Tukholman rikollisverkostot tiivistävät yhteistyötä suurempien huume-erien toivossa

Tukholman rikollisverkostot tiivistävät yhteistyötä. Pääasiallinen syy tähän on suurempien rahamäärien saaminen kasaan suurempien huume-erien ostamisen toivossa. Myös murhia suunnitellaan yhteistyönä jengien kesken.

Pohjoismaat

Tukholman poliisin tiedusteluyksikön päällikkö Anna Risen mukaan kyse on laajasta yhteistyöstä, joka tuo toimintaetuja, mutta myös lisää konfliktien riskiä.

Ruotsi on tunnettu maahanmuuttajajengeistään. Jengit toimivat katutasolta ylöspäin ja ne värväävät jopa alaikäisiä. Alaikäisiä käytetään myös murhissa, sillä Ruotsin lainsäädäntö mahdollistaa alaikäisille hyvin lyhyet tuomiot jopa teloituksista.

Lähde: Rikosuutiset

Huumeet Huumekauppa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Ruotsissa on ollutkin puutetta rikkaammista huume‑, murha‑, raiskaus- ja jengikulttuureista. Oikein hienoa, että asiat ovat menneet pah.…parempaan suuntaan näillä sektoreilla.

  • Pelmeni

   Vastaa

   Eräs suomalainen poliisihan sanoi suoraan että huumetutkinta Suomessa alkaa aina sillä että selvitetään mitä kieltä tekijä mahtaa puhua ja onko meillä sen kielen tulkkia käytettävissä. Nämä rotat pitäisi tuhota pois maastamme. Se on kaunis ajatus. Pelkkää säästöä!

 • juha II

  Vastaa

  V. 1975 Ruotsi päätti tulla monikulttuuriseksi valtioksi. Puuhamiehenä oli muuan juutalainen nuorimies, joka oli karkotettu kommunistisesta Puolasta v. 1967 lähi-idän kriisin takia vihanpidon osoitukseksi juutalaisvaltiota kohtaan ja vastaavasti tueksi arabivaltioille!!!
  Lopputulos on tasan samanlainen kun terveeseen hirsirakennukseen lasketaan sisään termiittejä!!!
  Taiskan hittibiisi 1970-luvulta ”Miksi näin?”

 • Tomppa

  Vastaa

  ”Tukholman poliisin tiedusteluyksikön päällikkö Anna Risen mukaan kyse on laajasta yhteistyöstä, joka tuo toimintaetuja, mutta myös lisää konfliktien riskiä.”

  Tuo ”lisää myös konfliktien riskiä” kuulostaa minusta oikein hyvältä. Ideaalitilanteessa iso joukko uusruotsalaisia huumekauppiaita kokoontuu isoon sisätilaan sopimaan yhteistyöstä – vaikkapa tyhjään lentokonehalliin – mutta uusruotsaliset tuntien alkavatkin ammuskella toisiaan konetuliaseilla. ja kun ruotsalaiset poliisit ja pelastushenkilöt eivät tunnetusti uskalla mennä paikalle, niin ongelma hoituu ihan itsestään. Ainakin vähäksi aikaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi