Perussuomalaisilta ja Vasemmistolta yhteinen tuki ”valeuutiset” kieltävälle laille

Lain sisältö on jätetty tarkoituksellisen epäselväksi, jotta sitä voitaisiin soveltaa mahdollisimman laajasti erilaisiin "ei-toivottuihin" julkaisuihin.

Valeoppositio

päivitetty

Suldaan Said Ahmed ja Ari Koponen.

Suojelupoliisi on saanut poliittisen kentän eri laidoilta vankkaa tukea vaatimukselleen lakiuudistuksesta, joka kieltäisi ”valeuutiset” Suomessa. Muun muassa perussuomalaiset ja vasemmistoliiton jäsenet ottivat uutisen Supon vaatimuksesta innokkaasti vastaan.

Yleisradio uutisoi Supon lakiehdotuksesta, jonka mukaan ”rangaistavuus voisi koskea tilanteita, joissa vieraan valtion tiedustelupalvelun toimeksiannosta tai puolesta pyritään pahantahtoisesti vaikuttamaan Suomen yhteiskunnalliseen päätöksentekoon tai levittämään ilmeisen perättömiä tai harhaanjohtavia tietoja Suomen yhteiskunnallisesta päätöksenteosta tai suomalaisen yhteiskunnan tilasta”.

Lain sisältö on jätetty tarkoituksellisen epäselväksi, jotta sitä voitaisiin soveltaa mahdollisimman laajasti erilaisiin ”ei-toivottuihin” julkaisuihin ja yksityisiin ”väärinajattelijoihin”. Aloite pyrkii estämään vallanpitäjien poliittisen linjan haastavien vaihtoehtomedioiden toiminnan Suomessa.

Perussuomalaiset – valeoppositiopuolue sananvapautta vastaan

Vaikka esimerkiksi sionistinen valeoppositiopuolue perussuomalaiset on pyrkinyt profiloitumaan julkisuudessa ”sananvapauden puolustajina”, tukee puolue aktiivisesti Supon tavoitteita. ”Perussuomalaisten kansanedustaja Ari Koponen tarttui supon ehdotukseen toukokuussa ja teki eduskunnalle toimenpide-ehdotuksen. Koponen ehdottaa, että hallitus ryhtyy toimenpiteisiin toteuttaakseen suojelupoliisin ehdotukset,” Yle kirjoittaa.

Ari Koponen on Brother Christmas ‑nimellä paremmin tunnettu tuomittu rikollinen, joka teki rahaa kyynisesti pienten lasten hädällä. Koposen taustat huomioiden on todennäköistä, että Supo on ehtinyt kartuttaa häneen liittyen paksun mapillisen materiaalia, jolla kansanedustajaa voidaan aina tarvittaessa kiristää, kun Suomesta rakennetaan poliisivaltiota lakiuudistus kerrallaan.

”Vihamielisen informaatiovaikuttamisen torjumiseksi suojelupoliisi näkee tärkeäksi säätää rangaistavaksi sellainen vieraan valtion turvallisuus- tai tiedustelupalvelun toimeksiannosta tai puolesta tapahtuva toiminta, jonka pyrkimyksenä on vaikuttaa suomalaiseen yhteiskunnalliseen päätöksentekoon tai jossa tahallisesti levitetään ilmeisen perättömiä tai harhaanjohtavia tietoja Suomen yhteiskunnallisesta päätöksenteosta tai Suomen yhteiskunnallisista oloista,” Koponen toteaa eduskunnan toimenpidealoitteessa.

CIA:n ja Mossadin valheiden levittämisestä ei tulla rankaisemaan

Perussuomalaiset on löytänyt lakialoitteen myötä harvinaisen yhteisen sävelen vasemmistoliiton kanssa. Vasemmiston Suldaan Said Ahmed tukee Supon vaatimuksia lakialoitteella, joka rankaisisi ”sirpaloituneessa mediakentässä” toimivia suomalaisia, jotka levittävät ”harhaanjohtavaa” tietoa. On päinvänselvää, millaisen tiedon levittämiseen avoimen maahanmuuttopolitiikan puolesta jatkuvasti lobbaava rotumuukalainen tahtoisi puuttua erityisen kovalla kädellä.

Viimeistään vuoden 2015 jälkeen valtamedia ja poliittinen poliisi ovat järjestelmällisesti väittäneet, että esimerkiksi maahanmuuton ja Euroopan unionin vastustaminen ovat osa Venäjän ”hybridisotaa” länttä vastaan. Mikäli Supon, perussuomalaisten ja vasemmiston tukema lakiuudistus viedään läpi, tullaan lakia käyttämään lyömäaseena kansallismielisiä vastaan, vaikka lakia markkinoidaankin pr-syistä Ukrainan sodalla ja Vladimir Putinilla.

Selvää on myös se, että vain tiettyjen valtioiden tiedustelupalveluiden tuottaman informaation ja/tai propagandan levittäminen kiellettäisiin. Mikäli esimerkiksi Mossad, MI6 ja CIA väärentävät vastaisuudessa jälleen uusia ”todisteita” Israelin vihollisvaltioiden joukkotuhoaseista, ei Supo tule viemään sionistisia sodanlietsojia oikeuden eteen valheiden levittämisestä. Vain valkoiset nationalistit ja sionismin viholliset tulevat kärsimään lakiuudistuksesta.

Lähteet: Yle (1, 2), Eduskunta (1, 2), The Guardian

Euroopan unioni Hybridisota Maahanmuutto Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rikos Sananvapaus Sensuuri Sionismi Suojelupoliisi Tiedustelupalvelut Ulkomaat Uutiset Valeoppositio Yhteiskunta Yleisradio

Keskustelu

38 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Suomi on eurostoliiton mallioppilas ja sananvapauden kärkimaa. Valitettavasti sieltä huonoimmasta päästä…

  • Trti

   Vastaa

   En ole saanut muuta kuin lisääntyviä todisteita suomalaisten selkärangattomuudesta ja että valtaosa on kuin omanlaisensa uncle Tom, joka tykkää pomottaa ja ruoskia omiaan samalla kuitenkin haluten olla mätäherrojen ja akkojen palvelija.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Riittääkö supon mielipide todisteeksi ”valeuutisesta”? Syyttäjällä tulee olemaan raskas pesti tulevissa oikeudenkäynneissä. Jos ”valeuutisen” taustalla on vieras valtio, niin miten se todistetaan?

  Oikeudenkäynti voi olla jopa niin farssimainen, että mitään todisteita ei ole ja salissa on sitten supon asiantuntija, joka kertoo sitten mielipiteitänsä, joita hänen vilkas mielikuvitus on tuottanut.

  Sen osapuolen pitäisi voittaa kenellä on paremmat lähteet. Esim. Junes Lokka on voittamaton! Myös de Witt on aika kova pala.

  Valtamedia ja viranomaiset ovat toimineet vuosikausia rikollisesti pimittäessään matujen rikollisuutta. Röyhkein tempaus oli Oulun pedofiilimatujen sikailujen peittely. Onneksi Lokka paljasti kaiken.

  • Hh1488

   Vastaa

   ei niiden mitää tarvitse todistaa,riittää kun toteavat,että voidaan olettaa että on.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Taas saataisiin vaan jälleen kerran hyvin tulkinnanvarainen laki aikaan, ja sen sen tietää etukäteen miten sitä ”tulkitaan”. Aina vaan säälittävämmäksi menee persuilla tuo nuoleskelu ja mielistelypolitiikka, mutta historia valitettavasti toistaa jälleen kerran itseään, sillä persuilla on edessään sama kohtalo kuin SMP:llä 1990-luvulla.

 • pöh

  Vastaa

  ”valeuutiset” ihan samoin kun ”salaliittoteoria” tarkoittaa nykyään lähes poikkeuksetta että ne on totta.
  Hävettää että olen halla-ahoa äänestänyt monta kertaa, toivottavasti tavataan joskus kadulla.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Hyvä, että olet nyt kuitenkin tajunnut asioiden oikean laidan. Halla-aho on yksi pahimpia valekansallismielisiä, luulisi isompienkin massojen näkevän jo hänen lävitseen varsinkin sen jälkeen mitä hän puhui ennen kuin hänestä tuli puheenjohtaja ja mitä tapahtui sen jälkeen.
   Valehteleva liero se on, joka vain kusettaa kansallismielisten äänet populismillaan.

  • LB

   Vastaa

   Vihapuhe=faktojen & tilastojen kertominen
   Salaliittoteoria=fakta/tilasto
   Totuus=valhe

   • Sanna Mirella

    Vastaa

    Näinhän tämä nykyään menee, kun sanat saaneet uuden merkityksen. Idiootti enemmistö ei vain tajua. Huvitti, kun näin junassa mummon kantavan kangaskassia, jossa luki ”Agenda 2030”!!!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Lisään vielä, että supon on aika ryhdistäytyä ja vetää Kankaanpään terroristisolun tutkinta päätökseen. Missä, milloin ja ennen kaikkea miten suunniteltu terrori-isku piti tapahtua?

  Vai oliko tämä sittenkin supon valetutkinta ja valetiedottamista?

  • Jännä

   Vastaa

   Jännä, että valtamedia uutisoi siitä iskun suunnittelusta juuri ennen itsenäisyyspäivää ja 612 marssia. Se oli vain keino saada ihmisille sellainen kuva, että kaikki kansallismieliset kannattaa terrorismia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Perussuomalaiset on täysin hallittu oppositio, jos olet kansallismielinen ja haluat muutosta tähän nykymenoon, älä enää koskaan haksahda äänestämään Persuja.

  Tässä otetaan nyt isoja askeleita kohti Orwell-yhteiskuntaa.
  Globalistinen eliitti on se, joka määrittelee mikä on ”valeuutinen” ja mikä on ”salaliittoteoriaa”.
  Muistakaa, että koronapasseista puhuminenkin määriteltiin aluksi ”salaliittoteoriaksi”, mutta kuinkas ne asiat sitten menivätkään?
  ”Disinformaatioksi” voidaan helposti määritellä faktojen esiin tuominen esimerkiksi maahanmuutosta, jos se on vastoin ”yleistä käsitystä ja hyviä tapoja”.
  Sananvapaus ja asioiden esille nostaminen tuskin tulee olemaan mahdollista edes kaikille poliittisille puolueille, Euroopassa on jo esimerkki siitä, minkälaisiin toimiin ryhdytään sionistisen valtaeliitin toimesta, jos kansallismielisyys nostaa liikaa päätään, muistatte varmaan miten toimittiin Kultaisen Aamunkoiton kohdalla.

  Polpo ei ole kansallismielisten puolella, eikä heille pidä antaa mitään tietoja vahingossakaan, jos he jotain yrittävät joskus udella.

  • Nimetön

   Vastaa

   Sitä äänestetään joka on pienempi paha, vai pitäsikö äänestää vihreitä, vasemmistoa, sdp:tä, keskustaa vaikkapa?
   Tai vaikka jättää äänestämättä joka on sama takuu sille että noin tekevä on nykymenon kannattaja.

   • Plääh

    Vastaa

    Persut eivät ole pienin paha. Ihan samaa sionistipuolueiden massaa kuin muutkin entiset puolueet.

    Nythän voit äänestää Sinimustia.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Mitä saavutat äänestämällä sitä ”pienempää pahaa”?
    Hitaammin tapahtuvan väestönvaihdon, Persut on yksi pahimpia sionistipuolueita tänä päivänä.
    Seuraavissa vaaleissa ei tarvitse äänestää ”pienempi paha” logiikalla, nyt on todellinen vaihtoehto olemassa, SML.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Nordfront julkaisee lauantaisin kokoelman meemejä. Kannattaa käydä tutustumassa maailman johtavan kansallismielisen organisaation sivuihin.

  Eilisen paras meemi.

  Kuvassa kipalakkipäiset siittiöt kirivät maalia kohti. Ensimmäinen heistä sanoo toisille: ”Toivottavasti olen eka, haluan pankkiiriksi. Isänikin on pankkiiri”.

  Toinen vieressä kirivä sanoo: ”Unohda koko juttu, olemme Trumpin perseessä”.

  Sionismin arkea, kipalakkisiittiöt kirivät kaikkien valkoisten maiden johtajien perseessä…

 • Arnoldes Swhwaszeneekeri

  Vastaa

  Suomi alkaa kovaa vauhtia muuttua kelvottomaksi paikaksi asua.. Oksettaa kuunnella uutisten lukijoiden höpinöitä vapaasta lehdistöstä ja mielipide vapaudesta. Sama kun laittais somalit vartioimaan Ruotsissa blondien turvallisuutta.

  • Observer

   Vastaa

   Siksipä muutinkin 2001 pois sieltä. Itä-Euroopassa Mustan Meren länsipuolisissa maissa on vielä järkeä jäljellä.

 • TT

  Vastaa

  Jo on tolkuttomaksi mennyt, jos salainen poliisi maassa laatii lakiehdotukset. Ryssänpelossaan osa porukasta on nyt valmis mihin hyvänsä. Lakia voi soveltaa mihin tahansa eikä syyttäjällä ole näissä tapauksissa mitään velvollisuutta osoittaa se, että levitetyt ”valeuutiset” ovat todellakin lähtöisin ulkomailta. Lakiehdotus on silkkaa orwellismia. Venäläiset uutislähteet kuten RT voidaan poistaa suoraan ja näiden uutisten tai asiasisällön jakelu olisi kriminalisoitu. Laki tekisi sensuurista paitsi laillista myös pakollista. Jokainen omilla aivoillaan väärin ajatteleva voitaisiin leimata vieraan valtion agentiksi. Lain voimaan saattamisen jälkeen enää vain vääränlaisia puistoistutuksia voisi arvostella, paitsi jos istutettuina olisi Kokoomuksen ruiskaunokkeja. 

  Saksassa taitaa olla jo tämän tyyppisiä lakeja, jotka kieltävät kaiken paitsi ”CIA”:n hyväksymän uutisoinnin mm. Ukrainan sodasta. Koronavedätyksen kritisointi voidaan kieltää, vaikka pääosa kritiikistä tulee meille USA:sta. Huijauksen paljastaminen on kuitenkin väärin, koska huijaus palvelee USA:n syvävaltion etuja. K‑piikkien kehitys ja valmistus ja jakelu on USA:n armeijan valvonnassa suoritettu operaatio. Niihin suhtaudutaan kuten asetuotantoon. Siksi K‑piikkien kritisointi olisi Suomessa laitonta, koska USA:n armeijan operaatioita ei meillä saisi enää paljastaa eikä arvostella. Suomi on ’de facto’ USA:n vasalli. Myös NATO:n suorittamaa varustelua ja aseistusta meillä ei voisi paljastaa eikä kritisoida.

 • pertti grandell

  Vastaa

  niin sehän olisi tietysti hienoa,jos toimisi laillisesti,mutta kaikki tietävät että viher-puniikit käyttävät sitä lakia keppihevosenaan, jos oikeudenmukaisia olis, koko ylen ja hesari,turunsanomien juutalais globalismin naton eu.n provosoimaa uutisia ‚niin ne olisi heti lopetettava,sekä jokaiselle suomalaiselle takaisin palautettava maksut mitä olemme maksaneet pakko maksuina kun tv-lisensit vaihdettiin pakollisiksi ‚itse en edes omistanut antennia katsonut 16vuoteen totaallitääristä sontaa mitä jauhetaan tuutin täydeltä ylen antamissa oksennuksissa..

 • Evplasse

  Vastaa

  Kaipa sitä lakia kohdistetaan yleenkin joka levittää näitä hypridikeskuksen uutisarkisto ja vaarantaa kansallista turvallisuutta ja lietsoo sotaa

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Suomi ja Eurooppa hävisivät taistelun kommunismia vastaan. NL voitti sodan USAn tuella. ”Tasa-arvo” vaan pahentunut ja erilaiset perversiot sekä demokratian ja talouden estäminen arkipäivää…

 • puolueeton

  Vastaa

  Poliisivaltio nimitys on liian laimea. Pitää kertoa, että Suomesta on tulossa totalitarismin en valtio natsi Saksan ja kommunistisen Neuvostoliiton tapaan.
  Nyt saa hieman sakkoja vihapuheeksi leimatuista mielipiteen ilmaisuista. Seuraavaksi pannaan linnaan poliittisten päätösten moittimista. Kolmannessa vaiheessa vallanpitäjät totalitarismissaan eivät tyydy linnatuomioon vaan syytetyt pannaan mielisairaalaan tai teloitetaan.

  • enkeksinimee

   Vastaa

   Kansallissosialistinen Saksa ei ollut totalitaristimen. Hitler oli hyvä äijä

 • Timppis

  Vastaa

  Poliittinen itsemurha persuilta,mutta mitä timo edellä sitä .……

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos valeuutisten julkaisu kielletään lailla, niin YLE ja Hesari pitäisi olla ensimmäisenä käräjillä.

 • juha II

  Vastaa

  Laki sananvapautta ja aitoa länsimaisia perusvapauksia vastaan suunnattu laki, joka tekee yhteiskunnata pohjois-korealaisen kommunistisen diktatuutivaltion. Laki on täysin ihmisioikeuksien ja vapaiden mielipiteiden julkituomisen yhteiskunnassa, joka EI ole poikkeustilassa esim. sodan vuoksi, jolloin on luonnollista rajoittaa vapaata tiedotusta tai altistaa se sotasensuurille. Myös vm. täytyy olla realistisella pohjalla eikä pelkkään mielipuoliseen haihatteluun perustuvaa paskaa, joka on jo tiedotussodankäyniä” vahongollisella tavalla omaa kansaa vastaan. Mikä samalla alentaa kansan karjalauman tasolle, jota EI arvosteta eikä kunnioitreta kuten ihmisarvoon kuuluu jakamattomalla tavalla! Tuo alhainen ja kunniaton tapa toimia osoittaen välinpitämättömyytä kansakunnan tulevaisuuden kannalta viemällä se täydellistä tuhoaan kohti. Aivan kuten muussakin elämässä ja ennen korkeamoraalisina aikoina, jolloin lapsille ja nuorille terotettiin taitoa olla ”hyvä häviäjä” ja nousemista tuosta tilasta uuteen yritykseen ja mahdolliseen voittoon elämän vaikeuksien kohdattua!
  Kyseinen LAKI on rikollinen laki, jolla ei suojella ynhteiskunnan yksittäisiä kansalaisia eikä valtiota vaan EU:n valtarakennelmista lähtevää globalistis-kommunistista totalitäristä valtaa ja EU-valtion globalististisia valtapoliitikkoja, jotka ovat kääntäneet selkänsä omalle kansalleen. Palvellakseen vieraita isäntiä ja suurta rahavaltaa sekä suurta joukkoa sielultaan häiriintyneitä ranharikkaita sekopäitä, jotka haluavat tuhota ja repiä irti luonnollisen ihmisyyden ja elämän kauneuden lupodakseen maailman,b joka on kuin raaka omena. Kitkerä ja katkera, joka saa vain vatsan kipeäksi, joka pilaa kokonaisemn päivän ihmisen elämässä! Ihmiskunnan elämänmuotoa elämän kaikkine iloineen ja suruineen EI ole vielä koskaan hyökätty samalla itse perkeleestä lähtöisin olevalla pahuudella ja kunniattomilla aikeilla kuin NYT!!!

 • Bella

  Vastaa

  ”Selvää on myös se, että vain tiettyjen valtioiden tiedustelupalveluiden tuottaman informaation ja/tai propagandan levittäminen kiellettäisiin. Mikäli esimerkiksi Mossad, MI6 ja CIA väärentävät vastaisuudessa jälleen uusia ”todisteita” Israelin vihollisvaltioiden joukkotuhoaseista, ei Supo tule viemään sionistisia sodanlietsojia oikeuden eteen valheiden levittämisestä. Vain valkoiset nationalistit ja sionismin viholliset tulevat kärsimään lakiuudistuksesta.”

  Ja nimenomaan rauhanpuolustajat. On tama yhteiskunta sellaiseen suuntaan nyt viimeistaan menossa, etta itse olen jo somesta haipynyt, Taallakin kirjoittelen vain muutamia kommentteja ”salanimella”, (vaikka jotkut minut tunnistavatkin, silla ei ole merkitysta sinansa). Aiempi sananvapautta karsiva lakielma oli vihapuhe, ja siita sain tuomion, kun kirjoitin raiskauksista, koska olen old schoolin naisasianainen. Olin kirjoitellut myos suomalaismiesten tekemista seksuaalisen vakivallan teoista, mutta valikoivasti niista ei tullut ”vihapuhetutkintaa”, ja lisaksi syyttaja poisti omat kommenttini poliisin esitutkinnasta ja lisasi oikeudenkayntiin omana, joissa perusteli, miksi hanen mielestaan olen kirjoittanut naista teoista, ja syyttajan mutuilla sain tuomion. Oma kokemukseni siis on, etta tama uusikin lakiehdotelma tulee olemaan viela kaksi kertaa enemman ”susi”: poliisi ja syyttaja saa ihan vapaasti omaan tulkintaansa perustuen valita, kuka on syyllinen ja millainen aineisto on syyllinen.

 • LB

  Vastaa

  Me olemme maailman onnellisin kansa ja kaikki on hyvin. Kukaan ei tee mitään ja mitään ei voikaan tehdä. Mitään keinoa asioiden muuttamiseen ei ole eikä tule.

 • TT

  Vastaa

  Onhan se valtaillemme kätevää, että ankarasta sotasensuurista tulisi uuden lain myötä pysyvä normaalitila. Ei tarvitse julistaa poikkeustilaa ja aktivoida toista hirviölakia eli valmiuslakia, joka yhtä lailla tähtää maksimaaliseen väestönhallintaan yksilönoikeudet lokaan polkemalla. 

  Länsimaailmaa otteessaan pitävä ”syvävaltio” ei enää viitsi naamioida hankkeitaan millään tavalla. Kaikki perustuu raakaan pakottamiseen, ”lakiin” ja virkavaltaan. Ei pyritä luomaan positiivista maanpuolustus- tai yhteishenkeä vaan luotetaan siihen, että riittävä määrä poliittisesti säyseitä ja uuteen normaaliin aivopestyjä lampaita saadaan aina aktivoitua mukaan syvävaltion hankkeisiin – esimerkiksi NLP-aivopesemään ja terrorisoimaan itseään ja muita typerien maskien ja suojaetäisyyksien avulla. 

  Jopa Hitlerin Saksassa natsieliitti suhtautui vakavasti kansan sekä henkiseen, taloudelliseen että fyysiseen hyvinvointiin ja näihin panostaen saatiin mitattua ulos kansan voimavarat. Maa oli kylläkin ikävän totalitaristinen, mutta ei kuitenkaan halveksinut kansalaisiaan tai näiden älyä, henkistä voimaa ja moraalista ryhtiä, vaan pyrki kannustamaan ja vahvistamaan näitä piirteitä. Nykyvaltion päämääränä on kansan kaikenlainen heikentäminen ja degeneraatio. Kasaarimafia onnistui suuntaamaan Hitlerin Saksan voimavarat sotimiseen ja raakuuteen. On mahdollista, että Hitlerin Saksa todellakin pakotettiin sotaan, koska maassa hetken vallinnut aito kukoistus oli pelottava esimerkki kasaarimafian mielestä.

  • Plääh

   Vastaa

   Kasaarimafiaa edustaa nimenomaan putinistien trolliarmeija. Raakuuksia tekivät vain idolisi eli Hitlerin vastapuoli.

   Miten niin ikävän totalitaristinen? Miksi pitäisi sietää väärän politiikan ja kaiken epäterveen ajamista? Sitäpaitsi kun libareelit ja vasemmisto saavat vapautensa, kohta ei saa enää kannattaa mitään tervettä eikä ajaa mitään oikeaa asiaa

 • Salomon

  Vastaa

  Mitä absurdinmmaksi homma menee sen nopeammin tälle hassuttelulle tulee loppu.

 • Salomon

  Vastaa

  Maailman onnellisin kansa juhlii näitä lakeja housut märkinä, tai näin se ainakin annetaan ymmärtää. Kyllä tästä lähiaikoina tehdään gallup joka suoritetaan Hesarin kaltaisten paska lehtien toimesta, ja sitten kerrotaan jotain 95% kannatuslukuja

 • ValhallaX

  Vastaa

  Partisaanin toimitus on erinomaisen asiansa osaavaa väkeä.

  Sionismi toimii perinteisesti korruptoimalla korruptiolle alttiita ihmisiä. Ihmiset voivat olla narsistisia, omaa napaansa tuijottavia nollia (marinit, ohisalot, kankikaikkoset, you name it) ja/tai pelosta korruptoitavia, kuten veikkaisin esimerkiksi halla-ahoja. Pelosta korruptoitava on tehnyt jotakin, josta häntä voidaan kiristää ja tämähän oli Mossadin Lolita-lentojen pääfunktio. Haettiin pedofiliaan taipuvia surkimuksia, kuten clintonit, prinssiandrewit ja taas, you name it. Näin heikko, surkea ”johtaja” muuttui sionistin orjaksi, joka teki mitä tahansa kansanmurhasta äärimmäiseen ryömimiseen sionistin saappaan edessä, paskassa ja sonnassa. Omaa kansaansa pettäen.

  Ohisalot ja marinit taas olivat helposti ostettavissa. Marineilla mies ”osasi” Business Finlandin kieltä ja sai satojatuhansia, ja voi voi, sitten tulikin konkurssi, no rahat olivat jo tallessa ja viime aikoina onnellinen pari on ollut ihan toista maata verrattuna kaikki menettäneeseen aitoon yrittäjään. Korruptoitunut pari, siinä kaikki. Ohisalot taas tekivät saman, toki sivistyneemmin, rahat kuitattiin jossakin määrin monimutkaisen ketjun kautta ja rahat tulivat mm. Valtion Eläkesäätiöltä tai joltakin vastaavalta. Kaupat ovat ns. aitoja, mutta selkeästi korruption leimaamia. Korruptoitunut pari, siinä kaikki. Tällaisia ovat maamme ohisalot ja marinit. He eivät ole ideologisesti motivoituneita, heitä motivoi perinteinen helppo raha – ja valta, mutta loppupelissä raha on armaampi, se rauhoittaa ja loi hyvät olosuhteet lapselle, pikkuiselle vauvalle, ihanaa, eikö totta?

  Kyllä, jos katsoo Yhdysvaltain hallintoa tarkemmin, se on varmasti maailman korruptoitunein, edes puhdas neekerivaltio ei pysty samaan, sillä jossakin Haitissa ei ole korruptiota, on vain selkeästi nähtävissä oleva valtion ja kansalaisten varallisuuden ryöstö, sitä ei peitellä ”demokratialla” tai ”vaaleilla”. Ehei, neekeri ottaa kaiken heti, väkivallalla uhaten, anna tai kuole-periaatteella.

  USA:ssa sen sijaan järjestetään jos jonkinlaisia vaaleja ja sionistit tarkistavat huolella, että kaikki ehdokkaat ovat ostettavissa tai jo ostettu. Js sitten kansa saa äänestää aina muutaman vuoden välein sen naaman, joka nyt kansaa pettää.

  Sama on meininki täällä meillä. Vaalien ainoa funktio on antaa kansalle mahdollisuus valita se naama/perhe, joka seuraavaksi rikastuu ja menestyy kansaa ja maata pettäessään.

  Silti, pahin ja vaarallisin maanpetturiluokka on selkeästi media. Media muokkaa mielipiteitä, se huoraa räikeimmin. Jos jostakin ryhmästä pitäisi aloittaa, se on media. Nämä ihmiset ovat polttaneet kaikki sillat, he eivät ansaitse Suomea ja suomalaisuutta. Heidän valheensa ovat käsittämättömiä. En voi ymmärtää heitä, voiko tuollaisia ihmisiä olla? En voi käsittää. Se seinän paikka on heille varattu, vertauskuvallisestija kuvallisesti, ja swidu, kuvallisvertauksellisesti. Swidu.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”Yleisradio uutisoi Supon lakiehdotuksesta, jonka mukaan ”rangaistavuus voisi koskea tilanteita, joissa vieraan valtion tiedustelupalvelun toimeksiannosta …”

  Outoa kyllä Suojelupoliisi ei kerro sivuillaan tästä lakiehdotuksesta.
  https://supo.fi/uutiset-ja-tiedotteet

  Sen sijaan Yle uutisoi 6. elokuuta 2022 Suojelupoliisin ehdotuksesta.
  https://yle.fi/uutiset/3–12561484

  ”Suojelupoliisi ehdottaa vieraan valtion puolesta tapahtuvan informaatiovaikuttamisen kriminalisointia.”

  Tässä asiassa on paljon tulkinnanvaraisia osia. Mikä on valeuutinen, mitä on tahallinen levittäminen. Miksei kotimaisten tahojen valeuutisten levittämistä haluta kriminalisoida. Tulisiko kriminalisoida myös oikeiden paikansa pitävien uutisten levittämättömyys.

 • Timo Tuukka Turunen

  Vastaa

  Ryssäpropagandistit ovat heti huolissaan siitä, että ryssäpropaganda vaikeutuu tai sen suosio laskee.

 • Jorma Notipuri

  Vastaa

  Paljon on taas liikkeellä mielenterveysongelmaisia.
  Aika suuria kompromissejä täytyy älyllisesti tehdä, että pitää edes yhtä suosittua salaliittoteoriaa totena. Tuohon tarvitaan jo A) todella kova halua uskoa ko. teoriaan, B) vahva kyky jättää suuri osa tunnettua todellisuutta huomiotta, ja C) paine kestää sitä potentiaalista ivaa jonka saa osakseen jos sivistyneessä seurassa netin ulkopuolella tunnustaa uskovansa nämä teoriat.
  Mutta todellisuudessa tämä kaikki salaliittoilu tapahtuukin lähes poikkeuksetta vain omien neljän seinän sisällä, oman mielen syvyyksissä, hiljaa, ja toisten samassa sosioekonomisessa asemassa olevien kanssa, joihin syntyy yhteys vain netin välityksellä. Aika harvoin näitä keskusteluja käydään kasvokkain fyysisessaä todellisuudessa, mikä ehkä selittääkin näiden juttujen hyvin heikot kytkökset todellisuuteen.

 • Anonymous

  Vastaa

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009823098.html

  Kansanpetturihallitus kriminalisoi holokaustin kieltämisen. Suomi on sananvapauden ykkösmaita!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi