Normipäivä Ruotsissa: 15-vuotias jengiläinen teloitettiin ravintolan pöytään – Katso kuva!

Murhaaja tai hänen seurassaan ollut otti lisäksi kuvan kuolleesta todistaakseen, että työ on tehty. Kuva oli tietenkin ladattava gangsta-pisteiden toivossa Internetiin.

Pohjoismaat

Ruotsin monikulttuuriset jengisodat jatkavat kiihtymistään. Tällä kertaa lautoihin päätyi 15-vuotias jengiläinen, jolla oli jotain tekemistä aikaisempien väkivaltaisuuksien kanssa.

15-vuotias tarttui hunaja-ansaan ja meni treffeille Tukholman eteläpuolella sijaitsevaan ravintolaan. Ravintolassa kuitenkin odotti tytön sijasta murhamies, joka ampui 15-vuotiasta päähän.

Lähde: PT-Media

Maahanmuuttajajengit Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • JP

  Vastaa

  Ei mitään myötätuntoa näitä kohtaan. Nämä ovat niitä, jotka ilomielin myyvät huumeita ja ryöstävät takin. Kerrakin meni luoti oikeaan osoitteeseen ja neekeri sai surmansa.

 • Jokohan nyt lähtee

  Vastaa

  Pitihän se katsoa ja varmistua. Nyt kun vaan akaisivat tappamaan toisiaan ihan urakalla.

  Kevätaurinkokin nousee ja vaoa tulee koko ajan lisää niin näkee kauempaakin tähdätä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Tuollakin olkalaukku. Mikähän kovan jengiläisen tunnusmerkki se oikein on, Milan Jaffillakin oli kaikilla videoillaan pieni olkalaukku. Enemmän naisten tarvikkeita sellainen laukku.

  • Mitä nyt laukusta?

   Vastaa

   No ties kuinka monella miehellä minäkin olen jo nähnyt yli 20 vuotta, ihan miehekkäillä miehilläkin, ennen kun edes tuli tätä transu‑, ja muu sukupuolisekoilupaskaa. Se vaan on tätä nykymuotia.

   Siis missä ihmeen viemärissä sinä olet oikein asunut, kun vasta lähi-aikoina nyt nähnyt?

 • Varasto

  Vastaa

  eipä ole hääppösen näkönen ”ravintola”. Vai piikkejäkö sielä tarjoillaan?

 • Karri

  Vastaa

  MV-lehdessä juttua ukrainalaisista Britanniassa:

  ”Ukrainalaisen naisen lapsi rekisteröitiin paikalliseen kouluun, jossa suurin osa lapsista oli muslimeja, minkä vuoksi pakolainen kertoi turvakodin johtajalle, ettei lapsi olisi siellä turvassa.”

  ”Toinen ukrainalainen nainen, Oksana, sanoo muuttaneensa ’Kiovan parhaalta alueelta Birminghamin pahimmalle alueelle’ ja myönsi olevansa hyvin peloissaan, koska se ei ollut normaalia hänelle.”

  Meillä on itä-Helsingissäkin alueita, joissa jo yli 40 % väestöstä ulkomaalaisia eli hyvin seuraamme Brittein tietä itsetuhoon. Voisiko joku vapauttaa Suomen miehittäjistä ja parasiiteista?

 • rikastusta se vaan on

  Vastaa

  Onhan näitä kuvia nähty useampiakin, maailman suvaitsevuuden edelläkävijästä jne. Mutta mitään ongelmaa ei ole, paitsi järkyttävä rasismi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ravintola.…?joku ählämien kebap…yhteiskunnan varoilla ylläpidetty jakelukeskus.

 • Pöytä oli jo katettu lyijyllä

  Vastaa

  Erika Vikmanin syntisten pöytä on uusruotsalaisten ravintoloiden selkeä kestohitti. How ironic hah!

  • Bobo H.

   Vastaa

   Satuin jonkun lööpin näkemään, jossa tämä Erika Vikman valitti kommenteista hänen painostaan. Mutta hänhän on aika roimasti ylipainoinen, jos ei ole sattunut huomaamaan. Sama ongelma tuppaa olemaan siis kuin Kaija Koolla (iso koko) ja monella muullakin naiskiekujallamme. Ohjelmatoimistoa ja levy-yhtiötä pelottaa, että esiintymislava romahtaa. Eihän arvostelu ylipainon takia ole kivaa, muttei se ylipaino mihinkään häviä, vaikka kuinka yrittäisi hiljentää kritiikin. Kyllä nämä laulajat itsekin tietävät, että myyvät paremmin ja yhtiö kiittää, jos kilohintaansa hieman laskisivat. Ja eihän se kiva ole mennä Kaija Koonkaan keikalle, jos tämä laulaa vain yhden kappaleen ja sitten show loppuu siihen. (It ain’t over until the fat lady sings.) Sian näköinen on se Erika Vikman. Enkä siis tarkoita sitä australialaista laulajatarta.

   • Pöytä oli jo katettu lyijyllä

    Vastaa

    Ensin ruikuttaa yhdestä asiasta ja sitten taas toisesta päinvastaisesta asiasta. Loputon kierre – ensin herutellaan, näytellään itteensä ties kelle ja sit itkevät kun sanotaan ja kirjoitetaan ties mitä juuri niistä asioista mistä tulivat pinnalle/julkisuudessa tutuksi. Vittuun kaikki feministit nuo ikuiset kitisijät ja vinkuhirnut! Kaija Koo lie vittumainen tapaus mutta Erika Vikman taas bimboilee ihan tahaltaan!

 • taneli

  Vastaa

  ettei nyt vaan olis feliksiä ja teatteria

  • GLGL

   Vastaa

   Samaa ajattelin. On ollut pienikaliiperinen ase, jos ei ole kuula tullut ulos. Veriroiskeita ei missään. Ampuminen tehty ikkunan vieressä… Mitä sitä turhaan peittelemään tekemisiä ohikulkijoilta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi