Ehdotonta vankeutta miehelle, joka läppäsi presidentti Macronia kasvoihin

Jotkut ihmiset ovat lain erityisessä suojeluksessa, vaikka "laki on sama kaikille".

Politiikka

Macronin rankaiseminen tallentui videolle.

Damien Tarel tuomittiin oikeudessa neljän kuukauden ehdottomaan ja 14 kuukauden ehdolliseen vankeuteen tämän läppästyä Ranskan presidenttiä, Emmanuel Macronia, kasvoihin.

Lisäksi Tarelilta evättiin oikeus aseiden omistaminen seuraavan viiden vuoden aikana sekä kiellettiin mahdollisuus toimia viranomaisasemassa kolmen seuraavan vuoden aikana.

Oikeudenkäynti tapauksesta suoritettiin todellisessa ennätysajassa, vain kaksi päivää läppäisyn jälkeen. Tarel kertoi motiivin teolleen olleen poliittinen: Hänen mukaansa Macron on Ranskan mädäntymisen ruumiillistuma, mikä onkin osuva kuvaus presidentistä.

Lähde: RT

Aktivismi Emmanuel Macron Oikeuden korruptio Pahoinpitely Politiikka PolPo Ranska Rothschild Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • kohta lähtee

  Vastaa

  Valtaapitävät olisivat voineet hoitaa tämän paremmin. Esim. totemalla vain että tämä oli yhden miehn show. Nyt ne sytytti ruutilangan joka palaa kohti tynnyriä. Tämä tulee ranskalaisesta luonteesta. Sielä valtiomiehet palvelevat kansaa, ei päinvastoin.

 • Eikka

  Vastaa

  Pelkkiä vitsejä termit oikeusvaltio ja tasa-arvo. Tavan pottunokkaa jos läpsäistään naamalle, niin poliisi ei edes vaivaudu tutkimaan koko asiaa, mutta eliitin pääedustajan hipaisusta häkki heilahtaa välittömästi.

  Suomessa eräs eliittipoliitikko väitti saaneensa turpiinsa suojatiellä läpsytellessään, vaikka videolta näkyi selvästi kyseessä olleen pelkkä tönäisy. Ensin annettiin potkut videon julkaisijalle heppoisin perustein ja sitten tapaus vaiettiin nopeasti kuoliaaksi tuomion julistamisen jälkeen oikeuslaitoksen ja lehdistön taholta.

 • Eero

  Vastaa

  macronilla ei edes käynyt mielessä että miksi häntä läpsäistiin ja olisiko syy ollut ihan hänen itsensä aiheuttama ja ennenkaikkea ansaitsema.

  Vankilaan tuomitulle olisi tullut antaa kunniamitali eikä vankilatuomiota ja macroni sen sijaan olisi kuulunut viedä siltä seisomalta vankilaan niin ranskan kuin euroopan tuhoamisesta.

 • Ristus notta

  Vastaa

  eikö yhtään demaria huutelemassa oikeusvaltioperiaatteista?

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Fransmanneilla on edelleen takaraivossa päähänpinttymä majesteettirikoksen ylivertaisesta vakavuudesta. Läpsäisystä 4 kk ehdotonta kakkua, mon Dieu!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Nykymittapuulla kova tuomio! Jos kohde olisi ollut joku toinen, niin lienee selvinnyt nuhteilla. Oikeudenkäyntiä olisi jouduttu odottelemaan pitkään. Läppäisyn seuraukset osoittavat, että Ranskan nykyinen hallinto on epävarma asemastaan. Tai ehkä tuo on sikäläistä kulttuuria.

  Ranskassa on rangaistu erityisen ankarasti ennenkin maan johtoon kohdistuvista rikoksista. 

  Robert-François Damiens yritti 1757 surmata kuningas Ludwig XV:n. Damiensia kidutettiin, poistettiin sukuelimet ja hevoset repivät hänen raajansa irti. Lopuksi vielä elossa oleva kehon jäljellä oleva osa poltettiin. Teloitus oli julkinen ja yleisöä oli paikalla osoittamassa suosiotaan.

  Olivat kovaluontoista väkeä nuo, jotka pystyivät teloittamaan kiduttamalla. 

  https://en.wikipedia.org/wiki/Robert-François_Damiens

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Kyllä siinä ihan nyrkein lyötiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi