Ruotsin rikollisjengit levittäytyvät Norjaan

Ruotsin rikollisjengit ovat kiinnostuneita Norjasta, koska se on taloudellisesti vakaa maa.

Pohjoismaat

Ruotsin rikollisjengit ovat levittäytymässä Norjaan, kertoo Norjan poliisi. Norjassa on viime aikoina havaittu lisääntynyttä järjestäytynyttä rikollisuutta, ja poliisi uskoo, että syynä on Ruotsista saapuva rikollisuus.

Norjan poliisin mukaan Ruotsin rikollisjengit ovat kiinnostuneita Norjasta, koska se on taloudellisesti vakaa maa. Jengit ovat muun muassa ryhtyneet huumeiden maahantuontiin ja myyntiin Norjassa.

Ruotsin rikollisjengit ovat myös mukana väkivaltarikoksissa Norjassa. Esimerkiksi viime vuonna Norjassa tapahtui useita ampumisia, joiden epäillään liittyvän Ruotsin rikollisjengeihin.

Norjan poliisi on lisännyt rikollisuuden torjuntatoimia. Poliisi on muun muassa perustanut erityisen yksikön, joka keskittyy Ruotsista saapuvaan rikollisuuteen.

Ruotsissa järjestäytynyt rikollisuus on kasvanut viime vuosina. Rikollisjengit ovat muun muassa ryhtyneet huumeiden maahantuontiin ja myyntiin, sekä väkivaltarikoksiin. Maassa on jo pitkään tunnettu käynnissä oleva eri maahanmuuttajajengien välinen sota, joka tarkoittaa myös sivullisia uhreja katuammuskeluissa ja räjähdyksissä.

Lähde: European Conservative

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Viimeistään silloin 2015 koko Ruotsi olisi pitänyt eristää muusta maailmasta, sieltähän sitä porukkaa lappasi hurjia määriä.

  Nyt olisi kantaväestön syytä miettiä asioita järjellä, minkälaisen tulevaisuuden yhteiskunnan haluaa lapsilleen, eikä edelleen mennä tunnepohja edellä, kun joku vetoaa monikulttuurisiin ruoka- ja pelihetkiin, sekä iloisiin kulttuurien moninaisuuksien tapahtumiin.
  Tämä ”meillä on unelma” ‑haihattelu on sairasta touhua.

 • 1488

  Vastaa

  Ei oo mitään katujengejä tai ongelmia.
  Jari Taponen

  • Teemu

   Vastaa

   Leviäminen on hyvä asia! Rinkebyn rikollisuus vähenee silloin. Toki Uppsalan, Malmön, Norjan ja Suomen tilanne huononee, mutta – hei! – kaikki eivät voi voittaa.

 • seant

  Vastaa

  He menevät maihin missä lepsut rangaistukset, Ruotsissa on vielä lepsut, mutta poliisi on pystynyt pistämään telkien taakse aika paljon porukkaa, jos on esim. ollut ladattu ase. Mutta Tanska pisti pikavauhtia voimaan ns. jengilain, niin kyllä se on tehonnut Esim. viisi ”ruotsalaissomali” syyllistä sai Kööpenhaminan tupla murhasta: 3 x elinkautinen ja 2 x 20 vuotta ikä oli 15–20 välillä, eräs näistä oli autokuski eli ei katsota kuka ampui, vaan kaikki jengin jäsenet tuomitaan. Aika hiljaista on ampuma rintamalla ollut sen jälkeen Tanskassa.

  • Observer

   Vastaa

   Tanska on erikoinen maa, sitä johtavat täyspäiset sosiaalidemokraarit. Luulin ettei sellaisia ole olemassakaan. Pitäisi kai tuoda muutama Suomeen malliksi.

 • Ennen oli tuollakin toisin

  Vastaa

  Luulisi norskien taistelevan maansa ja perheidensä puolesta.

 • Teemu

  Vastaa

  Poliisi on saanut haaviinsa huumeorganisaation, jossa on ”ruotsalaisia”, ”brittejä”, somaleita, albaaneja, ”norjalaisia”, irakilaisia, ukrainalaisia, turkkilaisia ja ”suomalaisia”. Ylen mukaan kamaa on ollut ”yli 100 kg, 230 000 huumaavaa tablettia ja yli 200 000 euroa rahaa”. Tiedä sitten kuuluvatko nuo 230 000 nappia tuohon sataan kiloon. Ylen uutisoinnin taso nyt on mitä on. (Sekin on hieman eri asia onko siellä 100 kiloa haššišta vai 100 kiloa kovaa amfetamiinia.) Helsingin poliisi riensi jo toki puolustelemaan näitä 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa (1.1.) syntyneitä kullanmussukoita ”hyväkäytöksisiksi, tavallisiksi nuoriksimiehiksi, joilla on elämä vain hieman ajautunut sivupoluille”. Kyllä, juuri noin sanasta sanaan Ylellä poliisin suusta, joka on ollut ottamassa kiinni tekijöitä. Anteeksi, tarkoitin epäiltyjä. Ylen jutussa poliisin ennaltaehkäisevästä työstä joku muu kuin Taponen jatkoi: ”Näitä nuoria vaivaa näköalattomuus. Ovat ehkä huonoja koulussa ja sitä kautta ajautuvat näihin porukoihin… Ovat olleet ehkä aina sellaisia syntipukkeja elämässään. Nuorten on vaikea olla oma itsensä ja hakevat jengeistä hyväksyntää.” Tuo ”näköalattomuus” on kyllä suosikkini kaikista uuskielisistä termeistä. Ehkä noiden neekeröinti vain johtuu siitä, että ovat neekereitä? (Heitän sinne Helsingin poliisille tällaisen villin ajatuksen, ettei syytä ehkä tarvitse hakea inkluusiosta, ekskluusiosta, koulukiusaamista tai rasismistakaan.)

  Ensimmäinen poliisi myös röyhisteli rintaansa siitä, että ”huumejengi ei rantautunut Suomeen, vaan se karahti kiville”. Kyllähän porukka ehti tavaraa jo levittää joka suuntaan. Toki saivat jonkun pienen erän kiinni. Aplodit siitä. Nuo Ruotsin neekerit pitäisi vain pysäyttää touhuineen sinne Ruotsiin jo ja ne pitäisi sieltäkin potkia takaisin turvallisiin kotimaihinsa Afrikan suunnalle tai edes jonnekin sinne päin. Et sinä vessaankaan mene sitten vasta, kun on paskat jo housussa. Toki ne paskat voi kaapia kauhalla sinne pönttöön pöksyistään, mutta siitä tulee hajuhaittoja, pyykkiä, turhaa työtä jne. (No, pitäähän poliisillakin hommia olla?) Muistetaan kuitenkin, että pojat ovat vain tavallisia, hyväkäytöksisiä nuoria miehiä. Heille ammattimainen huumeidensalakuljetus on vain viatonta oireilua Ukrainan sodasta, ilmastohätätilasta ja siitä, että koulussakin oli mälsää. Hyvä homma sinänsä se, että poliisi pysäyttälee näitä tavallisennäköisiä, hyväkäytöksisiäkin kansantaloutemme ja väestönkasvun pelastajia. Jatkossa kannattaa siis ratsata ja kollata kaikki ”sopivan näköiset”. Kuten jo kirjoitin: pienet aplodit poliisille tästä.

 • Milko Tiljander

  Vastaa

  vittuun neekerit

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi