Ruotsin poliisi etsii ”Holokausti on valhe” ‑tekstin synagogan seinään laserprojisoineita henkilöitä

Holokaustin kieltäminen ei ole Ruotsissa laitonta.

Pohjoismaat

Ruotsissa järjestettiin lokakuun 13. ja 14. päivä Malmön kaupungissa kansainvälinen konferenssi ”holokaustin muistamiseksi ja antisemitismiä vastaan kamppailemiseksi,” johon Suomen istuva presidentti Sauli Niinistökin osallistui.

Sionistinen konferenssi kohtasi Pohjoismaisen vastarintaliikkeen aktivisteilta vastustusta näiden heijastaessa ”holokausti on valhe” ‑tekstejä rakennusten seiniin laserprojektoreilla tapahtumapäivien välisenä yönä.

Yksi kohderakennuksista oli poliisipartioiden vahvasti vartioima Malmön synagoga, minkä takia poliisi aloitti aktivismista rikostutkinnan. On epäselvää, millä rikosnimikkeellä tapausta tutkitaan holokaustien kieltämisen ollessa Ruotsissa laillista.

”Holokausti on valhe” ‑teksti heijastettuna Malmön synagogan seinään. Kuva on oletettavasti epäselvä, koska synagogan lähestyminen oli vaikeaa vahvasta poliisin vartioinnista johtuen.

Lähteet: Times of Israel, PVL

Aktivismi Historia Holokausti Hyvinvointi Malmö Pohjoismaat Pohjoismainen Vastarintaliike Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin juutalaisyhteisö Sauli Niinistö Sionismi Synagoga Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tulitikkutyttö

  Vastaa

  On ehkä laillista, mutta osoittaa suunnatonta typeryyttä ja mikä tahansa järjestö joka kieltää holokaustin on tuominnut itsensä ikuisesti marginaaliin vaikka joidenkin muiden asioiden suhteen oltaisiinkin ihan fiksuja. Kavereita voi etsiä lähinnä nykyisestä Turkista, Venäjältä ja Pohjois-Koreasta.

  • "kavereita"

   Vastaa

   Venäjällähän et saa holokaustin kiistämisestä mitään muuta kuin sellaiset kymmenen vuotta linnaa 😀

   • Tulitikkutyttö

    Vastaa

    Venäjällä on omaa vastaavaa historiaa jonka muistelemisesta seuraa ikävyyksiä, ja Stalinia pidetään siellä aika laajasti sankarina ja ihan hyvänä tyyppinä. Koville otti että aikanaan saatiin Ivan Denisovitsin päiväkirjasta suomenkielinen versio Suomen markkinoille, ja ennen sitäkin kyllä Suomessa myös tavalliset ihmiset tiesivät NL:n vankileireistä.

    Sen aikaiset vasemmistolehdet ovat hupaisaa luettavaa. Niitä tuli vissiin ihan ilmaiseksi SAK:n liittojen lehtiseteleillä. Silloin sanomalehdissä oli muutakin kuin kaoliinia ja niitä niitattiin rakennettaessa seiniin eristeiden päälle, remonteissa nyt löytyy. Samoin 70-luvun ja 80-luvun alun Ylioppilaslehdet ovat myös melkoista luettavaa. Nykyään NL:n palvonta on vaihtunut EU:n ja myös vihreiden arvojen palvonnaksi josta puuttuu tieteen ja teknologian osaaminen. Isänmaallisten järjestöjen ei kannata tehdä vastaavaa virhettä.

    Yksi hyvä tutkivan journalismin aihe olisi kansanedustajien matkustuskäytännöt kotimaassa, kuljetaanko vaikkapa Helsingistä pohjoiseen Suomeen junalla vai lentämällä?

  • Historia uusiksi

   Vastaa

   …tai vaikkapa Suomesta. Jos on kinnostunut aiheesta voi lueskella viime vuodenvaihteessa avautuneita sotahistorian arkistoja. Siinä oppii paljon enemmän totuutta kuin koululaitoksemme historiantunneilla tai amerikkais-johdannaisesta mediatarjonnasta.

   Kun Churchillilta kysyttiin eikö hän ole huolissaan siitä mitä kansakunnat sanovat kun hän pommitti puolustuskyvyttömän Dresdenin ja murhautti koko kaupungin siviiliväestön, se sanoi:”En, sillä minä kirjoitan historian”.

  • Plääh

   Vastaa

   Kuinka mnuka voit uskoa niin mielipuoliseen valheplöräykseen kuin holokausti?

   Onhan se kaikkien uskonto ja juutalaismafian hallitsema yhteiskunta yrittää painaa marginaaliin kovasti. Se on ainoa syy joutua marginaaliin: Ihmisten tietämättömyys ja pelkuruus

  • Nimetön

   Vastaa

   totuus ei ole typeryyttä!

  • Äärinormaali

   Vastaa

   Vain silmänpalvojat ovat huolissaan marginaaliin joutumisesta. Uskottavuus niiden silmissä, jotka eivät välitä totuudesta, ei ole mikään tavoiteltava asia.

 • Allanin snäkbaari

  Vastaa

  Siinä on juutalaisilla tekemistä kitkeä koko maailman muslimit pois heidän murhaa haaveilemasta. Jos koraania edes vilkaisee on siellä monen monta lausetta missä juutalaiset kehotetaan tappamaan.

  • pää määrää

   Vastaa

   Raamatun 4. käsky alkuperäisessä muodossaan kuului ”älä tapa juutalaista”. Siksi Jeesus voitiin tappaa, koska itseään juutalaisten uskonnollisina johtajina pitävät fariselaiset eivät pitäneet Jeesusta aitona juutalaisena.
   Kristinuskossa oli myös kaksi kiistelevää lahkoa farisealaiset ja saddukealaiset. Islam tarvitsisi Jeesuksen kaltaista uskonpuhdistajaa.

   • Joshua Rassistmann

    Vastaa

    talmudissa juutalaiset keittavat jeesuksen kiehuvassa vedessa, raamattu ei kuulu herrakansan lukutuokioihin vaikka sielta surkuhupaisasti nimia poimitaankin

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mitä sinä nyt mussutat?
  Kannattaisi perehtyä asioihin niin sanotusti pintaa syvemmälle, saatat yllättyä. Voit miettiä, että kuinka paljon sinulle valehdellaan myös muissa asioissa.

  Kyseinen tempaus oli selkeästi onnistunut, kun se herätti noin laajalti kohua ja PolPonkin kiinnostuksen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tämä siis vastauksena tuohon ensimmäiseen kommenttiin.

   • Passipoliisi

    Vastaa

    Kyllähän asia on toisinpäin, tutustukaa ja ottakaa selvää hae vaikka googlaamalla tietoa. Mistä ihmeestä teihin on pumpattu tätä täysin valheellista tietoa. Ei perkele jos katsotte uutisia, luette lehtiä keskustelette ihmisten kanssa ei 6 miljardia ihmistä voi olla väärässä, kun te taas kourallinen väitätte hevonpaskaa!!! MV, Kärkkäinen, ja muut hihhuli uskonnolliset natsipaskalehdet on vissiin teidän lehtiä ???

    • Plääh

     Vastaa

     Niinhän sitä sanotaan, että miljoona kärpästä ei voi olla väärässä.

     En tosin usko, että Aasiassa aivan yleisesti uskotaan holohoaxiin. Tai muslimien parissa

 • Tekijämies

  Vastaa

  Aika alkaa loppumaan holokaustiuskovaisilla. Kohta on viimeinenkin ”natsi” haudanlevossa. Ketäs sitten syytetään? Ai niin uusnatseja, jotka ovat myös ikuisesti vastuussa ”holokaustista”!

  Entäs mitä tehdään ihmisille, joita ei kiinnosta tai he eivät tiedä mitään holokaustitarinasta?

  Milloin rakennetaan auschwitzin uunin kopio ja rekonstruktoidaan holokausti? Eli eräänlainen ”myytinmurtajat”-koe. Siinä menisi monella suvakilla jauhot suuhun!

 • TT

  Vastaa

  Valkoinen rotu on yhtä aikaa sekä maapallon älykkäin ja kyvykkäin rotu että myös hyväuskoisin ja helposti manipuloitavin. Kyvykkyytensä ansiosta valkoisia käytetään kernaasti hyväksi ja heidän työpanoksensa ohjataan ja kaapataan muiden hyväksi. Sitten kun valkoinen alkaa kysellä oman osuutensa perään, järjestetään skenaario, jossa tämä leimataan moraalisesti kelvottomaksi tapaukseksi, joka on ikuisesti tuomittu korvaamaan muille roduille muka aiheuttamiaan kärsimyksiä. Typerä valkoinen uskoo valheet ja alistuu muiden rotujen elättäjäksi. Tässä käytetään hyväksi valkoisten hyväuskoisuutta ja herkkyyttä moraalisille rikkomuksille ts. valkoisen rodut hyveet käännetään sitä itseään vastaan. Valkoinen rotu on ainoa maapallolla, joka kykenee itsekritiikkiin ja on valmis parantamaan toimintaansa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Holokaustin kieltämisen kriminalisointi ja pitäminen sosiaalisesti epäsopivana on peruste epäillä holokaustia.

  Holokausti ei ole historiallinen tosiasia vaan uskonto. Tosiasiaa saa epäillä mutta uskontoa ei.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Olen itse tutkinut holokaustien numerotietoja ja mielestäni niissä on lukuisia epäselvyyksiä. Yksi kaikista eniten epäilystä herättävä ja jonka uskon olevan väärin ja valetta on määrä 6 miljoonaa. Uhriluku kerrottiin jo hyvissä ajoin ennen mitään tutkimuksia uhrien määristä esim. väestölaskentaa eloonjääneistä ja koska leireillä kuolleiden määrien huomattavista vähentymisistä huolimatta ei itse kokonaislukua ole vähennetty, on syytä olettaa sen olevan liioittelua.

  Toisinkuin valtaosa lampaista on saatu uskomaan, on faktapohjainen tieto holokaustista hyvin heikkoa. Miksi esim. suurimpien tappoleirien massahautoja ei ole löydetty tai tehty kaivauksia uhrien jäämisten esille saamiseksi? Lienee selvä, että leireillä kuolleisuus oli huomattavan suurta, mutta joukkokaivaukset voisivat samalla paljastaa ettei uhreja ole riittävän paljon. Käymällä läpi pelkästään viralliset ns. faktatiedot leireillä kuolleista ei pääse kuin n. puoleen tuosta kuudesta miljoonasta. Jossakin on siis kolme miljoonaa uhria lisää.

  Jos kuolemanpartiot ja heidän itä-Eurooppalaiset apurinsa pystyivät oikeasti ampumaan liki kaksimiljoonaa idässä, niin herää kysymys, että mihin niitä tappotehtaita oikein tarvittiin, jos idässä se onnistui jo laajassa mittakaavassa. On pikemminkin todennäköistä, että idässä tehdyt joukkomurhat, joiden uhriluvuissa puhutaan tuhansista, ovat yksittäisiä ja suurin osa kuolleista juutalaista kuoli sotaan liittyvässä sekasorrossa, puutteessa ja taisteluissa.

  Mielestäni paras todista idässä kuolleiden juutalaisten määrän pienuudesta on Nurembergin oikeudenkäynti, jossa leirilukuja liioiteltiin huomattavasti. Esim. Maydanekin leirillä kerrottiin surmatun yli miljoona juutalaista ja nykyisin uhriluku on 5% siitä, eikä kaikki kuolleista edes ole juutalaisia. Jos idässä olisi oikeasti surmattu vaadittava määrä kuuteen miljoonaan, niin Neuvostoliitto olisi taatusti tuonut faktan ilmi oikeudenkäyntien aikana. Oli käytännössä mahdotonta ettei kyseistä faktaa olisi saatu selvitettyä heidän metodeilla.

 • Schlageter

  Vastaa

  Sellaisen henkilön kanssa, joka uskoo holokaustiin tai ei ole lukenut Siionin viisaiden pöytäkirjoja, ei kannata keskustella mistään. Sellainen henkilö ei ole vakavasti otettava ja ei voi ymmärtää, mitä maailmassamme on käynnissä.

 • en haasta riitää kysyn vaan

  Vastaa

  En tule vittuilemaan tai haastamaan riitaa haluan vain kysyä jos holokausti on valhe selitättekö tämän videon
  https://youtu.be/lInow8_Unlw

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi