Sinimusta Liike tuomitsee esityksen 1,3 miljoonasta maahanmuuttajasta

Uudelleen julkaisemme Sinimustan Liikkeen kannanoton.

Politiikka

Sinimusta Liike on seurannut huolissaan keskustelua työperäisen maahanmuuton lisäämisestä, jota kohtaan maamme poliittinen ja taloudellinen eliitti on osoittanut suurta kiinnostusta viimeisten vuosien aikana. Teknologiateollisuuden puheenjohtaja Jaakko Eskola esitti viimeisimmässä aihetta käsittelevässä blogikirjoituksessaan Suomen tarvitsevan peräti 1,3 miljoonaa maahanmuuttajaa seuraavan kolmen vuosikymmenen aikana. Satoja tuhansia maahanmuuttajia ovat maahamme vaatineet myös EK:n, Peter Vesterbackan ja keskuskauppakamarin kaltaiset taloudelliset toimijat, kuin myös lukuisat porvarilliset ja punavihreät poliittiset toimijat.

Kasvava maahanmuutto ei millään tavoin korjaa suomalaisen yhteiskunnan väestöllistä ja taloudellista alijäämää, ainoastaan pahentaa sitä entisestään. Alhaisen syntyvyyden aiheuttamaan työvoimapulaan maahanmuutto tarjoaa parhaimmillaankin vain lyhytaikaisen ratkaisun, sillä vastoin yleistä uskomusta myös maahanmuuttajat vanhenevat, ja siirtyvät viimeistään elämän ehtoopuolella tukijärjestelmämme asiakkaiksi. Taloudellista hyötyäkin tulijat toisivat suomalaiselle yhteiskunnalle vain silloin, mikäli heidän tuottavuutensa olisi vähintään yhtä korkea mitä suomalaisilla. Tämä asiantila toteutuu harvoin käytännön elämässä, sillä Suomi ei korkean verotuksen hyvinvointiyhteiskuntana toimi ulkomaalaisten spesialistien ensisijaisena kohteena.

Maahanmuutto ei myöskään ratkaise alhaista syntyvyyttä tavalla, joka parantaisi suomalaisten, saati laajemmin länsimaalaisten yhteiskuntien, väestökadosta seuraavaa alijäämää. Kun ensimmäinen maahanmuuttajapolvi osoittautuu riittämättömäksi, ainoaksi ratkaisuksi jää uusien tulijoiden houkuttelu. Mitään rajaa, jonka jälkeen tulijoiden määrä koettaisiin riittäväksi, ei ole todellisuudessa olemassa, sillä jatkuvuutensa kanssa kipuileva liberaalidemokratia on riippuvainen oman maansa ulkopuolelle ulkoistetusta syntyvyydestä. Ne argumentit, joilla pyritään lisäämään Suomeen kohdistuvaa maahanmuuttoa, ovat identtisiä niiden argumenttien kanssa, joilla samaa perustellaan kymmenien miljoonien ihmisten valtioissa, kuten esimerkiksi Saksassa. Näissä olosuhteissa ainoat populaatiot, joiden keskuudessa esiintyy korkeaa hedelmällisyyttä, ovat niitä värillisiä massoja, jotka ovat itse liitoksistaan natisevan tulonsiirtojärjestelmän asiakkaita, eivätkä suinkaan sen rahoittajia.

Lisääntyvän maahanmuuton myötä myös suomalainen yhteiskunta kohtaa valtavan ja mahdollisesti myös peruuttamattoman muutoksen. Monet yhteiskunnalliset instituutiot, jotka ovat aiemmin palvelleet suomalaisia, alkavatkin palvelemaan ei-suomalaisia tulijoita. Tämä tarkoittaa ensinnäkin kroonisia kielivaikeuksia, kulttuurillisia ristiriitoja sekä yhteiskunnan sisäisen koheesion katoamista, sillä järjestelmän rahoittajien ja sen asiakkaiden välille alkaa muodostumaan selvä etninen jako. Tämän kehityksen looginen päätepiste on se, että suomalaiset huomaavat kustantavansa kasvavissa määrin heille vieraita julkisia palveluita, joilla ei olisi mitään todellista tarvetta ilman yhteiskunnan tietoista monimuotoistamista. Uudet tulijat määrittelevät tulevaisuuden palvelutarpeet ja yhteiskunnan suunnan, ja lopulta suomalaiset huomaavatkin olevansa itse se ryhmä, jolta odotetaan kotoutumista heille vieraaksi muuttuneeseen yhteiskuntaan.

Suurpääoman ehdoilla toteutettu maahanmuutto ei korjaa kestämättömäksi osoittautunutta taloudellista järjestelmää, joka vaatii toimiakseen alati kasvavan määrän luonnonvaroja, työvoimaa ja energiaa. Se ainoastaan tuhoaa suomalaisten ikiaikaisen kotimaan tuomalla tänne sen kaltaisia kansoja ja elämäntapoja, jotka ovat meille täysin vieraita. Se myös tuhoaa suomalaisten suuresti arvostaman hyvinvointivaltion tekemällä siitä kansainvälisen sosiaalitoimiston, joka tarjoaa palveluitaan kaikille kielille ja kulttuureille, mutta jonka olemassaolon todellisuudessa varmistavat alati pienenevät kantasuomalaiset ikäluokat.

Sinimusta Liike on radikaalinationalistinen liike, joka kannattaa etnisesti yhdenmukaista Suomea. Suurpääoman edustajista poiketen liikkeemme vastustaa monikulttuurista yhteiskuntakokeilua, sekä maamme muuttamista juurettomaksi ja rumaksi ylikansalliseksi ostoskeskukseksi. Liikkeemme pyrkii etsimään ratkaisun väestölliseen kriisiin luontaista syntyvyyttä lisäämällä, joka tarkoittaa monista liberaalidemokraattisesta ja feministisistä ihanteista luopumista. Nykyisen yksilökeskeisen politiikan sijasta kannatamme vahvoja ydinperheitä, joiden tukemiseen puolueohjelmassamme esiintyvä sosiaalimallimmekin perustuu.

Liikkeemme näkökulmasta ainoa keino turvata suomalaisen yhteiskunnan jatkuvuus on sen kaltainen taloudellinen järjestelmä, jota suomalaiset kykenevät ylläpitämään ilman ulkopuolista työvoimaa. Maltillisella luonnollisella väestönkasvulla suomalaiset kykenisivät varmistamaan parhaiten sen, ettei hyvinvointimallimme ylläpitäminen muuttuisi mahdottomaksi yhdellekään sukupolvelle, jonka lisäksi kykenisimme paremmin ennustamaan tulevien sukupolvien kyvyt, haasteet ja tarpeet. Nykyinen yhteiskuntamalli, jossa yritämme asettaa alkukantaisten kansojen harteille suomalaisten kompetenssin varaan räätälöityjä velvollisuuksia, on tuomittu epäonnistumaan.

Maahanmuuton lisäämisen sijasta liikkeemme kannattaa laajamittaisia kotiuttamisia, jonka tarkoituksena olisi kotiuttaa maassa jo valmiiksi asuvia maahanmuuttajataustaisia ihmisiä takaisin kotimaihinsa. Nykyinen kehitys, jossa kasvava määrä kouluikäisistä lapsista on muita kuin suomalaisia, tulee katkaista välittömästi. Kosmeettiset leikkaukset tulevaisuuden maahanmuuttoon eivät riitä enää varmistamaan kansallista olemassaoloamme tulevaisuuden Euroopassa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi liikettämme kohtaan, hae rohkeasti meidän jäseneksemme!

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Kotimaa Maahanmuutto Politiikka Rotu Sinimusta Liike Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p. grandell

  Vastaa

  hyvin kirjoitettu meidän mädäntynyt sionistien aivopesemät pk poliitikot ovat rähmällään eu.n hunaja purkkiin ja nato kiihkoiluun, mutta jos nämä tyhmät poliitikot ottaisivat itse aseen kainaloonsa ja menisivät tykinruuaksi, asuisivat gethossa sekä heidän lapsensa raiskattaisiin näillä kultamunilla, tuliskohan eri sävel…helppoa jostain west endistä,granista kiljua että sitä ja tätä, ottakaa sinne naapureideksenne monikulttuuria, kuinkahan moni poliitikko käy itähelsingissä ostoksilla? Päättäjät puhuvat ihan sceidaa, kyllä sen tietävät itsekkin.. mutta kuin hinku saada eu hunajaa ja fyrckaa.. ministerin valassa ei varmasti ollut,että suomalaiset suohon ja 3 maitten kultamunat ovat etusijalla, kyllä nyppii hölmöily.

 • TT

  Vastaa

  Olisiko syytä ensin hoitaa maamme pois siitä banaanivaltio-alennustilasta, johon sekopäiset ja eu/nato/globalismi-kiimaiset poliitikot ovat meidät johtaneet? Kansaa valmistellaan afrikkalaismallisiin kiertäviin sähkökatkoihin ja samalla kuitenkin ”haaveillaan” siitä, että afrikkalaiset ”osaajat” pelastavat maamme, hoitavat sen talouden, huoltosuhteen ja ‑varmuuden sekä infran kuntoon. VMP potenssiin kymmenen!

 • Hyvä kirjoitus...

  Vastaa

  …johon lisään että ko. henkilöt tulevat matala energia/sähkön kulutuksen maista lisäämään ilmastonmuutosta tänne Suomeen.

 • Kova kovaa vastaan, ei muuta vaihtoehtoa.

  Vastaa

  Outoa myös että nuoret näyttävät nielevän monikulttuurisuuden pakkosyötön, propagandan, aivopesun mukisematta.

  Kertoo siitä miten tiukassa otteessa nuoret ovat pienestä pitäen YLEn ja koululaitoksen aivopesussa.

  Kouluissa pitäisi nousta laajaan kapinaan tyranniaa vastaan, mutta nuoret eivät ymmärrä eivätkä uskalla. Koulukavereina on mustia ja sekarotuisia vähän joka puolella joten on vaikea tavallaan nousta omaa kaveria vastaan.

  Kun ollaan realisteja ymmärretään että suuret kaupungit ollaan jo menettämässä kun alkuperäisväestö jää vähemmistöön.

  Nuoret eivät nouse kapinaan järjestelmää vastaan koska eivät koe että ongelma koskettaisi heitä itseään suoraan. Erittäin tuhoisaa jälkeä on koululaitos eli aivopesukeskus saanut aikaan. 

  Seuraava ei ole kehotus tai yllytys laittomuuksiin, mutta parasta olisi ollut kun pahimman matuvyöryn aikaan 2015 olisivat vastaanottokeskukset roihunneet kuin juhannuskokot.

  Muuta vaihtoehtoa ei ole nähtävissä tälle mädätykselle kuin Turnerin päiväkirjojen mukainen toiminta. Kaikki muu on itsepetosta. Poliitikot jatkavat tuholaistyötä ja poliisi varmistaa sen.

  Alueellisesti on mahdollista ottaa laajojakin alueita hallintaan, mutta se ei onnistu ilman järjestäytynyttä puolisotilaallista toimintaa. Tarvitaan kymmeniä, satoja tukikohtia ja piilopaikkoja. Kun liikutaan on noudatettava radiohiljaisuutta. Yhteydet varmistettava. Yksikin vuotava kännykkä joka paljastaa sijainnin vaarantaa koko joukon.

  Kun sille tielle päätetään yhdessä lähteä on ymmärrettävä että oheisvahingoilta ei voi välttyä.

  Vastustajina on sekä aivopesty massa että poliisivaltion koko repressiivinen koneisto.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Kaikenlaiset väitteet ja perustelut että Suomi tarvitsisi muka työperäistä maahanmuuttoa ovat yksinkertaisesti mieltä vailla, Totuus on että Suomi ei tarvitse yhtään maahanmuuttajaa. Vastapuoli on näissä asioissa täysin todellisuudesta paennut ja utopioissaan elävä, heille on aivan turha yrittää faktoja esittää tai järjellä selittää, eivät ne ymmärrä mitään!.

 • Todella järjenvastainen unelma

  Vastaa

  Tommonen määrä kehitysmaalaisia tuhoaa tän maan lopullisesti. Ihme aivovamma vallalla joka puolella.

 • pöh

  Vastaa

  Ihan ensin pitäisi puhua asioista niiden oikeilla nimillä.
  Nykyään sanotaan maahanmuuttajaksi ihmistä joka on oikeasti maahantunkeutuja.

 • Schlageter

  Vastaa

  Älkää masentuko. Muistakaa Uuno Kailaan runoa ”Rajalla”: ”Tulkoot hurttina aroiltaan, mahtuvat multaan tänne!”
  Kyllä suomalaiseen multaan mahtuvat nuokin suunnitellut 1,3 miljoonaa muukalaista, mahtuvat saunojemme taakse nekin maanpetturit, jotka noiden 1,3 miljoonan maahantuontia suunnittelevat.
  Valmistautukaa, aatetoverit. Tulevaisuus vaatii kovasti lapiotöitä.

 • Henri Hirn

  Vastaa

  siinä ei olisi mitään huonoa että suomen väkiluku vähenisis,siinä se ongelma tulee kun ulkolaisia tiäuodaan tänne,väkiluvut on aina laskenu ja noussu.siinä sr kansanmurha taphtuu kun hukutetaan suomalaiset neekereillä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi