Ruotsi: jopa 8‑vuotiaita värvätään rikolliselle uralle

Monikulttuuristen rikollisjengien riivaama Ruotsi on jälleen uuden ongelman edessä. Jopa 8-vuotiaita rekrytoidaan rikollisjengien palvelukseen esimerkiksi kuljettamaan aseita ja huumeita paikasta toiseen.

Pohjoismaat

Suomalaiset ovat yleensä tottuneet näkemään vastaavaa rikollisjengien palveluksessa olevia lapsia lähinnä Etelä-Amerikkaan sijoittuvissa rikossarjoissa ja dokumenteissa. Monikulttuurisen värinän ansiosta tätä uudenlaista toimintatapaa voi nyt havainnoida Ruotsissa, ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin pian myös Suomessa.

Tukholman Sollentunan poliisipäällikkö Christoffer Bohman kertoo SVT:lle, kuinka alueella seurataan tällä hetkellä 9‑vuotiasta lasta, joka työskentelee jengin hyväksi. Yleisenä vitsinä tunnettu Ruotsin poliisi ei ole onnistunut selvittämään lapsen rikollista erikoisosaamista, mutta se on luultavasti aseiden varastointi.

Bohmanin mukaan myös ”vanhemmat” jengiläiset ovat usein alaikäisiä, 16–17-vuotiaita. Yhä nuoremmat syyllistyvät kaduilla tapahtuviin murhiin, jotka liittyvät reviirikiistoihin.

Sukupolven nuorentuminen johtuu osittain myös siitä, että vanhempia jengijohtajia on viime aikoina vangittu, minkä vuoksi nuoremmat ottavat vallan jengeissä.

Lähde: MV-lehti

Asekauppa Hyvinvointi Jengit Maahanmuuttajajengit Pohjoismaat Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Ruotsin poliisi Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • TT

    Vastaa

    Ehkä rikollinen ura jo nuorena on parempi vaihtoehto kuin mennä kommunistien kouluun osaksi koronateatteria. Terkkari siellä tarjoaa myrkkypiikkejä ja joutuu kuuntelemaan uusmarxistien mädättävää propagandaa. Matematiikan tunneilla kerrotaan, kuinka matematiikka on rasistista. Uudet CRT-rotuopit ovat syöpää jopa mustien mielestä.

  • Eikka

    Vastaa

    Tämä on seuraus kun Ruotsiin kuskataan kulttuuria johon kuuluu oleellisena osana nuorisorikollisuus, ei siinä sen kummempaa.

  • Hurraa

    Vastaa

    Ruotsalaiset nuoret ovat yrittäjähenkisiä ennätyksellisen nuorina! Monikulttuurisuus tuo nuorisossa esille heidän parhaat puolensa!

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    On se kun äitisomppu siivotessan löytää pojan sängyn alta rynnäkkökiväärin ja laatikollisen käsikranaatteja. Hei Ahmed, pojasta on tullut mies, se menee naimisiin!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi