11-vuotias poika raiskattiin koulussa luokkalaisen toimesta Ruotsissa – koulu uhkaa tehdä uhrista lastensuojeluilmoituksen

Raiskaus tapahtui jo viime helmikuussa, mutta ruotsalaiskoulun toiminta on saanut äidin avautumaan medialle. Koulu vaikuttaa enemmän syyllistävän uhria ja tämän perhettä sen sijaan, että raiskaajaa rangaistaisiin.

Pohjoismaat

sweden, flag, swedish flag

Ruotsalaislehti Aftonbladet kirjoittaa tapauksesta, jossa 11-vuotias poikalapsi raiskattiin koulussa samalla luokalla olevan lapsen toimesta. Nyt koulu uhkaa tehdä uhrista lastensuojeluilmoituksen, koska hän ei halua käydä koulussa, sillä raiskaaja on edelleen hänen kanssaan samalla luokalla.

Raiskaus tapahtui jo viime helmikuussa, mutta ruotsalaiskoulun toiminta on saanut äidin avautumaan medialle. Koulu vaikuttaa enemmän syyllistävän uhria ja tämän perhettä sen sijaan, että raiskaajaa rangaistaisiin.

Koulu ei ilmoittanut vanhemmille tapahtumasta edes samana päivänä, vaan vasta seuraavana päivänä tapahtuneesta. Raiskaaja laitettiin pakkolomalle ja vanhempia luvattiin tiedottaa jatkotoimenpiteistä. Vain kaksi viikkoa myöhemmin raiskaaja kuitenkin palasi kouluun, eikä uhria tai tämän perhettä oltu varoitettu millään tavalla. Kaiken lisäksi tämä palasi samalle luokalle uhrinsa kanssa.

”En tunnista enää poikaani. Hän oli ennen täynnä elämää, mutta nyt hän saa paniikkikohtauksia ja näkee painajaisia”, äiti kertoo lehdelle. ”Kesällä hän oli taas tavallinen oma itsensä, mutta syyslukukauden alkaessa hän muuttui taas huonompaan suuntaan”, hän jatkaa.

Nyt koulun kanssa on sovittu, että lapsi käy koulussa kaksi tuntia päivässä ja että äiti on tämän kaksituntisen yli paikalla. ”En luota, että koulu osaa pitää lapseni turvassa. Olen menettänyt uskoni kouluun auktoriteettina”, äiti kertoo.

Lähde: Aftonbladet

Pohjoismaat Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Ruotsi Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Sosiaalidemokraattinen paratiisi…

 • Observer

  Vastaa

  Monikulttuuri on rikkaus. Ei ole vaikea arvata, mitä ryhmää raiskaaja edustaa. Kun ei ollut vuohia koulun puolesta, toteutti hän luontaisia oikeuksiaan.

  Hyi helvetti, olis kirveellä töitä ja isosti.

  • Nimetön

   Vastaa

   👍 samaa mieltä hyi hel…

 • kostya88

  Vastaa

  Juutalaiset vihaavat Ruotsia. Vihaavat tosin koko Eurooppaa.

  ”Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies that they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.” ‑Barbara Lerner Spectre

  • Minä

   Vastaa

   kostya88 – Linkki videoon, jossa tuo mainitsemasi henkilö esiintyy. Hän toimii Tukholmassa Paideia nimisessä yhdistyksessä, joka edistää monikulttuurisuutta.

   https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

   Tässä suomeksi tuo julkaisemasi Barbara Lerner Spectren puheen lainaus. Useampi ymmärtää ja on kaikille selvempää, jos se on suomeksi tarjolla.

   ”Eurooppa ei ole vielä oppinut, miten olla monikulttuurinen. Uskon, että me tulemme olemaan osa tämän muutoksen tuskasta, muutoksen, jonka täytyy tapahtua. Eurooppa ei tule olemaan yhtenäisiä kansakuntia, joita ne olivat viime vuosisadalla (1900-luvulla). J‑laiset tulevat olemanna tämän tapahtuman keskiössä. Euroopalle muuton on hyvin suuri tehtävä. He ovat nyt menossa monikulttuuriseen vaiheeseen ja uutalaisia tullaan vihaamaan heidän johtavan roolinsa vuoksi. Mutta ilman j‑laisten johtavaa asemaa ja ilman monikulttuuristumista Eurooppa ei tule selviämään.”

   Herää vain kysymys, että miksi j‑laiset ajavat tätä muutosta? Ei iEurooppa sitä tarvitse selvitäkseen. Hyvin on selvitty ilmankin ja kuten käytännössä näkyy, monikultuurisuus tuo vain ongelmia, ei juurikaan hyötyjä. Millä oikeudella tämäkin Barbara Lerner Spectre yrittää väkisin monikulttuuristaa Eurooppaa, eihän asia hänelle kuulu?

   Ja tietysti herää kysymys, että miksi Israelissa ei pyritä monikulttuurisuuteen, vaan afrikkalaiset halutaan ajaa pois, eikä laskea maahan?

 • Nimetön

  Vastaa

  Aika uskomatonta. Miten KUKAAN vanhempi antaa lastensa käydä edes samassa koulussa tuollaisen elukan kanssa? Ei voi tajuta.

 • ss

  Vastaa

  ”monikulttuuri on rikkaus” ei mulla muuta…paitsi ählämit ja neekerit hengiltä ryhmä perusteilla.

 • Sulk rooms

  Vastaa

  Ylen mukaan Ruotsissa viime yönä/tänään aamulla kuolleet kolme ihmistä Upsalassa/Tukholmassa SAATTAVAT liittyä jengirikollisuuteen. Yle myös pohdiskelee kiivaasti, mistä jengien yhteenotot ja nyt myös ilmeisesti jengien sisäiset kahinat mahtavat johtua. Kerrotaanko vastaus vai annetaanko yleläisten miettiä ihan kaikessa rauhassa? Syyskuu ei ole vielä ohi ja jo nyt Ruotsissa on kuollut näissä kivoissa kulttuuri- ja pelihetkissä jo 12 – siis syyskuussa pelkästään. Poliiseilla on ympärivuorikautinen valvonta kurdijengiläisten perheiden perheiden asuntojen luona. Tässä on mukana sellainenkin poliittinen aspekti, että Turkki saattaa luovuttaa Ruotsille kurdijengiläisiä, jos Ruotsi antaa Turkille poliittisia väärintekijöitä. Rikollisten importointi Ruotsiin kuulostaa aina järkevältä idealta.

  • John L.

   Vastaa

   Ruotsissaa saattaa olla maahanmuuttajaongelma. Ei voida olla varmoja toki vielä. Yle lisäsi tänään myös, että alaikäiset (jopa vasta 15-vuotiaat ja nuoremmatkin) ovat huonoja jengiläisiä, sillä he saattavat tappaa vääriä uhreja ja sivullisia. Siksi yleläiset, poliitikot ja muut varmaankin tahtovat tuoda maahan kokeneempia tappajia ympäri maailmaa. Suomen poliisi pitäisi myös saada apuun sinne. Armeijaa Ruotsissa kaivattaisiin apuun myös. Suomessakin tahdottaisiin ratsata itä-Helsingin kaduilla notkuvia kansantalouden pelastajia. Jos noudatetaan Taposen, Ylen ymv. oppeja, niin tuolloin ei saa tietenkään olla pysäyttämättä ja tutkimatta kadulla myös valkoisia, kuusikymppisiä naisia.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Raiskaaja on aikuinen muslimi. Ainoastaan 98%:n todennäköisyydellä veikkaan. Todella huonolla huumorilla kyselen, en tosiaankaan naura uhrille.
  2%, ehkä olikin lapsimuslimi.
  Jos on vaihtoehtoja, ne tulisi poistaa maasta nyt heti!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  sweden, flag, swedish flag