Ranskan lakiuudistus pyrkii tekemään rokotepassittomien arjesta ”mahdotonta”

Koska rokotteet eivät ole toimineet, vaatii hallitus nyt "loogisesti" lisää rokotteita koronaongelman ratkaisemiseksi.

Politiikka

Ranskassa poliisi pahoinpitelee säännöllisesti kansalaisia, jotka vaativat liikkumisvapautta.

Ranskan eliitti hyökkää entistä rajummin ottein kansalaisia vastaan, koska koronarokotukset eivät ole toimineet lääkeyhtiöiden lupaamalla tavalla. ”Koska tauti vain jatkaa leviämistään rokotuksista huolimatta, negatiivinen testitulos ei jatkossa enää riittäisi entiseen tapaan,” Yleisradio kirjoittaa.

Ranskassa rokotekattavuus yli 12-vuotiaiden keskuudessa on jo lähes 90 prosenttia. Koska rokotteet eivät kuitenkaan ole toimineet, vaatii hallitus nyt ”loogisesti” lisää rokotteita koronaongelman ratkaisemiseksi.

Käytännössä hallitus tahtoo Yleisradion mukaan tehdä ”julkisissa tiloissa liikkumisen mahdottomaksi” rokotepassittomille kansalaisille. Esimerkiksi junalla ei voisi enää kulkea töihin ilman piikkiä. Maassa on myös voimassa maskipakko kaikille yli 6‑vuotiaille.

Maan terveysministeri Olivier Veranin mukaan vapauksiaan vaativien kansalaisten on viimeistään nyt vaiettava. Terveysministeri totesi, että ”vapaus” on ”silkan itsekkyyden” synonyymi.

Lähde: Yle

Elinkeinovapaus Koronarajoitukset Koronavirus Liikkumisvapaus Olivier Veran Pakkorokotukset Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Rokotepassi Rokotteet Ulkomaat Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nykyeliitti varoittelee ”natseista” mutta on itse totalitaristinen

  • Nationalisti

   Vastaa

   Oliko ”’natsit” omaa väestöään kohtaan totalitaristisia?
   Eivät.
   Olisivatko he tehneet omalle väestölleen ja taloudelleen tällaista, sekä veljeilleet juutalaisten lääkefirmojen kanssa?
   Eivät.

 • Eikka

  Vastaa

  Maailmalta tulvii jatkuvasti tietoa kuinka rokotetut ovat niitä jotka levittävät tautia. Näin on käynyt Suomessakin, sillä ennen suurta rokotuskattavuutta ja koronapassia tartunnat olivat murto-osan nykyisistä lukemista. Tämän voi jokainen itse tarkistaa helposti THL: n taulukoista.

 • 3 rokotusta ja olet teräsmies!!

  Vastaa

  Uskokaa nyt lukekaa muutakin kuin partisaania, koronan sairastaa kaikki, KAIKKI, tekin jotka ette ota rokotusta, ja monelle MONELLE teitä se on vakava ehkä tappava tai invalidisoiva joillakin menee lievänä ohi. Eihän missään ole sanottu, että rokotus lopettaa sen tarttumisen, se on vain lievempi rokotetuilla. Kuinka monta kertaa tämä on sanottava??? Lukekaa fiksumpia medioita niin tiedätte asian. Sitä paitsi onko täältä jo joukot harvenneet koronan sairastettuaan tai ainakin mielipide on muuttunut.

  • Mamma

   Vastaa

   Millä sä perustelet koronapassin, kun tiedät itsekin, että rokotettu tartuttaa siinä missä muutkin? Minua ei perusterveenä nuorena ihmisenä huolestuta, jos sairastun koronaan. Käypä katsomassa tilastoja, tää ei oo mikään oikea pandemia, kuolleita ei ole niin paljon. Oikeassa pandemiassa me kaikki tiedettäisi, että on paha tilanne ilman paskamedian jatkuvaa pelkopornoa. Rajoituksissa ei ole kyse terveydestä, vaan kontrollista.

 • Plääh

  Vastaa

  Nuo rikolliset, jotka noista leista ja kommunismista ovat vastuussa, saavat kai ison palkinnon. Mutta uskaltavatko enää koskaan juuri missään liikkua ilman turvamiesarmeijaa?

 • Ana

  Vastaa

  Hyvä,hyvä

 • juha II

  Vastaa

  Ööööööhhh.… Ketkähän niitä ”itsekkäitä” ovat!

  Ennen mjuinoin pyövelit olivat ammattiryhmä, jolla ei ollut sosiaalisessa hierargiassa kovinkaan korkeaa asemaa. Tästä huolimatta arvostan heidän suoraselkäistä rehellisyyttään ja vallankin erittäin terävää terää!
  Kusipäiden rankinglistalla maailmassa johtoa pitävät ritirinnan Ranskan Macron ja Kanadan Trudeau!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Rokotteet ei toimi ja mitä enemmän rokotetaan, sitä enemmän tulee tartuntoja. Ratkaisu? —> Lisää rokotteita (vaikka ne eivät toimikaan).
  Ihmisista valtaosa on täysiä retardeja, eivät ne kykene mihinkään objektiiviseen ajatteluun, nollat taulussa luetaan ne valtamedian otsikot ja kuunnellaan muutaman korruptoituneen terveysasiantuntijan joka päivä vaihtuvat lausunnot.

 • Salomon

  Vastaa

  Ei nää enää edes jaksa yllättää, lähinnä jää enää pohdinta, että mitä seuraavaksi ja kuinka lähelle se ”folio hattuilu” osui.

 • Anonymous

  Vastaa

  I know Macron have body of a man with the brain of a child. You understand me, oui? You stepped into my game and it swallowed you. It will not spit you out. We get to keep you here for more experiments with vaccines. The decline of civilization continues, and your lives will end with it. If not today, then soon. Say bonjour to the reaper for me! – Security operative, WHO, French Intelligence Division

 • Flink wie Windhund

  Vastaa

  Korkeimpia virkamiehiä, alivaltiosihteereitä, poliisijohtoa, kenraalikuntaa ei meillä pidetä niin tärkeinä että pakkorokotuksiin olisi syytä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi