Ruotsin poliisijohdossa korruptioskandaali: Poliisiylijohtaja antoi salarakkaalleen tuntuvan palkankorotuksen

Poliisiylijohtaja palkkasi salarakkaansa tiedustelupäällikön virkaan helmikuussa 2015, vaikka tällä ei ollut aiempaa poliisikokemusta.

Pohjoismaat

Ruotsin yleisenä vitsinä tunnettu poliisiorganisaatio todistaa viimeisimmällä kohullaan, ettei se eroa maata vaivaavista rikollisorganisaatioista juurikaan. Maan poliisiylijohtajan epäillään antaneen tuntuvan palkankorotuksen salarakkaalleen, joka toimi tiedustelujohtajana. Tapaus on klassinen esimerkki korruptiosta, jonka maksajina toimivat veronmaksajat.

Syyskuussa 2016 myönnetty palkankorotus oli 8250 kruunun eli noin 750 euron suuruinen. Lisäksi hän sai samalla noin 6000 euron takautuvan palkanlisän.

Poliisiylijohtaja palkkasi salarakkaansa tiedustelupäällikön virkaan helmikuussa 2015, vaikka tällä ei ollut aiempaa poliisikokemusta. Heidän salasuhde on alkanut alkuvuodesta 2015.

Lähde: Iltalehti

Pohjoismaat Poliisin korruptio Ruotsin poliisi Ulkomaat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Samalla tavalla toimitaan myös Suomessa kun tarkastelee esim. Pekka Toverin toimia ja kommentteja, kaikki tulee puolisolta USA:n suurlähetystöstä! Poliisin johdossa on aina ollut ja on edelleen näitä ”salarakkaita”, eräät ovat näitä Jari-pojun kaltaisia!

 • TT

  Vastaa

  Normikäytäntö Polpossa. Polisin tulisi varjella kansalaisten oikeuksia, mutta Polpo & ”oikeus”laitos rikkovat niitä jatkuvasti hyysämällä ulkomaalaisia ja rajoittamalla kanta-asukkaiden sananvapautta. USA:ssa pääpolpo eli FBI on ohjeistanut some-yhtiöitä rajoittamaan konservatiivien ja patrioottien sananvapautta, mikä on osaltaan heijastunut viime aikojen vaalituloksissa. Sekopäistä koostuva viherkommunistinen Demokraattipuolue pärjää niissä aivan liian hyvin.

 • Timppis

  Vastaa

  palmen murhamysteerihän näyttää ratkeavan näillä toimilla aivan kuin suomalainen sisäsiittoisuus ratkeaa tuomalla ulkomailta vieläkin sisäsiittoisempaa porukkaa.

 • Bullshitson

  Vastaa

  Toivottavasti ne edes oli eri sukupuolta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi