PolPo kidnappasi ranskalaisen holokaustitutkijan Skotlannissa ”ajatusrikosten” vuoksi

Vincent Reynouardin "rikos" on se, että vuosikymmeniä kestäneiden historiallisten tutkimustensa aikana hän ei ole löytänyt ensimmäistäkään todistetta, joka osoittaisi, että Hitler olisi murhauttanut juutalaisia kaasukammioissa.

Sionismi

Vincent Reynouard.

PolPo (poliittinen poliisi) on kidnapannut maailman kuuluisimpiin kriittisiin holokaustitutkijoihin eli revisionisteihin lukeutuvan ranskalaisen Vincent Reynouardin Skotlannin Fifessä. Reynouardin ”rikos” on se, että vuosikymmeniä kestäneiden historiallisten tutkimustensa aikana hän ei ole löytänyt ensimmäistäkään todistetta, joka osoittaisi, että Hitler olisi murhauttanut juutalaisia kaasukammioissa.

”Holokaustin” epäily on ollut Ranskassa rikos jo yli 30 vuotta rikkaan juutalaislobbyn painostuksen ansiosta. Reynouard on saanut useita tuomioita lain nojalla, mutta tämä ei ole estänyt häntä jatkamasta poliittisesti tulenarkaa tutkimustyötään.

Tällä kertaa ranskalaistutkija onnistui pakenemaan PolPoa kahden vuoden ajan. Kun Reynouardille selvisi, että juutalaiset olivat jälleen usuttaneet korruptoituneen virkavallan hänen peräänsä, päätti hän jättää kotimaansa. Lopulta PolPolle selvisi, että Reynouard oli muuttanut Skotlantiin, jossa hän toimi yksityisenä matematiikan, fysiikan ja kemian opettajana paikallisille lapsille.

Reynouardiin kohdistunutta ajojahtia johti avoimesti poliittinen ranskalainen poliisiyksikkö OCLCH, joka on erikoistunut ”viharikollisten” ahdisteluun. OCLCH:n mukaan Reynouard syyllistyi ”vihaan”, koska hän ei uskonut juutalaisten sepittämiin holokaustisatuihin. OCLCH sai ajojahdin aikana apua juutalaiselta Campaign Against Antisemitism ‑lobbausjärjestöltä ja Britannian poliisilta.

Campaign Against Antisemitism ‑järjestön edustaja totesi medialle olevansa kiitollinen siitä, että PolPo onnistui lopulta kidnappaamaan vaarallisen toisinajattelijan.

Lähde: The Scotsman

Historia Holokausti Holokaustihuijaus Juutalainen lobby Juutalaiset valheet Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Poliisi Poliisin korruptio Poliisivaltio Poliittinen vaino Politiikka PolPo Ranska Ranskan juutalaisyhteisö Revisionismi Sananvapaus Sensuuri Sionismi Ulkomaat Vincent Reynouard Yhteiskunta

Keskustelu

31 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Sepä se toisinajattelu vasta vaarallista onkin; sekä vallanpitäjille että ajattelijalle itselleen. Junttisuomalainen tietysti ajattelee, että jos näillä Hitlerin holokaustia todistettuna pitävillä on varmat todisteet teoista, niin faktat tiskiin. Koettakoon saatana kumota ne! Tuommonen eri mieltä olevan vainoaminen on paitsi muutenkin perseestä, niin se puhuu pikemminkin sen puolesta, ettei todisteita ole.

 • Hölokausti

  Vastaa

  ”Holokausti” on poliittinen myytti.

 • Mihis se kristus katosi?

  Vastaa

  Jo se ette asiasta saa käydä mitään keskusteluja on epänormaalia. Kaikista asioista tulee voida keskustella avoimesti ja kiihkottomasti. Kaikki eivät vaan siihen pysty.

  Mutta se että henkilöitä jotka tutkivat historiaa ja kyseealaistavat ”voittajan historian”, heitä vainotaan ja vangitaan, se on rikos ihmisyyttä vastaan.

  Ihmisten tulee saada olla eri mieltä ja totuu, olipa se millainen tahansa, tulee saada julkaista ilman sanktiota. Jo se osoittaa että juutalaiset murhsivat Jeesuksen, että kaikki ei ole niillä paikoillaan.

  • Snif

   Vastaa

   Kerro miten voi murhata jonkun jota ei ole olemassa muuta kun uskovien keksimissä saduissa.

   • Nimetön

    Vastaa

    Holokaasuttamalla?

   • Jns. Man

    Vastaa

    Olisiko tämä tyyppi voinut hakea turvapaikkaa Britanniasta? 🙂 Onko ’holokaustin’ epäily kriminalisoitu Britanniassa, vai eikö tällä seikalla ole mitään merkitystä? ’Holokaustin’ kieltäminen kriminalisoitiin eri maissa vasta 1990‑l. Alussa. Tämä johtui Neuvostoliiton hajoamisesta ja sen arkistojen avautumisesta. Löytyikin tutkijoille kaikkea mielenkiintoista, mm. Auschwitzin kuolinkirjat, jotka osoittivat juutalaisten kansanmurhan olevan hölynpölyä.

 • Bella

  Vastaa

  poliittinen polpo on Suomessakin voimissaan tassa artikkelin kontekstissa: vuonna 2o17 minua uhkailtiin somealustalla jattamaan kommentointi silloisessa Iljan MV Lehdessa ja PVL:n sivuilla, tai ”tieteellinen urasi katkeaa ennen kuin se alkoikaan”. Kun en jattanyt kommentointia, niin faceeni ilmestyi jokin sovellus, joka fyysisesti esti todella kommentoinnin MV:ssa. Sittemmin sain tietaa toista kautta, etta nuo uhkailijat olIvat ”poliisista”. Vuonna 2o19 sain tekstiviestilla tappouhkauksen, jonka ironisesti Tampereen poliisi otti tutkintaansa valittomasti ja jatti tutkinnan auki, koska asiaan liittyva videomateriaali oli kadonnut. Vuoden 2o21 syksylla kallis, nopea Audi ajeli pihamaallani yolla (olin valveilla) ja oli rysayttaa suoraan keittiooni sisaan. Kuski oli sukkela, ajeli pienista raoista puiden valista ja korotettujen kaivonkansien valista pilkkopimealla pihamaalla, selvasti tottunut halytysajoon siis, nain paattelin. Kun tein soiton hatakeskukseen, niin auto katosi taysin ajeltuaan noin tunnin siina. (kuuntelivat poliisiradiota tai jotain vastaavaa tietty). Nain siis myos Suomessa.

  • society

   Vastaa

   Toivottavasti vielä jonakin päivänä nämä petturit saatetaan vastuuseen teoistaan

  • Ilmari

   Vastaa

   Onko kyseessä sama Ilja, joka kuului Bandidosiin ja jolla oli lukuisia rikostuomioita pahoinpitelyistä? Sama Ilja, joka sai ehdottoman vankeustuomion vainoamisesta?

   • Bella

    Vastaa

    Enta onko ”ilmarin” postauksissa kyse bile–ilmarista, piri–Sannan kaverista… 😀
    Tehtakoon nyt ihan selvaksi, vaikka suurin osa vasemmistoa tuntee minut, olenhan vihrea, etta mina en erottele ihmisia ”vankeustuomioiden” suhteen, enka muutenkaan, vaan kaveeraan ihmisen kanssa, jos talla on mielestani mielenkiintoista sanottavaa. Huom, jos talla ihmisella on mielestani mielenkiintoinen ajatusmaailma.
    Mielenkiintoista sanottavaa loytyy yliopiston seinien sisalta, mutta sita loytyy myos yliopiston ulkopuolelta, kun vaan ennakkoluulottomasti lahtee etsimaan sita. En anna ilmarien tai poliisin paattaa, etta mista etsin hengenravintoni, varsinkin kun ihan kaikki tutkimastani asiasta kiinnostuneet tulevat sitten tasapuolisesti tutkimukseni hedelmista aikanaan nauttimaan. Tata kutsutaan myos akateemiseksi vapaudeksi.

    • Ilmari

     Vastaa

     Saat toki vapaasti fanittaa rikollista. Oliko tällä Iljalla koskaan mitään tai edes järkevää sanottavaa?

     • Bella

      Rikollisia on eduskuntakin taynna. Se taas, etta mita ihmiset keskustelevat yksityisissa tiloissa toistensa kanssa, ei kuulu ilmareille tai poliisille. Get over it, kuten ilmarien fanittama huumesanna sanoo. Satun muuten tietamaan, etta mista pirisanna saa huumeensa, ja eikos sekin paikka ole jarjestaytyneen rikollisuuden yksikko. Ilmarin ei kannata liian isosti huudella puhtoisuutta, ennen kuin kaikki yksityiskohdat on esiin kaivettu.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Maailma tulvii valetiedettä ja sitä vielä tuetaan poliittisen poliisin avulla

  Vielä ei ole totalitarismi päässyt niin pitkälle, että holokaustia tutkinut poltettaisiin roviolla, kun hän ei ole löytänyt yhtään holokaustia puolustavaa todistetta. Voi olla, että parin kymmenen vuoden perästä tutkija tulee kuolemaan tuomituksi, kun tutkija ei kykene estämään poliittisen totuuden paljastumista huijaukseksi. 

  Teräväpäinen ilmastotutkija kyllä toteaa, että fossiileja poltettaessa syntyy lämpöenergiaa, mutta se ei riitä nostamaan lämpötilaa mitattavasti. Syntynyt hiilidioksidi taas ei voi millään tavalla tuottaa lisäenergiaa, joka lämmittäisi. Vain poliittisesti ohjatut ilmastovaletutkijat keksivät kasvihuoneilmiön. Siinä järjettömyys pajastuukin helposti vähänkin ymmärtävälle. Ilmakehän hiilisidioksidi abrorboi maan säteilevää lämpöenergiaa ja säteilee osan takaisin maan pinnalle ja maan pinnalle palaava energia nostaa lämpötilaa.

  Tämän tajuaa paremmin, kun ajattelee vesipyttyä, josta äijä ottaa ämpärillä vettä ja heittää sen maahan. Otat salaa ämpäristä mukilla vettä ja heität sitä takaisin vesipyttyyn. Lisääntyykö vesi tällä tavalla pytyssä?

 • Nenäkäs

  Vastaa

  Hämmästyttävän paljon vaivaa nähdään tuon miehen kiinnisaamiseksi.

  Jos siis oletetaan että holokaustitarina on täysin totta ja tämä tutkija on vain päästään vialla oleva hullu…

  • Historian vääristelijät

   Vastaa

   Juuri näin. Jos ei olisi mitään pelättävää niin antaa muutaman ”hullun” puhua puheitaan, kyllä ne siitä laantuu. 

   Mutta kun oikeasti pelätään koko ajan että totuus tulee julki, ja ihmiset alkavat oikesti ajattelemaan, niin sehän olisi kamalaa. Ja silloin tällaiset tulee vangita poie ihmisten keskuudesta, etteivät ne pääse levittämään totuutta muille kiinnostuneille.

   Vaikka, kyllä se julki tulee aikanaan ja viralliseksi totuudeksi.

 • Hyksos

  Vastaa
 • ValhallaX

  Vastaa

  Tätä on juutalainen ylivalta.

  Holokausti on juutalaisen ylivallan luoma tarina. Aivan kuin ilmastonmuutos, välttämätön monikulttuurisuus ja loputtomat homo/lesbo/transusössöttelyt. Näitä juutalaisia tarinoita kudotaan juutalaisen ylivallan medioissa, pääpaikkana Jew York.

  Juutalainen ylivalta on jo niin voimakas, että mikä tahansa kritiikki heidän tarinoistaan kriminalisoidaan. Se on jo niin vahva, että pelkkä asian tutkiminen on kriminalisoitu.

  Juutalainen ylivalta muistuttaa täysin keskiaikaista kirkon ylivaltaa. Maa oli litteä, koska kirjjo niin sanoi ja epäiljät olivat noitia je noidat poltettiin.

  Me elämme yhtä ihmiskunnan synkkää vaihetta, jolloin maapallo on taas litteä ja taas johdossamme on kansalle vihamielinen eliitti, joka ei salli minkäänlaista ylhäältä annettujen valheiden epäilyä. saatikka kiistämistä.

  Ja näiden valtiaiden huorina ja narreina tanssivat Suomenkin poliitikot, viranomaiset ja valtaapitävät, aivan ylintä johtoa myöten. Sanalla sanoen, elämme juutalaisen ylivallan synkkää ja toivotonta aikaa.

 • Dupont

  Vastaa

  Huijarihan tuo mies on.

 • TT

  Vastaa

  Vallanpitäjien uhmaaminen on vaarallista. Omalle sukupolvelleni tosin opetettiin koulussa, että virallisen totuuden haastaminen voi olla arvokasta ja vie kehitystä eteenpäin. On mainittu sellaiset henkilöt kuin Galileo Galilei tai Martti Luther, jotka molemmat joutuivat katolisen kirkon hampaisiin ja vainottaviksi, Galileo pakotettiin pyörtämään oppinsa, mutta miehen väitetään tuomareidensa edessä kuiskanneen, että ”se pyörii sittenkin” tarkoittaen maan kiertoliikettä ympäri auringon. Martti Luther kävi lähellä kuolemantuomiota, mutta ei suostunut pyörtämään teesejään katolista kirkkoa ja anekauppaa vastaan.: ”Tässä seison enkä muuta voi”.

  Hiilipäästökauppa, joka on nykypäivän anekauppaa, sekä juutalainen, aina vain orjuuttavammaksi käypä rahajärjestelmä ovat nykypäivän kehityksen jarruja, joista ihmiskunnan on päästävä eroon. Juutalaisia toimijoita suojataan holokausti-tarinoilla, joiden mukaan pienikin juutalaisten arvostelu johtaa polttouunien luukkujen kolinaan. Tämä on naurettavaa.

  • Jns. Man

   Vastaa

   ’Holokausti’ on nykyajan Aabrahamilainen uskonto. Sen kieltämiseen suhtaudutaan kuten kristinuskon kieltämiseen keski-ajalla, siis Euroopassa.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Missä on polttoaine? Tämä viattomalta kuulostava kysymys on kielletty. Ihminen koostuu huomattavin osin vedestä ja veden ominaislämpökapasiteetti on korkea. Ihmisen ruumiin höyrystäminen vaatii siis huomattavan määrän kilowatteja. Mikäli Saksa olisi polttanut 6 miljoonaa juutalaista, olisi se vaatinut valtavan määrän polttoainetta, mistä ei ole mitään todisteita. Tämä on siis se kysymys mitä ei saa esittää. Kuulostaa aika arkipäiväiseltä: Missä on polttoaine? … Ja häkki heiluu, inkvisiittorit huutaa: Kerettiläinen! TÄMÄ ON TIEDETTÄ!

 • otto suni

  Vastaa

  Täälläkin kommentoivat nuo ”joonialaisten” kätyrit kuten Snif, Ilmari ja Dupont, joten ”joonialaiset” ovat hyvin jatkamassa holocausti-valhettaan! Maailma ei pelastu muulla tavoin kuin Madagaskar ‑suunnitelman avulla! Kaikki ”joonilaiset” yhteen paikkaan, niin maailma voi pelastua, mutta samalla tulee muistaa myös sionistit ja muurarit.

  • Plääh

   Vastaa

   Ei täällä kai tarvitse puhua joonialaisista tai juupajokelaisista, vaan ihan suoraan juutalaisista

 • Salomon

  Vastaa

  Ottaa laskimen käteen ja ihan laskee kuinka todennäköistä on grillata sen verran patalappuja, siinä ajassa, siihen aikaan ja niilä vehkeillä.

 • Anon

  Vastaa

  Juutalaisilla on kieltämättä ongelma. Mutta he itse ovat ongelman syy. Ei voi olla niin, että kaikki planeetan muut ihmisryhmät ovat syyllisiä.

  Ongelma poistuu, jos juutalaiset keksivät miten muuttaa käytöstään. Hyvä aloitus voisi olla maailman johtavana ryhmänä ja ajatuspoliisina esiintyminen.

 • Anon

  Vastaa

  Tulipa virhe… freudilainen lipsahdus. Siis voisivat lopettaa maailman johtajina ja ajatuspoliiseina esiintymisen.

 • Ilmari

  Vastaa

  Harva asia historiassa on todistettu niin hyvin kuin holokausti. Sen kiistäminen on sama kuin väittäisi, ettei Kekkonen ole koskaan ollut Suomen presidentti. 

  Nürnbergissä natsirikolliset tuomittiin juutalaisten murhaamisesta. Sen sijaan että heidät olisi ammuttu suoralta kädeltä järjestettiin oikeudenkäynti.

  • Plääh

   Vastaa

   Ilmari turha täällä on tuollaista roskaa ilmoille päästellä. Ei kukaan usko enää noita valheita

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Jos holokausti on hyvin todistettu, miksi sitten hermoillaan ja tehdään holokaustin kyseenalaistaminen laittomaksi.

 • Historian tutkija

  Vastaa

  ”Harva asia historiassa on todistettu niin hyvin kuin holokausti. Sen kiistäminen on sama kuin väittäisi, ettei Kekkonen ole koskaan ollut Suomen presidentti. 

  Nürnbergissä natsirikolliset tuomittiin juutalaisten murhaamisesta. Sen sijaan että heidät olisi ammuttu suoralta kädeltä järjestettiin oikeudenkäynti.”

  - Järjestetty oikeudenkäynti oli erittäin epäoikeudenmukainen näytösoikeudenkäynti, jossa sodan voittaja maat tuomitsi lähinnä viattomia Saksalaisia poliitikkoja, sotilaita ja yrittäjiä vankeuteen keksimistään rikoksista, joista ei ollut näyttöä syytettyjä vastaan ja Saksassa lailliset asiat julistettiin jälkikäteen laittomiksi helpottamaan tuomiota.
  Itse en kiistä kuitenkaan holokaustia mutta olen siitä ylpeä. Kiistän kuitenkin ilmoitettujen kuolleiden lukumäärän, joka on nuneroiden pyörittelijä juutalaisten propagandaa.
  Kiinni saaduissa ja tuomituissa Saksalaisissa oli kuitenkin harvoja syyllisiä.
  Hitlerin aikaista Saksaa hallittiin hajota ja hallitse periaatteella ja valtaa käytettiin lukuisissa erinlaisissa elimissä, joiden toimista muut järjestöt eivät olleet vastuussa eikä välttämättä tietoisiakaan.
  Funk, Göring, Ribbentrop, Hess, Speer, Keitel, Dönitz, Jodl, Frick, von Neurath, Raeder, Streicher tuomittiin kaikki mielivaltaisesti ja he jotka saivat kuoleman tuomion voidaan pitää murhattuina.
  Armeijan väkeä varsinkin on mielestäni erittäin halveksuttava tuomita, koska sota ei ollut heidän vikansa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Yhtään teknistä todistetta ihmisten kaasutuksista Saksassa ei ole löytynyt tähän päivään mennessä , aikaa on ollut esittää ne jo kohta 80 vuotta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi