Norja: Maahanmuuttajat vievät yli puolet sosiaalituista

Maahanmuuttajataustaiset muodostavat vain 17 prosenttia Norjan väestöstä.

Pohjoismaat

Samalla kun maahanmuuttajataustaiset ovat 17 prosenttia Norjan väestöstä, he vievät 58 prosenttia maan sosiaalituista tilastojen mukaan.

Eri kaupungeissa tilastot vaihtelevat, kuten pääkaupungissa Oslossa 75 prosenttia tuista meni maahanmuuttajataustaisille, kun taas Vikin kunnassa luku oli ennätyksellinen 89 prosenttia.

Maahanmuuttajataustaiset määriteltiin tutkimuksissa ihmisiksi, jotka ovat muuttaneet Norjaan ulkomailta, tai jotka ovat syntyneet Norjassa mutta heidän kummatkin vanhempansa ovat maahanmuuttajia.

Tutkimuksissa ei eritelty eri rodullisia ryhmiä ja etnisyyksiä, joten varmaa tietoa näiden eroista ei ole saatavilla. Esimerkiksi saksalaistaustaiset maahanmuuttajat eivät todennäköisesti juurikaan nosta sosiaalitukia, kun taas somalien tiedetään olevan erittäin suuri rasite sosiaalitukijärjestelmälle.

Lähde: Sputnik

Elintasopakolaisuus Hyvinvointi Kulttuuri Kulttuurimarxismi Loisiminen Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Maahantulo Norja Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Saksalaiset Somalia Somalit Sosiaalituet Taloudellinen riisto Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Norjalaiset ovat joutuneet hankkimaan myös monopoliyrityksiä Suomesta kuten Kemiran tai Rautakirjan, notta on on varaa maksaa neekerlöille tukiaisia. Suomi on rikas maa ja sillä on varaa tukea norjalaisten bisneksiä ja ottaa tämän päälle vielä laumoittain omaakin rikastusta. Kohta saadaan lisää rikastajien aatelia eli agfaaneja. Matukiima yltyy.

 • Ihan oikein

  Vastaa

  Mutta niinhän sen pitääkin olla. Kun kerran lähdetään auttamaan jotakuta niin se pitää tehdä kunnolla. Eli, kaikki maksetaan. Ei se muuten mitään auttamista ole.

  Ja ennenkuin aletaan auttamaan muita pitää tiedostaa että itsellä on vakaa tilanne. Ja eihän Norjassa muuta olekkaan kuin öljyä, joten kyllä siitä nyt pienen siivun antaa mielellään niille joilla on hätä ja sota.

 • Herätkää

  Vastaa

  Norjaan tuli jo 70-luvun alussa kymmeniä tuhansia pakeja, näiden lapsenlapsia jne. ei enää lasketa ulkomaalaisiksi, joten rotumuukalaisten osuus sosiaalituista on vielä jutussa mainittua suurempi. Noita pakeja yritti Suomeenkin tuolloin n. 50 vuotaa sitten, mutta tuolloin täällä oli vielä selkärankaa torjua ne. Toki jo muutama vuosi myöhemmin alkoi vierasrotuisten massamaahanpäästäminen täälläkin.

  • Dfhkkjhk

   Vastaa

   Kekkosslovakiaa nykyisin paljon arvostellaan, mutta tosiaan se torjui tuon pakistanilaisten vyöry-yrityksen tuolloin n. 50 vuotta sitten. Norja taas aloitti tuolloin mokutuksen ja väestönvaihdon.

 • Mikke Stahl

  Vastaa

  Onneksi ei sentään vielä kaikkea vie!

  • N.N.

   Vastaa

   No, ehtivät vielä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi