Ruotsalaista oikeustajua: Etiopialainen raiskasi lapselle elinikäisen aivovamman, 7000 euroa korvauksia

Ruotsin monikulttuurinen yhteiskunta osoittaa jälleen, kenen puolella se on. Oikeus määräsi puhe- ja kävelykykynsä menettäneelle 9-vuotiaalle rikoksen uhrille 7000 euron korvauksen.

Pohjoismaat

Luna-niminen tyttö oli matkalla koulusta kotiin, kun hänet riisuttiin alastomaksi, raiskattiin, törkeästi pahoinpideltiin, kuristettiin omilla kengännauhoillaan, sidottiin puuhun ja jätettiin yksin metsään kuolemaan. Tekijänä oli etiopialainen, jonka ikä oli virallisissa papereissa 13 vuotta, mutta jonka iäksi paljastui oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa 15 vuotta.

Etiopialainen oli pysäyttänyt pyörällä kulkeneen Lunan kotimatkallaan. Tyttö löydettiin myöhemmin omien kengännauhojen kuristamana, hetken päässä kuolemasta. Hän oli elossa, mutta hyökkääjän raakalaismaiset teot olivat vakavasti vahingoittaneet hapensaantia ja aiheuttaneet pysyvän aivovaurion.

Teon seurauksena nuori ruotsalaistyttö menetti kykynsä liikuttaa raajojaan sekä puhua. Hän on tapauksen jälkeen kyennyt sanomaan ainoastaan sanan ”äiti.”

Tekijä tuomittiin psykiatriseen hoitoon teosta. Lisäksi hänen tulee maksaa peräti 7000 euroa uhrilleen aiheuttamastaan kärsimyksestä.

Vertailun vuoksi ruotsissa maksettiin 9000 euroa korvauksia kahteen raiskaukseen syyllistyneelle syyrialaiselle, joka oli kolme tuntia vangittuna ilman asianajajaa. Lisäksi tätä raiskaajaa ei karkoitettu, koska oli riski, että hän joutuisi armeijaan.

Lähde: Expressen

Etiopialaiset Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Ruotsissa kantaväestön käyttäminen sukupuolisena käymälänä on jatkunut jo niin kauan, että on turha toivoa oikeuden koskaan tapahtuvan enää Ruotsissa. Suomessa seurataan perässä ja on syytä uskoa meidän joutuvan aivan samanlaiseksi valtioksi kuin Ruotsi!

  • Puolueeton

   Vastaa

   Suomessa ei välttämättä seurata perässä. Kaikki riippuu kansalaisten kyvyistä äänestää eduskuntaan väkeä, joka toimii terveen ja riittävän korkean älyllisen ajattelun voimin suomalaisten elintason parantamiseksi. Toisin sanoen, älä äänestä entisiä kansanedustajia kuin poikkeustapauksessa ja katso että ehdokkaalla todennäköisesti on kykyjä vaativaan tehtävään. Älä kiinnitä puolueeseen suurta mielenkiintoa, koska niissä kaikissa suurin osa on nykyajan kaaosta kannattavaa väkeä. Jätä ideologisesti sitoutunut väki pois, jotta muutos parempaan tapahtuu.

   • Rautaturisti

    Vastaa

    Pakkohan se on puoluettakin katsoa, kun äänestäminen menee aika pitkälti aina puoluekurin mukaan. Riittää että puolueen johdossa on joku ideologinen hörhö, niin siinähän sitä ollaan.

    • Bella

     Vastaa

     Joissakin poikkeustapauksissa ei mene. Kannattaa ottaa tastakin etukateen omaa ehdokasta harkitessa huomioon, eli onko omalla ehdokkaalla munaa olla ryhmapainetta vastaan. Aiemmat aanestykset aika paljon nayttavat suuntaa.

   • society

    Vastaa

    ”Jätä ideologisesti sitoutunut väki pois, jotta muutos parempaan tapahtuu” Kukaan edsukunnassahan ei ole ideologisesti sitoutunut, kaikki globalistien hallinnassa. Vain oikeanlaisella ideologialla voi saada muutosta. Puolueettomuus on häviö

   • Perhekeskuksia perustamaan

    Vastaa

    Ikävä kyllä Turku ja pääkaupunkiseutu ovat jo kuin Ruotsi. Katukuvat on kummassakin mustanpuhuva. Paluuta ei ole, kuten ei ole Tampereellakaan, entiseen. Ikävä todeta mutta näin se on.

    Ainoa tapa millä voi muuttaa tilannetta että kaikki kynnellekykenevät tukevat perheitä jotka haluavat lisää lapsia. Se on ainoa keino. Tai että naiset ottavat ohjat käsiinsä ja tekevät suomalaisille ”lehtolapsia”. Lapsia, jotka ovat kaikkien lapsia ja joita kaikki auttavat, tukevat ja kasvattavat.

    Tässä piilee kyllä sudenkuoppa feminitien osalta. Mutta jos perustaa vaikka anonyymin ”perhekeskuksen” jonne voivat ilmoittautua sekä lapsen tekijät että halukkaat isäehdokkaat, niin se olisi tapa rajoittaa rahastusta.

    Kyse on suomalaisen geenin jatkumosta. Ja se on sen verran iso asia että suomalaistenkin pitäisi siihen pystyä jos kerran saksalaiset pystyivät.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Saatana, että pistää vihaksi, nuoren tytön elämä täysin pilalla, tuollaisia tapahtumia saisi tapahtua niille poliitikoille, jotka ovat näitä rotumuukalaisia avoimin ovin ottaneet.
  Tässä taas näkee sen, että mitä hyötyä edes on soittaa polpolle tai viedä asiaa oikeuslaitoksen käsittelyyn?
  Toivottavasti joku jossain vaiheessa kostaa tällaisen tekijälle.

 • Race

  Vastaa

  Neekerit on elukoita, ei niihin tehoa ihmisille tarkoitetut psykiatriset hoidot. Neekeri ei voi omille käyttäytymismalleille mitään.

  • tymä

   Vastaa

   Mulliturvat eivät edes ole mitään homo sapiens lajin edustajia, vaan niiden perimästä 20% on jotain pystyihmistä niin tietää mitä käytöstä odottaa.

 • TT

  Vastaa

  Juuri näin käy, kun päästetään ideologit valtaan. Syntyy näennäisdemokraattinen järjestelmä, jossa ei ole mitään takaisinkytkentä, joka ohjaisi kansalaisten kokemuksia ja mielipidettä takaisin päätöksentekoon. Sen sijaan kansalaisten mielipiteet pyritään muokkaamaan kontrolloidun median kautta ideologien mielen mukaiseksi. Vastahankaan asettuvat leimataan rikollisiksi tai epäihmisiksi eikä näiden argumentteja kuunnella lainkaan.
  Ideologit ottavat väkeä maahan eivätkä välitä seurauksista. Kaikki perustuu laajempaan Agendaan, joka tulee YK:sta tai WEF:in kaltaisilta järjestöiltä, jotka ovat luonteeltaan utopistis-kommunistisia. Kommunismin pahin muoto on trotskilaisuus, joka ihailee väkivaltaa ja tuhoa, minkä luoman kaaoksen ja kauhun avulla valtio ohjataan ja pakotetaan kommunismiin. Matujen käyttäminen sijaissotilaina valkoisia kansoja vastaan on terrori-kommunismia puhtaimmillaan.

 • Ohisalo

  Vastaa

  Joo, onneksi tuo tapahtui kaukomailla, kaukana Suomesta. Meillähän ei ole yhtään ikänsä valehdellutta ruskeaa muukalaista, eikä täällä olevista yksikään ole eikä tule koskaan tekemään yhtään rikosta naisia eikä lapsia kohtaan. Meidän muukalaiset ovat kaikki töissä käyviä tai kovasti opiskelevia, ahkeria, kunniallisia ja lainkuuliaita veronmaksajia jotka kaikki puhuvat täydellistä suomea vaikka heistä jokainen joutuu joka päivä suomalaisten rasistien väkivaltaisten hyökkäysten ja raiskausryöstöjen uhriksi. He elättävät meitä, eikä toisinpäin.

 • pöh

  Vastaa

  Ruotsi on jo pitkään ollut maa joka on täysin sairas, mutta ikävä kyllä samaa on kaikki muutkin länsimaat.
  Vasemmistohan on sitä mieltä että ketään ei pitäisi tuomita vankeuteen, koska se vankeus ei ”paranna” rikollista.
  Miks tommonenkin rikollinen pitäisi parantaa? Se pitäisi ainoastaan pitää loppuelämänsä erossa muista ihmisistä, jotta ei pääse muita enää satuttamaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vittu, tällänen ilmiö jos muuttaa mun lähelle ni.. Ei vittu oo sanoja perkele. Kävi pienen tytön kimppuun ja vammautti kaikenjälkeen täysin toimintakyvyttömäksi. Mitä helvettiä, onks kansat euroopassa oikeesti näin kyvyttömiä hoitamaan näitä asioita ilman viranomaisten hyväksyntää..

  • T.T.T.

   Vastaa

   Voisipa ja osaisipa jokainen suomalainen nauttia suomalaisesta ympäristöstä ja valkoisesta Suomesta. Olisipa jokaisella halukkaalla mahdollisuus liikkumiseen luonnon rauhassa ja kauneudessa—poissa betonista, asvaltista ja neekereistä—joka päivä. En voi sanoin kuvailla sen yksinkertaisen kauneuden vaikutusta ihmisen mieleen.

 • Missä ovat suvakit ja Polpo?!

  Vastaa

  Oletteko huomanneet, että molemmat ovat näiden uutisten kommettiosioissa niin hiljasta poikaa ja tyttöä (ei kun siis HENKILÖÄ) kuin olla ja voi?JOKA.IKINEN.KERTA.Sitten kun uutinen hiukkasenkin vanhenee, niin johan ollaan taas aukomassa päätä äärioikeistosta ja uusnatseista.Olisiko tällä kertaa tilanne toinen, ja kantaisitte vastuun unelmastanne?

 • Julli

  Vastaa

  Jokainen neekeri Afrikan ulkopuolella pitäisi tappaa. Ihan jokainen. Neekerin sekasikiötkin. Ovat haitallisia ympäristölleen.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Haitta, sille on osattu ennen tehdä jtkn

  Seppo Lehto valkoinen kansanedustajaehdokas Tampere

 • T.T.T.

  Vastaa

  Oli huonosti kotiutettu ja kotoutettu. Ei ollut ymmärretty tarpeeksi. Liian vähän discorahaa. Rasismia; systemaattista rasismia. Poliisi pitää lakkauttaa. Muistakaa että nämä ovat paenneet vainoa ja sotaa. Ja nyt saa nauraa. Näitä tullaan ottamaan vain lisää ja lisää. Naisiakin tajutaan ottaa, sillä nämä putkauttavat keskimäärin neljä lasta ja suomalaiset & ruotsalaiset siitetäänkin unholaan muutamassa vuosikymmenessä. Meininki on ollut hurjaa Suomessakin 90-luvulta asti: poliisille ja terveydenhuollolle tulee riittämään hommia tulevaisuudessakin. Huumekuolemia, väkivaltaa, murhia – näin meidän yhteiskuntaa rikastutetaan eurooppalaisemmaksi. Suomen tilannettakin kun hetken miettii, niin luuletteko että tänne sattumalta tuodaan juuri irakilaisia, afgaaneja ja somaleita eli sitä kaikista surkeinta ainesta Maan päällä? Ei tietenkään. EU ei tee mitään vahingossa. Jos tässä touhussa olisi joku järki, niin juuri nuo kolme kansalaisuutta poistettaisiin täältä kokonaan takaisin turvallisiin kotimaihinsa ja uusien tulo estettäisiin viimeistään rajalle keinolla millä hyvänsä. EU ”ratkaisee” ongelman kaatamalla lisää bensaa tuleen, jottei herrain bisnekset kärsi ja uuden korkovelkarahan luominen takkuunnu.

 • Riki Fauler

  Vastaa

  Saa minut niin surulliseksi että melkein itkettää.
  Tuon tytön elämä on pilattu loppuelämäksi.
  Epäoikeudenmukaisuus on niin jokapäiväistä että saa tuntemaan olonsa niin voimattomaksi.
  Toivon tuskallista loppuelämää tekijälle että teon mahdollistajille eli jollekin päättäjälle tai viranomaiselle.
  Lapset on kaikista pyhin ja viattomin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi