Video: Ivan Puopolo haastatteli Keijo Kaarisadetta

Poliittista satiiria tekevää Keijoa on yritetty etsiä jopa rikostutkinnan keinoin, mikä kertonee jotain maamme sananvapaustilanteesta.

Politiikka

Keijo Kaarisade ja Ivan Puopolo.

Konservatiivisista kannanotoistaan tunnettu entinen MTV3-toimittaja Ivan Puopolo haastatteli parodiahahmo Keijo Kaarisadetta podcastissaan. Kaarisade parodioi ”vihapuhepoliisina” vallanpitäjiä ja viranomaisia sosiaalisessa mediassa.

Toisinaan hän myös lähettää salanimen takaa yleisönosastokirjoituksia eri lehtiin saaden niitä läpi kirjoitusten täysin älyvapaasta sisällöstä huolimatta. Kyse on Kaarisateen mukaan edistyksellisten sanojen käytöstä, ei asiasisällöstä. ”Keijottaminen” onkin jo pienimuotoinen ilmiö.

Haastattelu on tehty anonyymisti, koska henkilö parodiahahmon takana on pysynyt tuntemattomana. Syy tälle on se, että poliittista satiiria tekevää Keijoa on yritetty etsiä jopa rikostutkinnan keinoin, mikä kertonee jotain maamme sananvapaustilanteesta.

Voit katsoa haastattelun alta:

Eliitti Huumori Ivan Puopolo Keijo Kaarisade Kotimaa Poliisi Politiikka PolPo Sananvapaus Sananvastuu Satiiri Viihde Viranomaiset Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Selkeä artikulointi

  Vastaa

  Tuo Ivanin toiminnassa on se miellyttävä ominaisuus että se lausuu sanat selkeästi. Sitä ei moni toimittaja tee, useimmat vain sössöttää.

 • jani

  Vastaa

  Haetaanko tässä nyt Ivanille potkuja tai ongelmia? Se on tämän kirjoituksen ainoa todennäköinen anti. Sen verran pitäisi olla ymmärrystä että jos täällä kirjoitetaan henkilöstä x positiiviseen sävyyn on vaikea kuvitella että henkilö voisi jatkaa työssään tai säästyisi ongelmilta ja mainehaitalta. Jättäkää yksityishenkilöt rauhaan jos ne eivät ole päättäjiä tai muita poliittisia toimijoita.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi