Sivullisen perheen kotiin hyökättiin Tukholmassa: isä kuoli, äiti ja lapsi loukkaantuivat

Perheen taustalla on turkkilainen tai kurdilainen alkuperä.

Pohjoismaat

Tukholman Telefonplanin alueella tapahtui ammuskelu torstaiyönä. Vanhempien ja kahden alle 5‑vuotiaan lapsen asuttamaa omakotitaloa kohti ammuttiin useita laukauksia, todennäköisesti rynnäkkökiväärillä. Isä kuoli paikan päällä saamiinsa vammoihin ennen pelastuslaitoksen saapumista. Äiti loukkaantui, muttei hengenvaarallisesti, ja yksi lapsista sai lieviä vammoja.

Tutkimusten mukaan perhe ei ollut osallisena alamaailman toimintaan. Kuitenkin poliisin alustavien tietojen mukaan ampumisen motiivi liittyi perheen sukulaissuhteisiin: äidin siskon poikaa epäillään päivää aiemmin Huddingessa tapahtuneesta tulipalosta, ja tämän teon epäillään johtaneen kostotoimiin perhettä kohtaan. Perheen taustalla on turkkilainen tai kurdilainen alkuperä.

Telefonplanin alue tunnetaan siistinä asuinalueena, eikä sitä yhdistetä maahanmuuttajaghettoihin. Toisin sanoen monikulttuurinen jengiväkivalta etenee yhä syvemmälle keskiluokkaisille asuinalueille pakottaen myös nämä suojautumaan luodeilta ja räjähdyksiltä.

Pääministeri Ulf Kristersson kutsui koolle kaikkien puolueiden johtajat keskustelemaan jengiväkivallan lisääntymisestä ja mahdollisista toimenpiteistä sen hillitsemiseksi. Yhtenä ehdotettuna toimenpiteenä on ns. ratsia-laki, joka mahdollistaisi poliisin suorittamat tarkastukset ilman erityistä perustetta tietyillä alueilla.

Lakiehdotuksen tavoitteena on ennaltaehkäistä jengiläisten aseistautumista ja vähentää jengiväkivallan riskiä. Poliisi on itse toivonut tällaista lakia, joka tekisi aseiden kantamisen riskialttiimmaksi ja johtaisi automaattisesti vangitsemiseen ja kahden vuoden vankeustuomioon ladatun aseen kantamisesta.

Lähde: PT-media

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rotu Ruotsi Väestönvaihto

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Muutostako?

  Vastaa

  No tämähän tuntuu leviävän ihan käsiin. Jos meinaan kaukosukulaisetkin otetaan jo käyttöön. Siinä kohta eri rodut ostavat omat kaunginosansa ja muodostavat paikalliset ghetot sinne. 

  Mielenkiintoista nhdä mihin tämä johtaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi