Kriminologi: Jokainen maahanmuuttajarikollinen kustantaaa Ruotsille noin 2,35 miljoonaa euroa

Monikulttuurisen yhteiskunnan tekohengittäminen tulee ruotsalaiselle veronmaksajalle kalliiksi.

Pohjoismaat

Amir Rostami.

Iranilaissyntyinen kriminologi, Amir Rostami Tukholman yliopistosta, on kertonut, miten kalliiksi maahanmuuttajarikollisuus tuleekaan Ruotsille hänen tekemien laskelmien mukaan. Rostamin analyysien mukaan jokainen maahanmuuttajarikollinen tuottaa elämänsä aikana ruotsalaiselle veronmaksajalle noin 2,35 miljoonan euron laskun.

Hän jakaa tuloksissaan maahanmuuttajien jengit kahteen ryhmään: järjestäytymättömiin noin 20–25-vuotiaisiin ase- ja huumerikollisiin, jotka harjoittavat mellakointia ja vandalismia. Toisessa ryhmässä taas toimii vanhempia ja koulutetumpia järjestäytyneitä rikollisia, jotka tekevät Ruotsissa noin 40 000 rikosta joka vuosi.

Rostami julistaa tutkimuksessaan maahanmuuttajien integroimisen täydeksi epäonnistumiseksi, ja että rikollisten yksilöiden yhteiskuntaan sopeuttaminen on ylitsepääsemätön tehtävä yhteiskunnalle, joka vaatisi enemmän resursseja kuin mitä olisi viisasta sijoittaa.

2,35 miljoonan euron laskun elämänsä aikana tuottavat maahanmuuttajarikolliset aiheuttavat yhdessä noin 11,7 miljardia maksettavaa yhteiskunnalle.

Lähde: Vikendi

Huumeet Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pakolaiset Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Talous Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Suomessa kustantaa n. satatonnia per vuosi rikollisen ylläpito vankilassa, siihen päälle sitten rikosten aiheuttamat haitat ja vapaalla olon loisiminen vähintään 20 000€ per vuosi. Loppusumma pyörii tosiaankin miljoonissa per kriminaali.

 • Piikivi

  Vastaa

  Eikö matujen pitänyt olla rikkautta. Eikä köyhdyttää. Joskus mietin, että tietääkö Kalle Kustaa mitä hänen valtakunnassaan tapahtuu. Vai eikö välitä.

 • TT

  Vastaa

  Mikäs ongelma tämä on? Painetaan lisää rahaa (Modern Monetary Theory). Ohoh, bensa maksaa 2,5 euroa litra! Oikeaan ruokaan ei ole varaa ja kohta täytyy syödä matoja. Ostakaa sähköautot kaikki, vaikka tosin sähkö ei nykyiselläkään riitä. Otetaan lisää matuja, jotta saadaan halpaa työvoimaa ja talous saadaan pyörimään, jotta sitten on varaa kunnon ruokaan, lämmitykseen ja sähköautoihin. Mitä! Olenko tyttö vai poika vai joku muu gender? Varokaa uusi virus! Jne, jne , jne… aina loputtomiin. 

  Tätä mielipuolten sopertelua meidät pakotetaan kuuntelemaan 24÷7÷365. Vallassa ovat vakavasti mielenterveydeltään järkkyneet ihmiset ja sen myötä Eurooppa vajoaa syvälle kaaokseen. ”Onneksi” idässä on syntipukki kaikken tähän.

  • GLGL

   Vastaa

   TT:ltä jälleen hyvä kommentti.

   Tämä kaikki hulluus on mahdollista ainoastaan siitä syystä, että valtamedia on siinä mukana 100%. Jos jotakin muutosta halutaan, kaikki paine pitää kohdistaa valtamediaan.

  • Sampo43

   Vastaa

   Täysin samaa mieltä! Välillä mietityttää että miten tähän on tultu, liian pitkä rauhan aika vai onko kaikki noin irtautuneet todellisuudesta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Helsingin pravdassa on artikkeli ”menestyneestä” maahanmuuttajasta, jolla ilmeisesti tutkinto on jäänyt ”työharjoitteluun” ja lapsetkin ovat ”autistisia”, joka johtunee siitä, että vaimo on serkku tai muu sukulainen ja tätä on jatkettu sukupolvien ajan. Espoo on jo menetetty.

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008853992.html

 • Paul.M.Wikström

  Vastaa

  Missään Maailman Maassa ei ” Integrointi ” ole onnistunut viimeisten 100 vuoden aikana vaan muuttunut nopeasti Ghettoutumiseksi ! Esimerkkejä on lukuisista Europankin maista ! Angola kielsi n.2 vuotta sitten islamin ja sharian Perustuslaissaan ja tuhosi laikki n.100 moskeija maan tasalle ! Historia ja lokemus ei siis opeta taaskaan mitthään !🐒🐵🐷

 • Piikivi

  Vastaa

  Voi voi Espoo. Onneks ei tarvi asua siellä. Ja pitäkää se rikkaus siellä pääkaupunkiseudulla. Ei enää yhtään enempää matuja muualle Suomeen. Ja nykyisetkin rikolliset ulos maasta. Eikö halvemmaksi tulisi Espoollekin rakentaa telttakyliä savimajoja.

 • juha II

  Vastaa

  Pikku raha sosiaalidemokraateille, jotka perustavat aatteensa ja koko olemassaolonsa ”istumalla toisen perseellä valkeeseen”! Luonnollisesti luonnollista demokratiaa on luonnottoman vahän ja verotus muistuttaa Tsingis Khanin ryöstösotia.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Yksistään kyttyröiden oikeusavustajien kulut miljoona luokkaa, per vuos, kelasta huijatut miljoonat, vankiloiden turvajärjestelyt, uuden vankilan rakentaminen, vieläkin vihervasemmiston mukaan olemme voittajia tässä historian yhdessä suurimmassa huijuussa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kustannus 2.35 miljoonaa euroa per maahanmuuttajarikollinen käsittänee vain julkishallinnolle aiheutuneet rikollisuudesta johtuvat lisäkulut.

  Mutta rikollinen tekee muutakin kuin kuluttaa poliisin ja vankeinhoidon palveluja. Rikokset korottavat vakuutusmaksuja, rikoksilta suojautuminen maksaa, rikosuhrien työpanoksen menetys maksaa, vakuutuksetkaan eivät korvaa rikosvahinkoja kokonaisuudessaan.

  Luultavasti 2.35 miljoonaa on alakanttiin arvioitu luku. 

  Entä sitten ei- rikolliset maahanmuuttajat. Heistä valta-osa aiheuttaa enemmän kustannuksia ja haittaa kuin mitään positiivista.

  On turvallista olettaa, että maahanmuuttaja, erityisesti kehitys- ja muslimimaista tullut on haitallinen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi