin lyhtypylväille löytyy ns. uusiokäyttöä. Pylväs ei vain valaise, se kantaa vastuuta.

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Suomessa jo nyt liikaa jengiä. Joku 4 miljoonaa olisi sopiva. Puuttuvaa määrää ei missään tapauksessa saa korvata maahanmuutolla. Kaikkien verotus pienenee ja elintaso nousee jos puolitoista miljoonaa sosiaalipummia lähtisi kiitämään Suomesta jonnekin hevon kuuseen.

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Juuri näin. Hesan valaisintolpat saatava täyteen maanpettureita ja loisia roikkumaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos rasismi on osa ihmisluontoa, niin miksi pikkulapset eivät ole rasistisia.

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Kysymyksesi on hyvä ja perustavanlaatuinen.

   Omasta puolestani näen asian siten, että rasismi on yksi syrjinnän muodoista ja syrjintä taas yksi heimon/kansakunnan luontaisista selviytymiskeinoista. Syrjintä on siis osa selviytymisviettiä. Pikkulapsillahan ei tunnetusti ole vielä edes itsesuojeluviettiä, kokonaisvaltaisesta selviytymisvietistä puhumattakaan.

 • Mennääs lähtökohtiin

  Vastaa

  Nyt tuli Sinimistilta oikein aivopieru. Ei taida porukka edes tietää mitä sana rasisti pitää sisällään. Eikä näinollen tiedä mitä se on.

  Jos ihmiset eivät pdä toisen näköisistä tai värisista henkilöistä, se ei ole rasismia. Ja jos niille huudellaan ja niitä dissataan, sekään ei ole rasismia. Se on huonoa käytöstä, mutta rasismia se ei ole.

 • Valheilla on lyhyet jäljet

  Vastaa

  6kk vanhat vauvat syrjivät rodun perusteella eli välttävät menemästä vieraan rotuisten aikuisten luo ja suosivat omaa rotuaan. Miksi valehtelet?

  https://www.parents.com/baby/all-about-babies/science-says-everyones-a-little-bit-racist-even-babies/
  https://www.utoronto.ca/news/racial-bias-may-begin-babies-six-months-u-t-research-reveals

 • Faktat tiskiin

  Vastaa

  ”Jos ihmiset eivät pdä toisen näköisistä tai värisista henkilöistä, se ei ole rasismia. Ja jos niille huudellaan ja niitä dissataan, sekään ei ole rasismia. ”
  Tämä nimenomaan on rasismia. Jo valkoisena oleminen on rasismia. Tiet ovat rasismia, liikunta on rasismia, aikataulutus on rasismia, aika itsessään on rasismia, maaseutu on rasismia jne. KAIKKI mitä valkoiset tekevät tai ovat, on rasismia. Se on rasismin tarkoitus: hyökätä valkoisia vastaan rotuna.

  Juutalainen Trotsky (Bernstein) kehitti sanan ”rasismi” kuvaamaan kaikkia jotka vastustivat kommunismia. Esim suomalaiset olivat rasisteja koska eivät halunneet liittyä Neuvostoliittoon

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi