Entinen muslimiradikaali: ”Islamisteja löytyy jokaisesta ruotsalaisesta moskeijasta”

Muslimi sanoo saman, mistä monet kansallismieliset ja myös oikeistopopulistit ovat varoitelleet jo vuosikausia.

Pohjoismaat

Anas Khalifa.

Entinen salafistisaarnaaja Anas Khalifa on antanut varoituksen Ruotsille kertomalla, että jokaisesta maan moskeijasta löytyy islamisteja, ja että radikaali-islamista on tulossa yhä suositumpaa maan nuorten muslimien keskuudessa.

”Olen matkustellut Bodenista Ystadiin luennoiden moskeijoissa monien vuosien ajan ja aina olen löytänyt niistä jonkun, joka on tunnustautunut salafistiksi.”

”Heitä on kaikkialla verkossa, heillä ollen satoja tuhansia seuraajia. Olen itse todennäköisesti ainoa, joka ei ole salafisti ja jolla on 60–70 000 seuraajaa,” Khalifa kertoo.

”He levittävät vihaa ei-muslimeja kohtaan. He levittävät vahvoja ennakkoluuloja toisia ryhmiä ja vähemmistöjä kohtaan, ja toisinaan he ovat hyviä peittelemään sitä. He yrittävät selitellä ja oikeuttaa sitä eri tavoilla, mutta perussanoma on viha.”

Khalifa myös kertoi haastattelussa tunteneensa henkilökohtaisesti monia Isiksen riveihin taistelemaan lähtenyttä: ”En koskaan lähettänyt ketään, mutta en myöskään yrittänyt estää ketään lähtemästä saatuani tietää tästä. Minulla on verta käsissäni.”

Lähde: Breitbart

Elintasopakolaisuus Isis Islam Maahanmuutto Pakolaiset Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Sionismi Talous Terrorismi Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ei yllätä yhtään, vaikka aivottomat ja korruptoituneet viranomaiset muuta yrittävät uskotellakin.
  Suomestakin niitä alkaa jo löytymään ihan riittämiin, monet moskeijat voisi täällä tutkia, mutta eihän Polpo sitä tee, he yrittävät valehdella kansalle kaiken olevan hyvin, vaikka esimerkiksi pk-seudun lähiöt ovat katukuvaltaan sellaisia, että huolenaiheita pitäisi olla muillakin kuin tavallisilla kansalaisilla.

 • pertti grandell

  Vastaa

  itse asunut stokassa 25v, eivät uskalla yksin mihinkään. vaan porukalla vammaisten ja lasten päälle hyppivät . ihan sceidaa on nää jannut…

 • TT

  Vastaa

  Nämä salafisti-pölkkypäät pelaavat tietämättään Israelin pelisuunnitelman alaisuudessa. Tarkoitus on synnyttää sotatila muslimien ja kristittyjen (tai ex-kristittyjen valkoisten) kansojen välille. Valkoisilla ja muslimeilla on oikeasti yksi yhteinen vihollinen, joka aiheuttaa levottomuutta Lähi-idässä ja koko maailmassa. Olisi paljon järkevämpää muodostaa koalitio, jossa muslimit ja valkoiset käyvät yhdessä tuota rauhanhäiritsijää vastaan.

 • Vähemmistö

  Vastaa

  Nämä viimevuoden sodathan ovat suoraa seurausta Ruotsin jakamista eri heimojen hallitsemiin kalifaatteihin. Ruotsalaiset eivät vaan ymmärrä sitä. Toisaalta, seuraavien vaalien jälkeen ne ymmärtää. Ne jää vähemmistöksi omassa maassaan.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kun kaksi kulttuuria kohtaa, heikompi katoaa ja tekee tilaa vahvemmalle. Tällä hetkellä islam on se vahvempi.

 • Älä ikinä luota abrahamilaisiin

  Vastaa

  ”Entinen”, ja lehmät lentää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi