”Uudistuneet” perussuomalaiset nuoret: twerkkaava afrikkalainen ja liuta liberaaleja

Jotta uusi nuorisojärjestö ei vahingossakaan joutuisi ”fasistien” käsiin, on sitä haudottu Sebastian Tynkkysen tarkassa valvonnassa.

Valeoppositio

päivitetty

Gloria Voutilainen twerkkaamassa.

Jussi Halla-ahon tuhoaman Perussuomalaiset Nuoret ‑järjestön tilalle perustettiin aiemmin tänä vuonna uusi ääriliberaali nuorisoliike, jonka hallitus on nyt valittu. Alkuperäinen nuorisojärjestö lakkautettiin, koska useat sen merkittävät jäsenet muun muassa vastustivat homolobbausta sekä ei-valkoista maahanmuuttoa.

Jotta uusi nuorisojärjestö ei vahingossakaan joutuisi ”fasistien” käsiin, on sitä haudottu sionistina, homona ja rodunsekoittajana tunnetun Sebastian Tynkkysen tarkassa valvonnassa. Tynkkynen julkaisi ilahtuneena sosiaalisessa mediassa listan nuorisojärjestön hallituksesta, sillä se on sataprosenttisesti kosher.

Järjestön puheenjohtaja on 24-vuotias Miko Bergbom, joka on todistanut poliittisen ”oikeaoppisuutensa” toimimalla Tynkkysen kampanjapäällikkönä eurovaaleissa.

”Me asemoimme itsemme kansallismieliseksi nuorisojärjestöksi. Meillä on samat arvot ja näkemykset kuin perussuomalaisella puolueella. Heillä, jotka olivat edellisen järjestön kaatumisessa osana ei ole mitään tekemistä meidän kanssamme. Meidän jäsenistömme ei allekirjoita millään tavalla fasismia, rasismia eikä etnonationalismia”, Bergbom vakuutteli valtamedialle.

Gloria Voutilainen ja Miko Bergbom.

Alastonkuvia ja twerkkausta

Järjestön ensimmäinen varapuheenjohtaja Laura Jokela puolestaan tunnetaan erityisesti siitä, että hän jakaa mielellään itsestään alastonkuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvat ovatkin saaneet ”tykkäyksiä” emopuolueen keski-ikäisiltä miespuolisilta vallankäyttäjiltä.

Monikulttuurista värinää nuorisojärjestön hallitukseen tuovat myös aasialaistaustainen jäsen Lauri Laitinen sekä afrikkalaistaustainen varajäsen Gloria Voutilainen. Voutilainen on esiintynyt Bergbomin kanssa myös tänä syksynä julkaistussa videossa, jossa kulttuurimarxisteja yritetään houkutella Perussuomalaisiin.

Voutilainen ei ole jäänyt kulttuurimarxismissa puolitiehen, vaan hän harrastaa myös amerikkalaisen viihdeteollisuuden markkinoimaa twerkkausta eli takapuolitanssia. Twerkkauksen juuret ovat mustassa Afrikassa, jossa sillä houkuteltiin uroksia parittelemaan.

Kansallismielisillä ei toisin sanoen ole mitään syytä tehdä yhteistyötä Perussuomalaisten uuden nuorisojärjestön kanssa. Alkuperäisestä järjestöstä ”fasismin” vuoksi erotetut jäsenet jatkavat toimintaansa nykyään muiden liikkeiden ja projektien parissa.

Lähde: MTV Uutiset

Gloria Voutilainen Jussi Halla-aho Kotimaa Kulttuurimarxismi Laura Jokela Lauri Laitinen Miko Bergbom Perussuomalaiset Perussuomalaiset Nuoret Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sebastian Tynkkynen Sionismi Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuosta puolueesta on kansallismielisyys kaukana. Äänestämättä jättämisellä on yhtä suuri vaikutus kuin Perussuomalaisten äänestämisellä.
  Puolueella ei ole minkäänlaista tarkoitusta vaalia suomalaisuutta ja perinteisiä perhearvoja.
  Heille suomalaisuuden määritelmä on yhtä kuin leima passissa.

 • anon

  Vastaa

  Tämäkin on pilattu. Vittu. Ainoastaan boikotoimalla ja rahalla voi vaikuttaa. Suomi konkurssiin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvä, että äärioikeisto hajoaa ja hukkaa tarmoaan keskinäisiin ristiriitoihinsa.

  • Ei äärioikeistolainen

   Vastaa

   Itsekin toivon Kokoomuksen hajoamista.

   • Nimetön

    Vastaa

    based :DDd

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tarkoitatko äärioikeistolla Kokoomusta vai median luomia mielikuvia ”äärioikeistolaisista” järjestöistä?
   Jos puhut jälkimmäisestä, niin mistähän ristiriidoista on kyse? Kerro toki lisää, niin katsotaan kuinka hyvin olet perillä asioista todellisuudessa.

   • Reima kultalahti

    Vastaa

    PS todellinen johtaja on media silla median pelko on aina hallinnut puoluetta,ja Halla-aho kuten Soinin elää puoluejohtaja ja median ehdoilla,perussuomalaisilla on jäsenten sananvapaus kielletty,ja puolue ja sitä kautta media määrää mitä persu sanoo, PS on valeoppositio,ja sen annetaan olla koska kaikki tietää että todellista vastuuta PS ei kykene ottamaan,PS on lyhyen historiansa aikana erottanut,ja ulossavustanut enemmän jäseniään kuin yksikään muu puolue Suomessa.

 • pelle

  Vastaa

  Mitenkä perussuomalaiset sensuroi?
  Jätetään kirja jakamatta, kun sen ”laaduntarkkailu ei toiminut”.

 • Saija

  Vastaa

  > homona ja rodunsekoittajana tunnetun Sebastian Tynkkysen
  homot eivät voi tehdä lapsia

  • IKirouta

   Vastaa

   Tynkkysen eduksi laskettakoon: hän ei tyrkytä homouttaan kellekkään!
   Toisaalta: on se uusi nuor-järjestö paljon liberaalimpi ja avarakatseisempi kun se vanha ”nazzeilla” kyllästetty n‑lärjestö?
   Vai miten se meni?

 • Armo Kaunismäki

  Vastaa

  surullista. jopa säälittävää tämä katkeran olennon genre, joka muka on olemassa. pelkkä trolli. hyvin katkera trolli tämän sivuston ylläpitäjä.

 • sotatila

  Vastaa

  On aivan selvää että perussuomalaiset eivät kykene tällaisella ”nuorisopolitiikalla” ainakaan Suomea auttaa tässä vaikeassa tilanteessa.

  Suomessa on hätätila joka johtuu rikollisen globaalieliitin korona juonesta joka on hyökkäys koko maailman taloutta vastaan.

  Lähes 11 miljardin budjettivaje pelkästään tälle vuodelle tarkoittaa käytännössä joko ikuista velkavankeutta tai romahdusta mikäli lisälainaa eivät pankit enää myönnä!

  Suomi on kuin uppoava laiva jonka lastina on vain velkaa ja kasvavia menoja!

  Koko kaivosteollisuus on kansallistettava ja vuotuiset miljarditulot käytettävä Suomen hyväksi. 

  Metsäteollisuus ja turvetuotanto jätettävä rauhaan tai kohta Suomessa on 100 000 työtöntä lisää!

  Tämän hallituksen on kaduttava tai erottava. 

  Venäjän ja Euraasian kaupankäyntiin panostettava. 

  Irtisanouduttava kaikista kansainvälisistä sopimuksista jotka vahingoittavat Suomea.

  Hätätilassa ei ole pienellä maalla varaa lahjoittaa 1,2 miljardia kehitysmaille koska oma maa uhkaa jäädä kehitysmaan tasolle taloudellisesti!

  Veroja ei saa yhtään korottaa!

  Joukkokarkoitukset aloitettava. Vastaanottokeskukset suljettava.

  Pahalta näyttää Suomen tilanne.

  Feministi pissikset upottavat Suomen.

 • White noise

  Vastaa

  Persut nuorisojärjestöjatkeineen on kyllä yksiä helvetin provokaattoreita kansallismielisiä kohtaan. Luulin että halusivat saada noista Halla-ahon jatkeen, mutta tämähän onkin jo Tynkkysen munan jatke.
  Vähän sama kun kristillisdemokraatit alkaisikin kristillisyyden sijasta puhumaan samoja juttuja kun kirkko ja kristilliset nuoret menisi pridettämään.

 • Juups

  Vastaa

  Hyi. Ei tuollainen törky kuulu länsimaihin, siis twerkkaus.

  • Sitoutumaton

   Vastaa

   Eihän tuon puolueen ehdokkaita voi nykyään äänestää (olin jossain vaiheessa harkinnut) edes kunnallisvaaleissa, koska sekin on Suomessa ponnahduslauta valtakunnalliseen politiikkaan.
   Jep, tulipahan selväksi etten virhettä tee joka jälkikäteen ketuttaisi.

  • Vapaamuurari 33

   Vastaa

   Juutalainen vetelee naruista ja halla Aho muiden valeoppositioiden kanssa nuolee judenin kengän pohjaa!

   https://www.theoccidentalobserver.net/

 • sotatila

  Vastaa

  Kuka Suomea johtaa ja millä oikeudella? Mikäli hallitus estää eduskuntaa kokoontumasta koolle ei hallituksella ole enää laillista valtaa.

 • Ytr

  Vastaa

  Kaveri kyseli linkkiä noihin alastonkuviin.

 • Kokenut Mies

  Vastaa

  No, jos SS sotilaat on afrikan operaatiossa, niin tietenkin siellä on suhteita afrikkalaisten naisten kanssa. Siinä voi olettaa, että rotusoturi tekee jo esivalintaa yksilöiden kohdalla, joissa on kauneutta ja älyä arjalaiseen makuun. Tuo jutun nainen on selvästi puoliverinen ja vielä vähemmän Sahara eteläpuolisen näköinen kuin tavallisesti.
  2. Maailmansota osoitti, että käsite liittolaisista on hyvin joustava ja sellaista ainesta, joka toisissa oloissa joutuisi uuniin, taisteli rinnalla yhteisen päämäärän vuoksi. Ehdotan tästä syystä, että asiat ovat edellä, ei rotu tai ihon tummuus aste.

  • sotatila

   Vastaa

   Saksalaiset sotilaat saattoivat Pohjoisafrikassa tyydyttää tarpeitaan. Ja siihen jäi. Eivät saksalaiset sotilaat tuoneet niitä mukanaan Saksaan. Ne jäivät sinne Välimeren toiselle puolelle.

   Tietysti kansallisten puolella voi taistella taustansa puolesta hyvinkin erilaista porukkaa.

   Mutta kun on kyse siitä että väestön vaihto on torjuttava, siinä ei voida tehdä kompromisseja. Muutoin teemme tyhjäksi kaiken kovan työn ja ponnistelun sen eteen että säilymme etnisesti mahdollisimman yhtenäisenä ja valkoisena kansakuntana. Siinä ei ole tilaa monikulttuurisuudelle eikä monirotuisuudelle.

   Jo lähitulevaisuudessa kyse on selviytymistaistelusta. Eloonjäämiskamppailusta.

 • .

  Vastaa

  Parlamentaarista ratkaisua ei ole.

 • Heritage of Heydrich

  Vastaa

  Twerkkaa? Vaikuttaa, että kohta alkavat persut myydä persettä ihan konkreettisesti.

 • Troijan puuhevonen

  Vastaa

  Valeoppositio, jota ei enää haluta edes peitellä. Moraalikato johtaa aina kansakunnan tuhoon.
  En ymmärrä, että joku saa ”mestariaseman” ilman yhtään mitään näyttöjä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi