Kehopositiivisuutta opettava tv-ohjelma esitteli lapsille alastomia aikuisia Tanskassa

Kehopositiivisuus on yleisesti sitä, että hengenvaarallisen ylipainoiset feministit kertovat kuinka he rakastavat ja arvostavat kehojaan.

Pohjoismaat

Tanskalainen lastenohjelma antaa aikuisten paljastaa itsensä avoimesti lapsille.

Tanskalainen tv-ohjelma Ultra Strips Down on aiheuttanut maailmanlaajuisen kohun esiteltyään alastomia aikuisia 11–13 ‑vuotiaille lapsille kehopositiivisuuden nimissä.

Ohjelmassa alastomia aikuisia asetettiin riviin lapsiyleisön eteen, joka sitten sai esittää aikuisille kysymyksiä heidän kehoihinsa liittyen. Aikuiset kertoivat lapsille muun muassa sukupuolielimistään.

Lasten hyväksikäytöstä ja seksualisoinnista syytetty tv-ohjelma on puolustautunut vetoamalla kehopositiivisuuden opettamisen tärkeyteen. Ilmeisesti aikuisten kehoja ei voi esitellä lapsille kehopositiivisuuden nimissä alusvaatteisiin pukeutuneena, vaan lasten on aivan välttämättä nähtävä myös näiden sukuelimet.

Lähde: The Sun

Feminismi Kehopositiivisuus Lapset Nuoriso Pedofilia Pohjoismaat Rappiokulttuuri Tanska TV-ohjelma Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • T

  Vastaa

  Muslimiperheesähän lapset eivät tuota eivät näe… normaalisti (mikä lie sana nykyään) . Erittäin fiksu suunnitelma pedofilialle. Länsimainen laki saattaa VIELÄ tulla vastaan.… hih.
  Miten itsekäs voi ”aikuinen” ollakaan?

 • Nimetön

  Vastaa

  Mihin tämä maailma menee?

 • Lars

  Vastaa

  Juuri kun kuvittelee, että maailma ei voi mennä tästä enään juuri hullummaksi eikä sairaammaksi, niin sitten tulee vastaan tällaista ”kehopositiivisyyden” kaapuun verhottua kuvottavaa perverssiä itsensäpaljastelua lapsille, sairaiden friikkien sekä pedofiilien toimesta. Mielisairaalan suljettuosasto olisi oikea paikka kyseisen ohjelman tekijöille, sekä siinä esiintyville oksettaville pervertikoille ja pedofiileille.

 • Tarkkailija

  Vastaa

  TV lähetykseen piti pixelöidä mutta livenä lapsille näytettiin ihan ehtaa tavaraa. Eikö se jo kerro kaiken oleellisen että TV:n katsojille joista valtaosa nykyään on AIKUISIA pitää pixelöidä sukukalleuksia mutta ALAIKÄISILLE LAPSILLE sama näytetään livenä ilman mitään sensuureja. Tulisi jo romahdus ja sen aiheuttama kaaos minkä turvin nämä perverssit voidaan viedä montun reunalle

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi