Video: ”Teinit” ampuvat rynnäkkökiväärillä yksinhuoltajan asuntoa Ruotsissa

Ruotsissa on tapahtunut vastaavanlaisia asuntojen ampumisia vain viimeisen kuuden viikon aikana 15 kertaa.

Pohjoismaat

Maahanmuuttajajengiläiset kuvasivat itse videon missä he ampuvat rynnäkkökiväärillä tukholmalaista asuntoa, jossa asuu äiti lapsensa kanssa. Nainen on aiemmin seurustellut tunnetun rap-muusikon kanssa ja teon epäillään olleen jengien pelottelutaktiikkaa.

Teon takana olevista, Ruotsin maahanmuuttajajengeihin oletettavasti kuuluvista henkilöistä on uutisoinnissa puhuttu ”teineinä.” Vaikka kyse onkin rotumuukalaisista, niin tekijät saattavat todella ollakin vasta teini-ikäisiä, sillä maahanmuuttajien jengit rekrytoivat myös alaikäisiä. Ruotsin poliisi olikin vähän aikaa sitten ajanut takaa pakenevaa autoa eräässä toisessa rikostapauksessa ja saatuaan auton pysäytettyä, he olivat pidättäneet 13- ja 14-vuotiaat pojat löydettyään kyydistä sarjatuliaseita ja naamioita.

Ruotsissa on tapahtunut vastaavanlaisia asuntojen ampumisia vain viimeisen kuuden viikon aikana 15 kertaa.

Lähde: Daily Mail

Maahanmuuttajajengit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Maria Petterssonin mukaan Ruotsi on turvallinen paikka. Muu tieto on rasistien valehtelua.

  • Valkoinen etuoikeushan se vaan vituttaa

   Vastaa

   Kyllä minä ainakin ymmärrän matuloista aivan täysin.Safespacen puute aiheuttaa mielipahaa, joka pitää johonkin purkaa.Rasistisen värinen ovikin on kuvassa.

 • hipsunen

  Vastaa

  Eli tämä tälläinen on siis uusi tapa koputtaa oveen siis näköjään…? Eiköhän videot tuossa kerro enemmän kuin se mitä sinisilmainen matupatjapolitiikko sanoo…

 • TT

  Vastaa

  Panssariovi on kohta Ruotsissa pakollinen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Täytyy kyllä ihmetellä, että miten ruotsalaiset ja yleisesti ottaen monet länsi-Euroopan maat ovat antaneet tilanteen mennä tähän pisteeseen ja miksi ei yritetä edes sen äänestämisen kautta saada muutosta tilanteeseen?
  Miksi tämän kaiken vain annetaan tapahtua?

  Kohta on Suomessa vaalit ja mielenkiinnolla odotan SML:n saamaa äänimäärää, jos ihmiset eivät nyt äänestä, mutta silti itkevät somessa lisääntyvästä maahanmuuttajarikollisuudesta ja heikentyneestä katuturvallisuudesta, niin kenen vika se on, ketkä tämän kehityskulun sallivat?
  Tavalliset kansalaiset ihan itse!

  • pöh

   Vastaa

   Ei äänestäminen mitään muuta, koska suurin osa lukee ja uskoo vain valtamediaa.
   Ja valtamedia puolestaan harrastaa itsesensuuria ja jättää mahdollisuuksien mukaan kertomatta kaiken esimerkiksi maahanmuuttoon liittyvät negatiiviset asiat.
   Ei Suomessakaan tarvita mitään venäjän vaalivaikuttamista, kun globalistimedia yhdessä vasemmistotoimittelijoiden kanssa hoitaa sen vaalivaikuttamisen.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Suurin osa lukee ja uskoo valtamediaa kyllä, mutta jos se usko loppuu muun muassa sen takia, että oma asuinympäristö muuttuu monikulttuuriseksi kaaokseksi ja siitä syystä joutuu itse muuttamaan muualle, niin ehkä se on riittävän radikaali syy antaa äänensä jollekin muulle kuin nykyisille valtapuolueille.
    Jos katsoo esim. Persujen nousua, pienestä sekin lähti ja alussa heille vain naurettiin, suurin syy heidän kasvaneeseen äänisaaliseen on juurikin monikulttuurisuuteen liittyvät kysymykset.
    Vielä kun ihmiset oppisivat näkemään sen tosiasian, ettei Persujen äänestäminen tuo minkäänlaista muutosta, kontrolloidulla oppositiolla ei ole mitään pyrkimystäkään toimia tätä suomalaisvihamielistä järjestelmää vastaan.

    Joten, kyllä se äänestäminen asioita muuttaa, kunhan äänestää sitä tahoa, mikä tämän tilanteen tekee paremmaksi.

    • Julius Evola

     Vastaa

     jos äänestämällä voisi oikeasti vaikuttaa niin juutalaiset eivät sallisi sitä

  • Kaikelle on aikansa

   Vastaa

   Ihmisten oma napa on niin suuri ettei muusta väitetä. Yritetään päästä valkokaulu-köyhällistöön maksoi mitä maksoi. Ulkomailla pitäisi rampata niinkuin parempiosaisetkin pari kertaa vuodesssa. Ja slogan:”Mun vapaa-aika on mulle tärkeä” on imetty jo äidinmaidossa jupeilta.

   On vähän ihmisiä jotka lukevat oman asuinalueensa kuulutuksia ja ovat huolissaan siitä mitä omalla asuinalueella tapahtuu. Tai mihin suuntaan sitä kehitetään. Paljon puhutussta vesistöjemme lahjoittamisesta ulkomaalaisille vesijäteille ei juuri kukaan ole kiinnostunut. Kaivoksista sen sijaan onkin jo enemmän puhetta. Mutta aika niiden vaikuttamiseen meni jo.

   Muistakaa: Aina kun on tehty päätös, sen jälkeen on ihan turha järjestää mielenosoituksia tai marsseja. Päätös on jo tehty. Mielenosoitukset ja marssit sekä lausunnot tulee antaa silloin kun asiasta kuullaan kansalaisia.

   Ikävä kyllä Sinimustat ja moni moni muukin pienpuolue ajaa tähän popuismin miinaan ”tuomitsemalla” ja ”kyseenalaistamalla” asioita kuin asioita. Se ei muuta mitään. Päätökset on tehty ja ne pitää. Päätösten jälkeinen mölina on ajan- ja rahan tuhlausta.

  • Julius Evola

   Vastaa

   Millainen nationalisti syyllistää omia kansalaisiaan jutkujen metkuista?

 • Virheä Virhe

  Vastaa

  Kyseessä oli demarien uusi ovelta ovelle äänestäjien herättelytaktiikka

 • ValhallaX

  Vastaa

  ”Teini”-termi on tyypillistä juutalaista ylivaltaa. Termi on tullut USA:sta ( ”teen” ja se kuvaa hyvin Yhdysvaltoja, joka on yksi suuri bordelli, jossa kaikki johtavat poliitikot kaikista (yleisesti ottaen niitä on kaksi identtistä) puolueista kilpailevat siitä, kuka huoraa uskottavimmin omaa maataan ja omaa kansaansa juutalaisten etujen ajamiseksi.

  Tämä, neekerien palvonta, eli oikean sanan sijasta ”teini”-sanan käyttö, on, tietenkin, huorien ikioma poseeraus. Kun käytät sitä, kerrot ylivallan valituille omin sanoin, että olet valmis huoraamaan mitä vain, missä vain, millä hinnalla tahansa, kunhan vain saat siitä ”palkaksi” rahaa, valtaa ja julkisuutta. Huora on huora on huora.

  Otetaanpa esimerkki vaikkapa pääkaupunkiseutua vaivaavista ns.katujengeistä. Kukaan ei uskalla sanoa sitä, että nämä jengit eivät ole ”teinejä”, sillä jengin jäsenet eivät osaa lukea, eivät osaa kirjoittaa, ja eivät voisi vähempää välittää koulutuksesta. 

  Ehei, nämä teinit kulkevat porukoissa ja heillä on puukko tai useasti machete mukana ja he ovat valmiita käyttämään sitä, jos sen käytöllä saa kympin tai kaksi.

  Kuvaa hyvin tätä nykyaikaa, että poliisi on voimaton ja ei pysty tekemään mitään, jos se kohtaa joukkion puukoilla varustettuja teinejä, sillä asiaan puuttuminen on, tottakai, juutalaisylivallan alla, aina rasismia.

  Ihminen, joka on elänyt aidossa suomalaisten Suomessa, ei voi käsittää sitä, että nämä erinomaisen helposti näkyvät ryhmät eivät joudu ratsiaan, jossa kaikki teräaseet ja muut aset poistetaan ja jokainen luvattoman aseen kantaja joutuu heti putkaan. Ja joka kerta vanhemmat paikalle ja ankarat sanktiot.

  Poliisit nöyryytetään katsomaan näitä teinijengejä sormien läpi ja käyttäytymään idioottimaisesti, koska se rasismi. Eli ollaan jo pohjalla, alemmas tuskin voi vajota.

  Jos tämä ei olisi niin kammottavaa kuin se on, sitä voisi nauraa. Ja oikeastaan muuta vaihtoehtoa enää ei ole, naurakaamme. Nauramme sitä, kuinka kansamme palvoo rikollisia ja palkitsee rikollisia ja ryömii rikollisten edessä itseään soimaten.

  Ja eniten naurakaamme sitä, kuinka palvomme presidenttiä ja pääministeriä, jotka juoksevat NATO:n perässä, vaikka eivät kykene edes puukkoa teiniltä ottamaan. Kyllä naurattaa.

  • 2-U

   Vastaa

   ”jotka juoksevat NATO:n perässä, vaikka eivät kykene edes puukkoa teiniltä ottamaan”

   Hyvin sanottu. Tosin kyse ei ole kykenemisestä, vaan siitä ettei siihen ole lupaa. Voi kuinka odotan puhdistuksen alkua. Sellainen salamasota, jolla Helsinki, Tampere, Espoo, Tukholma ja al-Malmö puhdistettaisiin kerralla ja lopullisesti. Se olisi nopeasti ohi. Kaikkien liikkeet (netti, puhelimet, maksukortit jne.) tiedetään lähes 100 %:sesti. Operaatio olisi sangen helppo toteuttaa pidätyksineen ja karkotuksineen. Sitä ei vain haluta ”jostakin syystä” tehdä. Raapikaamme siis päitämme hamaan loppuun asti: ”Voi, voi, voi… Mikä tässä menikään pieleen?”

 • george

  Vastaa

  Ovessa olevat reiät eivät ole samasta sessiosta – osa laukauksista ammutaan portaaseen poistuttaessa .. reiät ovat ammutut suoraan edestä.

 • 2-U

  Vastaa

  Eikö ole jännä juttu, ettei Ruotsissa armeija/poliisi ole vain mennyt ja pysäyttänyt tuota ruskeaa ja mustaa saastaa pilaamasta maataan enää tippaakaan. Ajattele jos valkoiset ruotsalaiset alkaisivat elää maahantunkeutujien lailla? Tai jos Suomessa tekisit jotakin tuollaista. Sinun kimppuusi käytäisiin kaikella mahdollisella voimalla, jota arseenalista löytyisi. Ainoa johtopäätelmä on, että EU-Ruotsi haluaa tämän jatkuvan ja menevän vieläkin pidemmälle. Terveellä järjellähän tätä ei voi selittää mitenkään.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Täysin samaa mieltä, jos valkoiset käyttäytyisivät noin rotumuukalaisia kohtaan, Polpolta löytyisi yhtäkkiä kaikki tarvittavat resurssit ja voimankäyttö olisi kovaa.
   Tämä valloillaan oleva mädätys on tietoista ja tahallista toimintaa.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Barbara Lerner Spectren tekemä kulttuurimarxistinen mädätys on tuottanut tällaista perseen hedelmää kuten sen on tarkoituskin. Suoraan suunnitelmasta: LEVOTTOMUUKSIA, KIISTOJA JA VIHAMIELISYYTTÄ KOKO MAAILMASSA 2. Meidän on aikaansaatava koko Euroopassa ja suhteittemme avulla sieltäkäsin myös muissa maanosissa riitaisuuksia ja vihamielisyyttä. Siitä seuraa kaksinkertainen hyöty. Ensinnäkin pakoitamme kaikki maat pelkäämään meitä, koska nämä tietävät, että me tahtomme mukaisesti voimme joko aiheuttaa levottomuuksia tai palauttaa järjestyksen. Kaikki nämä maat ovat tottuneet näkemään meissä välttämättömän pahan. Toiseksi sekoitamme juonitteluillamme kaikkiin hallituksiin valtio-oikeudellisten ja taloudellisten sopimusten tai velkasitoumusten avulla vetämämme langat. Päästäksemme tähän päämäärään täytyy meidän käyttää viekkautta ja salajuonia suullisia neuvotteluja käydessämme ja sopimuksia tehdessämme, mutta julkisuudessa, niin sanotuissa »virallisissa asiakirjoissa», meidän on noudatettava päinvastaista menettelytapaa ja osoittauduttava kunniallisiksi ja mukautuviksi. Siten gojimien kansat ja hallitukset, jotka olemme opettaneet näkemään ainoastaan näkyvissä olevan puolen kaikesta siitä, minkä heille esitämme, tulevat pitämään meitä hyväntekijöinään ja ihmissuvun pelastajina.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi