Kokoomus ampuu kovilla: transujen tulisi saada vaihtaa sukupuoltaan korkeintaan kerran vuodessa

Kokoomus kuuluu samaan rintamaan vasemmistopuolueiden kanssa mitä tulee talousasioiden ulkopuolisiin arvokysymyksiin.

Politiikka

Kokoomus on selvästi huolissaan puolueen konservatiivisemman äänestäjäkunnan loikkaamisesta Perussuomalaisiin sen jälkeen, kun puolueen pitkäaikainen jäsen, kansanedustaja Wille Rydman vaihtoi puoluetta. Nyt Kokoomuksessa onkin keksitty keino konservatiivien pitämiseen edelleen puolueen äänestäjinä: transujen tulisi saada vaihtaa sukupuoltaan korkeintaan kerran vuoteen, Kokoomus vaatii.

Eduskunnan byrokraattisessa koneistossa on käsiteltävänä uusi translaki, jonka sisältöön Kokoomus haluaa muutoksia ennen kuin se menee varsinaiseksi lakiuudistukseksi. Kokoomusta myös huolettaa, että uutta lakia käytetään hyväksi esimerkiksi armeijan välttelyssä sekä reserviin liittyvien velvollisuuksien laiminlyönnissä.

Puolue ei siis vastusta itse lakia, mutta haluaa sitä täsmennettävän tietyiltä osin. Toisin sanoen Kokoomus kuuluu samaan rintamaan vasemmistopuolueiden kanssa mitä tulee talousasioiden ulkopuolisiin arvokysymyksiin.

Lähde: HS

Eduskuntavaalit Kokoomus Kotimaa Kulttuurimarxismi Politiikka Rappiokulttuuri Transut

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Sekoomuksen kanta arvokysymyksiin on tiedetty jo pitkään. Jo kyllästymisen asti on todettu, että entinen Koti, Uskonto ja Isänmaa-puolue on muuttunut uusliberalismin ja arvomädätyksen voimakkaaksi edistäjäksi Suomessa. Kari Suomalaisen kypäräpappi-hahmo on edelleen totta, jos ajatellaan, että pappi kuuluu Kallion seurakuntaan ja kypärä on muuttunut SA M40/55 mallista johonkin Naton sukupuolineutraaliin sateenkaarimalliin.

  • Teemu

   Vastaa

   Kokoomus on ollut vuodesta 2014 lähtien Suomen kovin homotus- ja maahanmuuttopuolue. PS tulee hyvänä kakkosena. Ei juuri eroa NATO:tuksen, eurokiiman, homojen ja ”pakolaisten” suhteen. Raharosvo Hutisalo ilmoitti ettei heidän puolue mahdu 2023 mahdollisesti samaan hallitukseen PS:n kanssa. Ilmeisesti riitaa tulee ikiliikkujoista eli tuulipropelleista ja aurinkopaneeleista. (PS:hän on täysin rajat auki ‑puolue, joten siitä eripura ei ainakaan johdu.) Muistakaa että Suomi on maa, joka tuottaa päästötöntä energiaa. Siksi tänne tahdotaan investoida kaivoksia ja vetytehtaita ulkomailta.

   • T . T

    Vastaa

    Kyllähän se totta on, että PS ei todellakaan ole paras mahdollinen puolue, hyvin kaukana siitä, mutta vähän järkeä käteen nyt. Ovat he kuitenkin tämän hetkisistä eduskunta puolueista kaikkein kansallismielisimpiä ja järkevintä politiikkaa ajavia. Taso ei vain ole kovin korkea…

 • Ilmari

  Vastaa

  Yleisesti puhutaan translaista. Yritetään luoda kuvaa, että laki koskee vain ns transihmisiä. Näin ei kuitenkaan ole, koska lain hyväksymisen jälkeen kuka tahansa voi ilmoittaa vaihtavansa sukupuoltaan. 

  Se on siis pelkkä ilmoitusasia. Jos ilmoitus on puutteellinen, viranomaisen on kehotettava täydentämään sitä, mutta kenenkään muutosta ei voi jättää hyväksymättä.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Mitä kertoo kansamme älykkyydestä se, että kyseinen puolue on mielipidetiedustelujen mukaan kaikkein rakkain tälle kansalle?

 • Rauno Koskipalo

  Vastaa

  Hirvittää jo etukäteen tuleva
  Kokoomus Persut Kepu
  Hallituksessa
  Palkat raiskataan,samoin eläkkeet ja lapsilisät, niin kuin Sipilän aikana tehtiin. ..
  Ihmistä ei enää voi raiskata ‚koska siitä tehdään sukupuoleton
  Kaikki poliitikot pitäisi aidata, eikä suinkaan Ryssän rajaa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi