Puola: Uusi laki mahdollistaa homopropagandaa levittävien rehtorien irtisanomisen

Laki tulee kumoamaan myös Maailman terveysjärjestö WHO:n koululaisille kohdistetut sukupuolikasvatusohjeet, joista on tullut vuosi vuodelta kulttuurimarxistisempia.

Politiikka

Kansallismielinen juhlisti sateenkaarimonumentin polttoa Puolassa.

Puolassa on astumassa voimaan uusi laki, joka suojelee koululaisia homolobbaamiselta. Sen nojalla voidaan irtisanoa rehtorit, jotka hyökkäävät maan perinteisiä perhearvoja vastaan yrittäen markkinoida esimerkiksi homo- tai transuideologiaa lapsille.

Puolan parlamentti toimitti lain presidentille Andrzej Dudalle, jonka allekirjoituksen jälkeen laki astuu voimaan. Dudan odotetaan tukevan lakia, sillä vaalikampanjansa yhteydessä hän lupasi äänestäjille kannattavansa aloitteita, joilla lapsiperheitä voidaan suojella homoideologialta. Presidentin mukaan homoideologia on verrattavissa kommunismiin.

Viime vuosina voimaan astuneet lakiuudistukset ovat jo tehneet kulttuurimarxismin markkinoinnista Puolassa huomattavasti aiempaa hankalampaa. Viimeisin lakihanke eroaa edeltäjistään niin, että lain nojalla voitaisiin irtisanoa homolobbausta tukevat rehtorit virastaan kokonaan.

Homojärjestöillä ei enää asiaa kouluihin

Rehtorien ja koululaisten kanssa työskentelevien kansalaisjärjestöjen toimintaa tultaisiin myös seuraamaan ja arvioimaan aiempaa aktiivisemmin, jotta lasten hienovarainenkin aivopesu voitaisiin ennaltaehkäistä.

Tämä on tärkeää, koska Varsovan kaltaisissa liberaaleissa kaupungeissa rehtorit ovat päästäneet homolobbausjärjestöjä kouluihin suorittamaan ”sukupuolikasvatusta” nuorille. Uusi laki estäisi vastaavat väärinkäytökset tulevaisuudessa.

Laki tulee kumoamaan myös Maailman terveysjärjestö WHO:n koululaisille kohdistetut sukupuolikasvatusohjeet, joista on tullut vuosi vuodelta kulttuurimarxistisempia. Toisin sanoen puolalaiset päättävät tulevaisuudessa itse sukupuolikasvatuksestaan ilman globalistien antamia määräyksiä.

Lähde: Magyar Nemzet

Homolobby Koulut Koulutus Kulttuuri Kulttuurimarxismi Maailman terveysjärjestö Perhearvot Perinteiset arvot Politiikka Puola Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • huoran penikka

  Vastaa

  Täyttä paskaa antaakaa juutalaisten jumalauta rauhassa tuhota länsimaat

  • Late

   Vastaa

   😂

 • Evp-soturi

  Vastaa

  Vielä löytyy kaksi maata, joiden kansat ja johtajat ovat järjissään – siis Puola ja Unkari. Ja se taas johtuu siitä, että heillä on vielä terve Jumalan sanan kunnioitus ja elävän Jumalan pelko. Sillä kerran me kaikki joudumme kuitenkin jokainen tuomiolle siitä, mitä olemme elämässämme touhunneet!

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Hienoja maita.

 • juha II

  Vastaa

  Hyvä! Ei kannata jäädä ”pekkaa pahemmaksi”, sillä ”tämä ei ole keltään pois” ‑väki harjoittaa diktatuurisia toimia seksuaalienemmistöä ja perheistituutiota kohtaan, joka nojautuu todistettavasti Raamatun pohjalle ja on ollut yhteiskuntien terveen ja vakaan kehityksen edellytys myös niille, jotka eivät ”Isosta Kirjasta” liikoja perusta.
  Mutta ehkä nyt Raamatun sisältö voi kuullostaa edes joiltain osin täysipäiseltä opuksena, mitä tulee elämän perusasioihin aina lasten poikeuteen kasvaa terve ja elinvoimainen lapsuus ilman seksileluna olemista. Mikä ei ole eikä tule olemaan milloinkaan lapsen kehityksen kannalta terveellistä vaan saastaisen kuvottavan sairasta!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi