”Ruotsalaisen” kuolemanpartio-katujengin jäseniä kiinni – epäillään huumerikoksista Suomessa

Jengiläiset on luovutettu Suomen poliisille, ja poliisi jatkaa tutkintaa täällä päässä.

Pohjoismaat

”Ruotsalaisen” Dödspatrullen-katujengin (suom. Kuolemanpartio) jäseniä on otettu kiinni epäiltynä huumekaupasta Suomessa. Jengi on yksi tunnetuimmista Ruotsia vaivaavista maahanmuuttajien katujengeistä, ja sen jäsenet ovat syyllistyneet useisiin murhiin sekä suurin piirtein jokaiseen muuhunkin lakikirjasta löytyvään rikokseen.

Pidätetyt henkilöt otettiin kiinni Tukholmassa ja Malmössä. Pidätysten yhteydessä takavarikoitiin 100 kiloa huumeita, mikä antanee jotain osviittaa siitä, minkälaisia kauppoja Suomen suuntaan on tehty.

Lähde: Iltalehti

Huumeet Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • BLM

    Vastaa

    D‑Vitamiinipuutos pohjoismaissa on tähänkin syyllinen.

  • otto suni

    Vastaa

    Suomessa virkamiesmafia suojelee näitä onnettomia raukkoja ja hyvä esimerkki Ruotsin maahanmuuttajista on tämä ”syyrilainen” joka Ranskassa suoritti iskun pikkulasten leikkipuistossa ja oli aiemmin asunut Ruotsissa!

    • Snif

      Vastaa

      Tuollahan oli vielä ruottainen akka ja taisi olla vielä kersakin sen kanssa, luultavasti sai tukia sekä ruotsista ja ranskasta.

  • Erityistason kävelevä känsäläinen

    Vastaa

    Just äsken kaksi poliisipartiota pysäytti eräässä itäsuomalaisessa pikkukaupungissa matukaksikon henkilöauton kiilaten edestä ja takaa. Tulin paikalle uudelleen vartin päästä ja silloin matukaksikko istui kerrostalon portailla vaitonaisen näköisenä yhden poliisin vartioimana. Päällä kaksikolla oli woltin turkoosit takit. Kolme poliisia tutki samaan aikaan jengiläisten autoa.

    Toinen jengiläisistä oli arabi ja toinen puhdas negatiivi, noin alle parikymppisiä molemmat. Että näin se kulttuurinrikastus leviää joka paikkaan. 

    Ruokaläheteillä voi siis olla muutakin kuskattavaa kuin tilausateriat. Mikäs sen kätevämpi kuin ruokalähettipalvelu laittomien asioiden levityksessä asiakkaan tilauksesta, eiks niin? Verkostomarkkinointia ruohonjuuritasolla.

    • Suvakki123

      Vastaa

      Kulttuurinrikastus on ihanaa.

  • Erityistason seksuaaliterapeutti

    Vastaa

    D‑puutos eli Demokratian puutos.

    • Jupi

      Vastaa

      sitä demokratiaa NATO on tuomassa, vapautta myös

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi