”13-vuotias” etiopialainen sai pysyvän oleskeluluvan Ruotsissa – hakkasi viikkoa myöhemmin 9‑vuotiaan tytön koomaan

Alle 15-vuotiaana etiopialainen ei tietenkään ole teostaan rikosoikeudellisessa vastuussa.

Pohjoismaat

9‑vuotias ruotsalaistyttö päätyi koomaan, kun 13-vuotias etiopialainen poika yritti hakata hänet kuoliaaksi leikkipaikalla. Naapurustossaan jo aiemmin erittäin pahamaineisena poikana tunnetulle rotumuukalaiselle oli vain viikkoa ennen tekoaan myönnetty pysyvä oleskelulupa.

Koska etiopialainen on alle 15-vuotias, poliisi ei ole pidättänyt tätä, vaan sen sijaan sosiaalityöntekijät tulevat ”auttamaan” tätä ja hänen perhettään ruotsalaisen veronmaksajan piikkiin.

Monet pojan naapurustossa ovat kyseenalaistaneet myös hänen iän, sillä maahanmuuttajat usein valehtelevat kertoessaan ikänsä maahanmuuttoviranomaisille. He sanovat, että poika todennäköisesti kuuluisi oikean ikänsä puolesta rikosoikeudelliseen vastuuseen murhanyrityksestä. Paikalliset vanhemmat myös pelkäävät muiden tyttöjen joutuvan pojan väkivallan uhreiksi.

”Pelkään, että asiaa peitellään ja se äpärä saa kulkea vapaana, ja että pian joku toinen joutuu uhriksi,” eräs paikallinen oli sanonut.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Muistaakseni tyttö on nyt kuollut.…

  • Late

   Vastaa

   Ei ole, mutta selviämisestäkään ei ole tietoa. Mutta toi sian paska neekeri laitetaan ikä testeihin kun vaikuttaa olevan lähempänä 20v kuin 13. Toi nekru saasta kun kulkee vapaana niin luulis nyt että se raahattais johki soramontulle ja tyhjennetään vähintään 10 lipasta sen päähän ja raato vedetään narulla oksaan roikkuun varisten nokottavaks. Liian vähällä toi saasta silläkin pääsis…toivottavasti tuo tyttö parka ny selviäis hengissä ja ilman pysyviä vammoja. Kaikki nekrut ja ählyt pitäis hävittää maanpäältä ei ne saa kun pelkkää tuhoa, kärsimystä ja kuolemaa aikaiseksi. Mikähän mahtaa olla se ”riittävän” kova hinta että joka nekru ja ähly tajutaan pistää takas sinne paska afrikkaan. Länsimaihin noi saastaiset rikolliset paskat ei saa missäännimessä enään jäädä. Kaikki pois…pthyi

 • Jagge

  Vastaa

  Jossain ruotsin lehdissä myös mainittiin että tyttö olisi raiskattukin, Hyvin mahdollista.

 • Normipäivä

  Vastaa

  Täytyy muistaa että tekijä on uhri, ja tämänkin tapauksen 100% syy on valkoisten heteromiesten harjoittama systemaattinen rasismi ja islamofobia.
  Emmekä tietenkään voi sulkea pois sitä että tyttö oli mustalle pojalle todella TODELLA ilkeä, ehkä jopa VÄKIVALTAINEN!

  • Nimetön

   Vastaa

   Älä unohda partiarkaalisia rakenteita ja heteronormatiivisuutta mitkä myös on iso syy (🤣🤣😂) siihen että kuukeri yrittää tappaa ja raiskata.

 • NiinistönVille

  Vastaa

  Tämänkin neekeri osalta paras ratkaisu olisi jälkiabortti.

 • Eikka

  Vastaa

  Hullu, hullumpi ja Ruotsi.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Poliittiset päättäjät niin täällä Suomessa kuin Ruotsissakin ovat syyllistyneet maanpetokseen ja heidän kätensä on tahrittu niin Suomen kuin Ruotsin kansan vereen. Tästä kammottavasta rikoksesta omaa kansaa vastaan heidäy tullaan tuomitsemaan ankarasti ja heistä jokaista tullaan vainoamaan heidän elämänsä loppuun asti. He eivät tule olemaan turvassa kotimaassaan ja heídät tullaan tarvittaessa hakemaan tuomiolle mistä tahansa maailman kolkasta. Ja he ovat jo opettaneet kansallismielisille, että ankaraan tuomioon voidaan tuomita satavuotiaatkin, joten nykyiset päättäjät eivät ole enää tässä elämässä turvassa.

  Olkoon heidän loppuelämänsä yhtä helvettiä ja kun he kuolevat niin olkoon heidän taivaansa helvetti ja palakoon heidän surkea sielunsa siellä ikuisesti.

  He ovat nyt ylimielisiä, koska sionistinen media ja eliitti suojelee heitä, niin he uskovat, koko heidän elämänsä. Mutta he tekevät virheen, he eivät tunne historiaa, he ovat niin täynnä itseään. Kun historian heiluri kääntyy, se fysiikan lakien mukaan liikkuu ensi hitaasti, mutta kohta sen vauhti kiihtyy ja kaikki muuttuu nopeaakin nopeammin ja yhtäkkiä entinen ylväs herra on surkea ja pelokas ihmisraunio, joka pelkää omaa varjoansa.

  Sama kohtalo lankeaa myös näiden ylväiden herrojen palvelijoille, niille ihmisille, jotka palvelevat maanpettureita saadakseen rahaa ja muita etuja. Sääliä ei tunneta, se tulee olemaan pois tuomiosalista, kun maan- ja kansanpettureita tuomitaan.

  Hyvä esimerkki mekaniikasta on Ceausescun kohtalo. Nopea loppu kiviseinää vasten, minkkiturkki veressä. Tämä kuvaa vain mekaniikkaa, muutosta, heilurin liikettä.

  Ja sanonpa vielä tämänkin, turha on itkeä armoa, kun on ensin vuosikymmeniä huorannut omaa kansaansa hyvin tietäen, mitä tekee, mutta tekee kin tekeekin sen saadakseen veriset 30 hopearahaansa.

  Tulkoon tuomio !

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Hammurabin laki.…

 • Piikivi

  Vastaa

  Tuo poika on todennäköisesti mielenvikainen, ei sais laskea koskaan vapaaksi.

 • Iiris Vatipää S

  Vastaa

  Ruotsi. Huoh. Totaalisen pilalla.

 • Juha Snellman

  Vastaa

  Tyttö on myös raiskattu ja poika on viety johonkin toiseen kaupunkiin turvaan kaupunkilaisten raivolta.

 • Toni

  Vastaa

  Näitä tulee lisää ja lisää Suomeen sekä Ruotsiin, eikä kukaan pysty tekemään asialle yhtään mitään.

 • seuraaja

  Vastaa

  Vaikkapa tulevaisuudessa jonkun korkeamman poliitikon sukulainen joutuu uhriksi, niin kaikki painetaan villaisella koska se on raha joka puhuu. Tämä on tätä USA:n tuontia, itsekkyys ja mammonan perässä juokseminen.

 • Veli-Matti Lähteenmäki

  Vastaa

  Suurin syyllinen mustien pakolaisrikollisten hyysäämiseen on Angela Merkel! Hän se otti v. 15 Saksaan järkyttävän määrän näitä paskoja ja sijoitteli niitä kiristyksen uhalla muihin Euroopan maihin! Tottakai Suomen vihervasemmisto kuuluu samaan liigaan Merkelin kanssa. Voi tyttöä kunpa joku kostaisi hänen puolestaan.

 • Hh1488

  Vastaa

  se on ku ollaan niin nössöjä eikä tehdä mitään,itse olen yhden rotumuukalaisen päästellyt päiviltä kun alkoi puukon kanssa heilumaan,niin huonostihan siinä kävi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi