Stefan Löfven löysi syyn Ruotsin jengiongelmaan: ruotsalainen keskiluokka

Ratkaisuksi ongelmaan pääministeri tarjoaa enemmän resursseja poliisille.

Pohjoismaat

sweden, flag, swedish flag

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven on löytänyt syyn Ruotsia vaivaavaan jengiongelmaan: ruotsalainen keskiluokka. Löfvenin mukaan jengiläiset ovat kasvaneet vahvaksi keskiluokan suorittaman huumeiden viikonloppukäytön vuoksi, mikä rahoittaa jengejä ja saa nämä taistelemaan toistensa kanssa vallasta.

Ruotsi on lähes 50 vuoden ajan pitänyt rajoja auki kolmannen maailman tulijoille, mutta tämä ei itsessään Löfvenin mukaan ole ollut jengirikollisuuden kasvun kannalta ratkaisevaa. Myöskään esimerkiksi kulttuurissa avoimesti mainostettava huumeiden käytön romantisointi ei Löfvenin mukaan ole ongelma.

Ratkaisuksi ongelmaan pääministeri tarjoaa enemmän resursseja poliisille sekä parempaa integroitumista. Löfvenillä ei käy mielessäkään vaihtoehtona avoimien rajojen politiikkaan puuttuminen.

Lähde: Yle

Kulttuurimarxismi Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Sionismi Stefan Löfven Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Laskelmoitua tuhoa

  Vastaa

  Niin, silloin ‑90 luvulla otettiin maahan avosylein vastaan se korruptoitunein Somalian valtakoneisto josta riitti väkeä vielä meille Suomeenkin, kun kansa nousi orjuudesta kapinaan Neuvostoliiton romahdettua. Muutossa Ruotsi sai huumeparoonit, jengien johtajat, armeijan- ja poliisin mädimmät hedelmät. Ne jotka maahan jäädessään olisivat käytöksensä vuoksi jääneet loppuiäkseen vankilaan tai menettäneet päänsä. 

  Ja nyt sitten ihmetellään miten molemmissa maissa kolmisen prosenttia silloisesta väestä on ”integroitunut” mutta huumeeiden käyttä räjähti käsiin. Eihän Suomessa huumeidenkäyttö ollut ‑80 luvulla mitenkään yleistä. ‑70 luvulla se oli yleisempää, mutta pitoisuudet olivat silloin paljon pienempiä. Kannabiksenkin vain noin 10% nykyisestä.

  Mutta saatinhan se muutos lintukotoon kun sitä haettiin.

  Ehkä Löfven on vain katkera valkoisille, kun itse ei sitä ole. Sitä minä vaan vieläkin ihmettelen että kun se kerran jo sai potkut pääministerin pallilta niin miten se kampesi itsensä sinne takaisin? Joku poppamies-serkkuko sen sinne auttoi?

  • rellinen

   Vastaa

   Punainen säpo siellä poliittista peliä pyörittää. Suomessa punainen supo.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Lisää virkoja ja veroja on sosialistien vastaus kaikkiin ongelmiin. Toinen on nettisensuuri. Jota presidentti Niinistö väläytti .

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Lisää virkoja ja veroja on sosialistien vastaus kaikkiin ongelmiin. Toinen on nettisensuuri.

 • Snif

  Vastaa

  Ko mätäläjä eroaa päämisteryydestään ja samalla jättää politiikan.
  Mutta sekään ei muuta mitään sillä seuraavaksi pääpallille kipuaa sellainen ämmä että ruotsi on kyllä tuhottu vuodessa tai parissa.

 • TT

  Vastaa

  Matut sisään, rikollisuus rehottamaan ja Ruotsista poliisivaltio eli kansalaisilta oikeudet pois kasvavan kaaoksen verukkeella. Jälleen näemme ’problem-reaction-solution’ ‑kaavan käytännössä. Maailman paras maa Ruotsi pilattiin ennätysajassa. Mukavien ja fiksujen ihmisten kansankodista on tulossa vapaamuurarien johtama sikolätti.

 • N.N.

  Vastaa

  Löfven on harvinainen ihminen, ei kahta sanaa.

  Mistäpä muualta kuin Ruotsista löytyy niin matalalla IQ määrällä varustettu pääministeri joka on tehnyt aina kaiken oikein eikä kadu mitään.

  Siinä hän ylpeänä seisoo Ruotsin raunioilla ja ihailee omien pikku kätönsä aikaansaanoksia ja maltamattomasti odottaa uutta EU-virkaa.

 • N.N.

  Vastaa

  Maahanmuuttajat Ruotsissa
  Vuoden 2020 lopussa heidän osuutensa oli 25,9 prosenttia, vajaat 2 690 000 henkeä.[2]

  Sikiävät nopeasti ja lisää tulossa ulkomailta, ja miksei : suuri rikkaus!

 • pirjo laattala

  Vastaa

  Ruotsin keskiluokka on siis oleillut niin paljon lahi-idassa etta koraania alettiin totetuttaa terrorismilla, niinkuin on tuhat vuotta tulkittukin,.heraa vain kysymys miten ruotsin keskiluokka on voinut matkustella niin paljon maapallon toiselle puolelle pilaamaan islamin kun ei heilla statuksensa mukaan ole moiseen varaa, vai ovatko israelin rasistisen sota ja saatanaa palvova kansa ruotsalaisia jotka ovat kiduttanneet naapureitaan siihen pisteeseen, etta jengisota ja terrorismi.

 • Keijo

  Vastaa

  Onhan niitä syitä: liian lämmin, huono keli, CO₂, rasssismi, poliisi jne. Jos neekerit potkittaisiin pois, niin eipä olisi ongelmia Euroopassa enää. Jännä ratkaisu.

  Vai pitäisikö sitä itse mennä itkemään multikultia jonnekin Afrikkaan ja tulla lynkatuksi? Te neekeri olla nyt liika rasssismi ja liika homogeeni, pärkkele. Ma tahto tänne heti kirkko ja jaakiekko!

 • Borneon-mies

  Vastaa

  https://mvlehti.net/2021/11/17/jengi-otti-lahioalueen-hallintaansa-goteborgissa-rikolliset-kontrolloivat-asukkaita-tarkastuksilla/

  ”Paikallisen poliisipäällikön mukaan tilanne luo vakavaa turvattomuutta.”

  Ei kai Ruotsin poliisi ole sentään mitään aikonut tehdä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  sweden, flag, swedish flag