Elokapinan väelle talousrikossyytteitä liittyen järjestön toimintaan

Rikollisjärjestö Elokapinan taustaihmiset ovat saaneet rikossyytteitä liittyen järjestön toimintaan. Syytteet koskevat talousrikoksia sekä rikokseen yllyttämistä.

Valeoppositio

Syyttäjän mukaan Elokapinan rahankeräysten tuotto on ohjattu tarkoituksella yleistä järjestystä tai turvallisuutta vaarantavan taikka laittoman toiminnan rahoittamiseksi. Syytteessä on tämän rikoksen osalta neljä vastaajaa.

Kaksi Elokapina-liikkeen toimijaa saa syytteen petoksesta. Syyte liittyy Suomen kulttuurirahaston kannatusyhdistyksen varoista maksetusta apurahasta Elokapinan toimijalle.

Lisäksi yksi nainen saa syytteen yllytyksestä rikokseen. Hän lupasi Ylen haastattelussa osallistua Elokapinan lakien rikkojien sakkojen maksuun, mistä syystä hän saa syytteen.

City-vihreät Elokapina Järjestäytynyt rikollisuus Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Elokapina on siis rikollisorganisaatio! Kuka yllättyi?

  Seuraavaksi sitten syytteeseen itsenäisyypäivänä riehuvien verihullujen anarkistien johtoporras.

 • TT

  Vastaa

  Ilmastokommunistien riehumista ei pidä rahoittaa, mutta toisaalta olen sitäkin mieltä, että jos joku haluaa näiden sakkoja maksaa, niin maksakoon vapaasti. Tässä on nyt liikaa virkavallan niuhottamista pikkurahoista. Kuka tutkii Bill Gatesin tai George Soroksen rahavirtoja?

 • Nimetön

  Vastaa

  Eikö syyttäjä voisi jo vaatia lakkautusta koko liikkeelle, koska todistetusti tämän tarkoitus on lakien rikkominen ja rikoksiin yllyttäminen?
  Näyttää vahvasti siltä että toisia liikkeitä vaaditaan lakkautettavaksi ja tuomitaan lakkautettavaksi helpommin kuin toisia.
  Ei voi kun ihmetellä kuinka sairas on tuon toisten sakkoja maksavan naisen mieli. Koko sakkorangaistukselta menee täysin merkitys kun rikollisilla teoilla ei olekaan seurauksia. Ämmä kuvittelee ilmeisesti auttavansa tässä näitä pikkuterroristeja, koska ovat rikkoneet lakia ”oikeista syistä” ja ei keksi parempaa käyttöä rahoilleen? Mitä siitä jos ambulanssi ei pääse näiden urpojen takia ajoissa elvyttämään ja joku kuolee, nämähän ovat julkisesti todenneet että aina joku joutui kärsimään mutta näiden aate on tärkeämpi.

 • Eikka

  Vastaa

  Yllätys, kansainvälisen rikollisjärjestön jäsenet tekevät rikoksia.

  Mikäli poliisi jättää järjestön lakkautuspyynnön tekemättä, niin se on selvä poliittinen kannanotto ja tasa-arvoisesta kohtelusta säädettyä lakia käytetään silloin perseen pyyhkimiseen.

 • EV

  Vastaa

  Ja kielletäänkö järjestö hyvien tapojen vastaisena rikollisjärjestönä? Tuskin… meillä ei ole korruptiota ei!

 • juha II

  Vastaa

  Taitaa Ohisalolla olla jo ”muutakin” ajattelemista.

  Jos keuhkotaan ”oikeusvaltioperiaatteesta” suulla suurella pitää silloin jo puuttua ilmasto-terroristien kerjäämiseen.

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Jos mikä tahansa oikealle viittaava järjestö saisi syytteitä niin tulisi myös lakkautusvaatimus. Nyt kun eloapinoiden tukipuolue vihreät on kohti matkalla pienpuolueiden sarjaa niin kai joku jo uskaltaa vaatia apinaryhmän lakkauttamista?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi