Asiantuntijat: Le Penin vaalivoitto voisi estää Suomen Nato-jäsenyyden

Marine Le Pen on vaatinut, että Ranska irtautuisi Naton integroidusta sotilaallisesta komentojärjestelmästä.

Politiikka

Asiantuntijat ovat viime viikkoina keskustelleet siitä, tuleeko Unkarin hallitus pelastamaan Suomen Nato-jäsenyydeltä käyttämällä veto-oikeuttaan. Myös Ranskan presidentinvaalien lopputuloksella voi olla merkittävä vaikutus siihen, liitetäänkö Suomi kulttuurimarxistiseen sotilasliittoon.

Konservatiivisen Marine Le Penin voitto voi johtaa siihen, että myös Ranska olisi valmis käyttämään veto-oikeuttaan estääkseen Naton laajenemisen. Vaaleissa Le Peniä vastassa on Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macron, joka puolestaan kannattaa palavasti Euroopan unionia, Natoa ja muita ylikansallisia järjestöjä.

Muun muassa veroparatiisi Luxemburgin ulkoministeri Jean Asselborn on esittänyt harvinaisen julkisen vetoomuksen vaatien ranskalaisia vastustamaan Le Peniä vaaleissa. Asselbornin mukaan maahanmuuttokriittisen ehdokkaan voitto olisi isku ”EU:n ydinarvoja vastaan”.

Naton kolmanneksi suurin armeija

Le Pen on vaatinut, että Ranska irtautuisi Naton integroidusta sotilaallisesta komentojärjestelmästä. Mikäli Le Pen kykenisi toteuttamaan lupauksensa, Nato ei voisi enää määrätä ranskalaisten sotilaiden ja aseiden käyttämisestä. Ranskalla on tällä hetkellä sotilasliiton kolmanneksi suurin armeija ja neljänneksi suurin puolustusbudjetti.

Asiantuntijat epäilevät, että Le Pen voisi pyrkiä heikentämään Natoa myös estämällä Suomen kaltaisten maiden liittymisen järjestöön.

Asiaa mutkistaa kuitenkin se, että Le Pen on osoittautunut uransa aikana populistiksi, jolle takinkääntäminen tärkeissä poliittisissa kysymyksissä ei tuota ongelmia. Le Pen on myös sionisti, joka on tehnyt jyrkän pesäeron kansallismielisiin.

Lähde: Financial Times

Emmanuel Macron Euroopan unioni Juutalaisomisteiset pankit Kotimaa Marine Le Pen Nato Politiikka Presidentinvaalit Ranska Rothschild Sionismi Unkari Vaalit Vaalivaikuttaminen Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Le Peniin ei ole luottamista, niin kuin Partisaanikin mainitsi, kyseessä on sionisti.
  Hän saa tietysti monien ranskalaisten äänet kerättyä populismillaan (miten tuleekin mieleen populismista eräs puolue Suomessa), mutta se on sitten eri asia pitääkö kiinni lupauksistaan.
  Tietysti jos näistä kahdesta pitää valita, niin totta kai kannatan Le Penin vaalivoittoa, Macron on niin vastenmielinen, tekisi hyvää nähdä kun koko länsimainen ”vapaa media” huutoraivoaisi jostain ”demokraattisten arvojen vastaisesta tuloksesta” ja olisihan se hienoa nähdä, jos Suomea yritettäisiin viedä Natoon, niin Orbàn tai Le Pen kaataisi pyrkimykset.

 • Seppä

  Vastaa

  Kapuloita rattaisiin laitta Turkki, jolla on valtava bisnes Venäjän kanssa eikä lähde vaarantamaan niitä sekopäitten takia. Samoin Unkarilla painaa enemmän vaakakupissa bisnekset Venäjän kanssa kuin sekoilu Usa:n. pillin mukaan

 • Marine, Marine!

  Vastaa

  Eu arvot ovat mätäpaskat arvot ja minä en niitä ainakaan jaa.

 • Teeperi

  Vastaa

  Väestönvaihto on sionismin aiheuttama riesa, joten on kummallista miksi Le Pen sionistina puhuu väestönvaihdosta. Onhan tuo silti noista ehdokkaista paras

 • Olisi pitänyt liittyä jo aikaisemmin, nyt pakon edessä.

  Vastaa

  Suomi ja Ruotsi ovat jättämässä hakemukset NATOn jäseniksi ilmeisesti niin että hakemukset otettaisiin vastaan jo NATOn huippukokouksessa kesäkuussa.

  https://www.svd.se/a/Wj5gW2/uppgifter-till-svd-magdalena-andersson-vill-ga-med-i-nato-i-juni

 • Digidigisyöpää

  Vastaa

  Lepenis voisi sitten yksin alkaa sotimaan ryssiä vastaan kun nuo Suomeen hyökkää.
  Minä lähden heti sotimaan ryssää vastaan jos tuo terroristi tähän maahan jalallaan astuu.

 • TT

  Vastaa

  Eurooppaan voisi tehdä muitakin sotilaallisia liittoumia kuin Nato, josta on kehkeytynyt byrokraattinen ja lähes pelkästään USA:n rahoittama ja komentama järjestö. Sinne on pesiytynyt myös vahva ideologinen jaosto, joka ajaa transatlanttista globalismia. Jos Trump tai kansallismielisemmät republikaanit pääsevät USA:ssa valtaan, niin Naton alasajo alkaa, kun suurin rahoittaja lähtee. Suomen maksut kohoavat astronomisiksi, kun kuolevaa järjestöä yritetään pitää hengissä. Jos Trump-siipi ei pääse valtaan, niin USA menee konkurssiin joka tapauksessa. Nato jäsenyys merkitsee myös tekohengitystä USA:n sotilasteolliselle kompleksille, joka on erittäin kustannustehoton aseteknologian kehittelijä ja valmistaja.

 • marko

  Vastaa

  Jonku pitäis tutkia suomalaisten toimittajien ja ”asiantuntijoiden” taustat. Kuka niitä komentaa ja mistä? Media pelottelee suomalaiset poliitikot tekemään epädemokraattisia ja suomelle epäedullisia päätöksiä. Nuo suomen natokannatusgallupit oli Kantar tns:n tekemät joka on brittifirma 🙂

 • Tomi

  Vastaa

  EU, euro, NATO — siinä sellainen perkeleen tripla, ettei paluuta tai tulevaisuutta Suomella enää ole. Eikä suomalaisia edes tunnu kiinnostavan. Lyövät vain tahtia kuin vähämieliset marakatit posetiivarin orrella.

 • Tommi

  Vastaa

  Totta kai NATO:oon mennään. Se on jo päätetty. Ja sitä päätöstä ei tee Suomi tai suomalaiset. Ja jos suomalaisilta jotakin kysyttäisiin johonkin asiaan, niin tämä kansa tekisi väärän päätöksen siltikin. Kunhan baarit pysyvät auki, jotta aikuiset ihmiset saavat ryypätä itsensä kipeiksi, suostuu suomalainen mihin tahansa. Voidaan pelotella nuhalla ja Venäjällä, suomalainen suostuu kyllä. Otetaan ”pakolaisia”, pysytään EU:ssa – mitä tahansa! – kunhan baarit pysyvät auki. Jos kysyttäisiin otetaanko 1 000 000 ”pakolaista” vai baarit kiinni, niin suomalaisen valinta olisi helppo. Tai pois eurosta vai baarit kiinni – vastaus olisi sama: baarit auki!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi