Saksa: Joukkoraiskaukseen osallistuneelle afgaanille poliisin suojelu veronmaksajien laskuun

Poliisi on huolissaan afgaaniraiskaajan turvallisuudesta alueella lisääntyneen "rasismin" takia.

Rikos

Istuttuaan vain kaksi ja puoli vuotta vankilassa 14-vuotiaan huumaamisesta ja tuntikausia kestäneestä joukkoraiskauksesta, Afganistanin kansalainen Mukhtar N. on jälleen vapaana Saksan Illerkirchbergin kaduilla, tällä kertaa nauttien poliisin ympärivuorokautisesta suojeluksesta paikallisen veronmaksajan laskuun.

Viranomaiset sanovat olevansa huolissaan joukkoraiskaajan turvallisuudesta johtuen Illerkirchbergissä lisääntyneestä ”rasismista,” sillä samassa kaupungissa tapahtui hiljattain murha, jossa eritrealainen puukotti kuoliaaksi koulubussiin menossa olevan 14-vuotiaan tytön. Afgaanille annettu poliisisuojelu myönnettiin samana päivänä, kun kyseisen murhan uhriksi joutunut tyttö haudattiin.

Afgaania ei karkoteta

Mukhtar N. olisi jo aiemmin pitänyt karkottaa Saksasta mutta tämä estettiin maan sosiaalidemokraattisisäministerin Nancy Faeserin toimesta. Faeser vetosi päätöksessään siihen, että Afganistanissa valtaa pitävät talebanit todennäköisesti tappaisivat heille lähetetyn raiskaajan.

Lähde: Remix

Afgaanit Huumeet Joukkoraiskaus Rikos Rotu Saksa Taleban Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Jos talebanit tappaisivat tuon paskaräpän, niin kaikki voittaisivat. Sinne vaan!

 • otto suni

  Vastaa

  Kannattaa tarkistaa kyseisen Nancyn todellinen rodullinen alkuperä, kyseessä ei ole saksalainen!

 • Voi jessus

  Vastaa

  On niillä taas huolet.

 • pöh

  Vastaa

  ”Mukhtar N. olisi jo aiemmin pitänyt karkottaa Saksasta mutta tämä estettiin maan sosiaalidemokraattisisäministerin Nancy Faeserin toimesta. ”

  Demareilla se riittää ymmärrystä rikollisille, uhreista ei niin väliä..

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hävettäisi olla Polpossa töissä, kun työt koostuu muun muassa tuollaisen saastan suojelusta.
  Toivottavasti ”rasismi” lisääntyy Saksassa joka puolella, siinä riittää Polpolla suojeltavia kohteita sen jälkeen.

 • Bf 109 in the streets

  Vastaa

  Maanalainen äänenvaimentajilla varustettu turvallisuuskomissio käyttöön. Pieni ja luotettavista tahoista koottu porukka vähentämään kuonaa kaduilta. Ja ei muuta kuin täsmäiskuja pikkuhiljaa. Tosin olisi kätevää myös monessa muussakin paikassa.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Suomeen voisi aivan hyvin samanlaista ottaa käyttöön. Moottoripyörät oli varmaan paras liikkumis tapa.

   Jutun kuvassa näkyvällä afkaanilla muuten pilottitakki. Matut ovat alkaneen viimeaikoina käyttämään vihreitä pilottitakkeja.

  • Observer

   Vastaa

   Tällaiselle olisi todellakin tilausta aikasen monessa maassa. Onneksi asun paikassa, missä matuongelmaa ei juurikaan ole.

  • Tommi

   Vastaa

   Ei tule tapahtumaan. Laki on aina kansalaista vastaan. Kukaan ei tule tekemään yhtään mitään. Muurahaispesää tutkittiin niin, että muurahaiset nukutettiin. Sitten pesään laitettiin toinen kuningatar. Kun muurahaiset heräsivät, niin ne teloittivat ylimääräisen kuningattaren. Suomen on kaapannut Saatanan synagoga EU:lla. Eurokommunismiin on liuttu niin ”huomaamatta”, ettei kukaan viitsi edes purnata.

  • Das Erbe von Heydrich

   Vastaa

   Kyllä, mutta kuka ottaa ensimmäisen askeleen eli johtajuuden taakan? Sitten kun homma lähtee vyörymään, ei siinä voi itsensä mokulle myyneet poliisit mitään. Mutta se johtajuus?

 • Julli

  Vastaa

  Talebanien tappaessa afgaanin kaikki voittavat.

 • TT

  Vastaa

  Oma-alotteinen kansalainen tai ryhmä niitä on byrokraattivirkamien – jollainen poliisikin on ‑suurin vihollinen ja painajainen. Siksi kansalaisten omaan oikeustajuun perustuva suora toiminta pitää kaikin tavoin ennaltaehkäistä. Saksalaiset ovat kuitenkin niin nössöjä, ettei afgaanille mitään tapahtuisi.
  Suomessa seitemänsataatuhantinen virkamiesjoukko odottaa perkaamistaan. Sen vuoksi alistaminen ja kansalaisten kyykytys tulee kovenemaan ennen kuin koko himmeli romahtaa. Mitä enemmän virkahenkilö kansalaisia kyykyttää tai imee hänen verorahojaan, sitä tärkeämpi ja tarpeellisempi hän tuntee olevansa. Tämä ei kuitenkaan koske julkisen puolen suorittavaa porrasta, joka on usein tärkeä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt olen nähnyt kaiken, voin kuolla pois.

 • Bella

  Vastaa

  Todennakoisesti talebanit tappaisivat taman raiskaajan uhrit Afganistanissa. 

  Muuten, suojeltiinkohan tata Mika Moringia myos poliisin toimesta jotenkin…se ainakin on paivanselvaa, etta ennen kuin hanen kuvansa ja nimensa viimein julkaistiin muutama viikko sitten, niin tata tyyppia epailtiin eraan naisen tappamisesta jo vuonna 2020. Samoin tyypilla on 20 vuotta pitka lista raiskauksia ja pahoinpitelyita. Tyyppi on myos aiemmin uhattu tappaa eraan ilmeisesti jengilaisen toimesta, jonka sukulaistyttoon tama M erehtyi sotkeentumaan. Moni ihmetteli taman naisen tappotutkinnan yhteydessa, etta miksi ihmeessa edes vahvasti epaillyn NIMEA ei julkaistu (ihan normaali kaytanto muiden kohdalla). Kun nyt on tullut ilmi raiskarin ajallsesti pitka rikoshistoria (yli 20 vuotta!), on aika selvaa, etta kyseenalaista toimintaa poliisilta olla jo aiemmin tekematta selvaa yleisolle epaillyn henkilollisyydesta, jotta naiset olisivat osanneet hanta varoa.

 • Suomimies

  Vastaa

  Vai tappaisivat talebanit palautetun raiskaajan ihan vapaasti vaan ei sen uhriksi joutuneella tytölläkään ollut mitään turvaa. Kyllä noita saatanan afgaani möhämettejä ei tarvitse ottaa ainuttakaan Suomeen palautukset vaan käyntiin.

 • mr.flipflop

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi