Vaihtoehto Saksalle ‑puolue erotti paikallisjohtajan liiallisen kansallismielisyyden vuoksi

Populistipuolueen johto on erottanut hyvin menestyneen kansallismielisen riveistään vedoten ”hänen radikaaliin taustaansa”.

Valeoppositio

Andreas Kalbitz oli saksalaisen populistipuolueen suosittu osastonjohtaja.

Saksalainen populistipuolue Vaihtoehto Saksalle (AfD) jatkaa sisäisten puhdistusten toteuttamista. Olipa kyse Suomen Perussuomalaisista, Ruotsin Ruotsidemokraateista tai Saksan AfD:sta, populistipuolueiden puhdistukset kohdistuvat poikkeuksetta aitoihin kansallismielisiin eikä esimerkiksi puolueisiin soluttautuneisiin kulttuurimarxisteihin.

AfD-johdon viimeisin uhri on puolueen Brandenburgin osaston johtaja Andreas Kalbitz. Puolue on menestynyt erinomaisesti Brandenburgissa, mutta vaalivoitoista huolimatta Kalbitz päätettiin uhrata, sillä hänen kansallismielisyyttään pidettiin uhkana AfD:n kumartamille globalisteille, kulttuurimarxisteille ja sionisteille.

Kansallisradikaali tausta liikaa itseään kansallismieliseksi kutsuvalle puolueelle

AfD:n hallitus äänesti murskaenemmistöllä Kalbitzin erottamisen puolesta. AfD on viime vuosina pyrkinyt ”pehmentämään” imagoaan perustamalla omia alayhdistyksiä homoille ja juutalaisille. Kalbitziä pidettiin sen sijaan sopimattomana jatkamaan puolueessa, koska hän on aiemmin kuulunut kansallisradikaaliin Heimattreuen Deutschen Jugend ‑järjestöön, jonka toiminnan Saksan sionistinen miehityshallinto on sittemmin kieltänyt.

AfD on siis valmis luopumaan vaalimenestyksestä Brandenbugissa siksi, että paikallisosaston johtaja on toiminut aiemmin todellisessa kansallismielisessä järjestössä. Kalbiztin ystävät ovat kutsuneet päätöstä ”politikoinniksi” ja syyttäneet AfD:n johtoa nöyristelystä vihollisten edessä.

Lähde: Voice of Europe

Alternative für Deutschland Poliittiset viholliset Politiikka Saksa Ulkomaat Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kyllikki Pitkänen

  Vastaa
 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kansallismielisten kannattaisi kerätä nimet listaan olla vaaleissa mukana omalla listallaan, kuten Junes Lokka.

  Kuntavaalit 2021 lähestyvät ja valtuustosta ei venettä käännetä, vaikka sinne pääsisi, mutta vaaliehdokkaina oleminen pörröttäisi suvakistien karvoja ja toisi näkyvyyttä. Aatetta voi levittää vaalikylässä poliisin puuttumatta, kun se olisi kampanjointia. Pöyristys olisi taattu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi