Ruotsalainen oikeusjärjestelmä on haluton karkottamaan maahanmuuttajarikollisia

Ruotsissa tuomittiin hiljattain 4 eritrealaista naisen joukkoraiskaamisesta, sekä syyrialainen raskaana olleen naisystävänsä kiduttamisesta. Kummassakaan tapauksessa tekijöitä ei määrätty karkotettavaksi.

Pohjoismaat

Eritrealaiset joukkoraiskaajat.

22-vuotias syyrialainen mies tuomittiin raskaana olleen naisystävänsä törkeästä pahoinpitelystä vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen. Mies oli hakannut naisen kasvoja nyrkillä, piiskannut johdolla ja hieronut vahvoja mausteita tämän silmiin. Hän oli myös purrut naista kasvoista ja kuristanut häntä.

Käräjäoikeus määräsi alun perin miehelle 5 vuoden maahantulokiellon, mutta hovioikeus perui sen, vaikka mies on koditon, työtön ja syyllistynyt useampaan rikokseen jo aiemmin, mikä yleensä tekee karkotuksesta todennäköisempää.

Eritrealaisia joukkoraiskaajia ei karkoteta

Neljä eritrealaista miestä syyllistyi viime kesänä 40-vuotiaan ruotsalaisnaisen joukkoraiskaukseen. Tekijät olivat potkaisseet ennalta tuntemattoman humalaisen uhrinsa maahan metsän reunalla ja vuorotelleen raiskanneet tämän. Kaksi tekijää oli vielä jostain syystä vienyt uhrin läheiselle juna-asemalle ja raiskanneet hänet uudestaan hississä.

Syyttäjä oli vaatinut tekijöille karkotustuomiota mutta oikeus määräsi, että he saavat jäädä Ruotsiin. Raiskaajista kolme sai tuomiokseen 5 ja puoli vuotta ehdotonta vankeutta, kun taas neljäs sai vain 3 vuoden ja 3 kuukauden tuomion.

Lähteet: Remix (1, 2)

Eritrealaiset Joukkoraiskaus Pohjoismaat Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Eritreasta Euroopaan tulleet ovat Italian kautta päässeitä, joten he eivät edes ole varsinaisia sotapakolaisia vaan elintason ja valkoisten naisten perässä tulleita. Heidät tulisi karkoittaa välittömästi.

  • Replacement

   Vastaa

   Vaikka olisivatkin ”oikeita” pakolaisia, ei heitä tule tänne päästää.

  • Teme

   Vastaa

   Jep, takaisin pallerot vain Italiaan, kuten lain mukaankin homman kuuluisi mennä. Harmi ettei lakeja enää noudateta. Aina takaisin edelliseen turvalliseen maahan vain nämä loiset eli Suomesta Ruotsiin, Ruotsista Tanskaan, Tanskasta Saksaan… Sloveniaan, Krotiaan, Italiaan, Espanjaan — aina vain takaisin edelliseen turvalliseen maahan, kunnes ovat turvallisessa kotimaassaan. Irak, Iran, Afganistan, Eritrea, Somalia jne. ovat kaikki YK:nkin mukaan turvallisia maita. Miksi somaleita otetaan tuhansittain joka vuosi Suomeen ja sitten Kela maksaa näille lomamatkoja kotimaahansa täältä? On täysin kestämätöntä tässä taloudellisessa tilanteessa ottaa _yhtään_ ulkoloisia maahamme.

 • Salomon

  Vastaa

  Ketkä siellä ”tuomareiden” pallilla istuu

 • TT

  Vastaa

  Väestökäppyröiden perusteella pohjoismaiden tulisi alkaa karkottamaan myös ei-rikollista muukalaisväestöä. Ongelman ovat luoneet suvakit, jotka eivät ymmärrä yksinkertaista matematiikkaa, esimerkiksi tietyn populaation pääluvun yllättävän nopeaa muutosta sen suuren syntyvyyden vuoksi. Alkuperäisväestöjen jääminen vähemmistöön pohjoismaissa on täysin realistinen skenaario. Monissa Euroopan suurissa kaupungeisa valkoiset ovat jo tuntuvasti vähemmistö.

  Karkoitukset olisi helpoin aloittaa rikollisista, mutta jos sekään ei onnistu, niin tuhon tiellä ollaan. Kaikkein vähintä, mitä pitäisi tehdä, on lopettaa rotumuukalaisten vastaanotto kaikissa muodoissaan välittömästi.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Tässäkin olemme Ruotsin tiellä.

 • Bella

  Vastaa

  ”aksi tekijää oli vielä jostain syystä vienyt uhrin läheiselle juna-asemalle ja raiskanneet hänet uudestaan hississä.”

  Nama artikkelin ”miehet” ovat naita syyrialaisia ja eritrealaisia hammakirurgeja ja muinaisten kreikkalaisten epigrafien tulkitsijoita. Taman huomaa selvasti erottuvista silmapusseista ja vihaisesta toljotuksesta. Joku naista lie ollut toissa turva- alallakin, koska olivat selvasti yrittaneet hissittamsta: ei ole valvontakameroita hisseissa. Neroja.

 • hh1488

  Vastaa

  ei ois vanha kansa osannut aikoinaan uskoa ‚et tulee päivä kun järjestelmä kääntyy omiaan vastaan.

  • Teme

   Vastaa

   Näin retrospektiivisesti voi sanoa, että siinä vaiheessa kun on menty USA:n ja Israelin puolelle sotimaan kirjaimellisesti kommunismin puolesta, niin asiat ovat menneet pahasti pieleen.

 • Schlageter

  Vastaa

  Jokaisessa normaalissa eurooppalaisessa valtiossa karkottamisen syyksi riittää karkotettavan rotu. Terveiset suvakeille ja valtakunnansyyttäjälle.

 • Julli

  Vastaa

  Koska neekereitä saa luvalla päästää maallisesta pahasta?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi