Ylen rahoitus ja varojen käyttö avataan julkiseksi

Vielä ei ole selvää, milloin rahankäyttö aukenee julkiseksi.

Kotimaa

Verorahoitteisena kulttuurimarxismin sanansaattajana tunnetun Ylen varojen käyttö avataan julkiseksi osakeyhtiölain puitteissa. Tämä tarkoittaa, että suomalaiset pääsevät näkemään ainakin jonkin verran informaatiota siitä, miten Yle käyttää 500 miljoonan budjettiaan.

Aikaisemmin Ylen varojen käyttö on ollut salattua, mutta perussuomalaisten hallitusvaatimuksiin on ilmeisesti kuulunut puolueellisuudestaan Ylen avoimuuden ajaminen. Käytännössä siis voi käydä niin, että valtamediasta riippumattomat tutkivat journalistit löytävät Ylen rahankäytöstä mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Lähde: Perussuomalaiset

Kotimaa Kulttuurimarxismi Perussuomalaiset Politiikka Talous Teknologia Verotus Yhteiskunta Yle Yleisradio

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Teemu

  Vastaa

  Viikonloppuna oli Finncon; Suomen suurin sci-fi-tapahtuma. Yle oli jotenkin onnistunut poimimaan haastateltaviksi ihmisiä, joiden mielestä sci-fi on opettanut heille ilmastonmuutoksesta. Kyllä ilmastonmuutoksella taitaa olla ihan hyvät mahikset nousta uudeksi ”holokaustiksi”, jonka kieltämisestä tullaan vielä jakamaan kovia tuomioita ympäri Eurooppaa. Yleltä tulee myös uusintana norjalainen sarja, jossa kaksi norskia reissaavat ympäri maailmaa. Ohjelma on mielenkiintoinen, opettavainen ja hauska, mutta kyllä siellä NRK:ssakin on ne tietyt tuottajat, jotka ymppäävät siirtomaahistoriaa joka paikkaan. Norja ja Tanskakin ovat merkittäviä siirtomaaherroja, jos ette ole tienneet. Itä-Karibian saarilla kuitenkin historiassa ovat tapelleet eurooppalaiset venezuelalaisia ja muita intiaaneja vastaan. Neekerit itse ovat maahantungettuja alueella, sillä neekeri ei ole koskaan planeetan historian aikana osannut tehdä minkäänlaista merikelpoista alusta eikä täten ole voinut omineen mihinkään levitä. Norjalaiset veivät St. Croix’n saarelle vankeja työvoimaksi 1650-luvulla. Siis norjalaisia vankeja, sillä Norja oli vielä valkoinen maa tuolloin. Mutta eihän sitä sovi muistella, että nuo historian taistelut käytiin kahden valloittajan välillä ja orjatkin olivat norjalaisia. Orjuus ei ole valkoisten tai intiaanien etuoikeus, vaan se on varattu afrikkalaisille. Tulee hieman mieleen ”holokausti”: ei yli kuusi, ei alle kuusi, vaan tasan kuusi miljoonaa. Siinä se virallinen totuus – ja siitä ei keskustella.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Vain rikollisjärjestöjen rahankäyttö on salattua, Onkohan Yle syyllistynyt johonkin rikolliseen rahankäyttöön??????.

 • GLGL

  Vastaa

  Päivän hyvä uutinen.
  Askel askeleelta yle pitää eheyttää. Tavoite pitää olla kolata pihalle kaikki vihervasemmistolainen mielenterveyskuntoutuja-aines ja miehittää organisaatio journalismin ammattilaisilla. Se lapsellinen agenda-kakkendaali, jota yle suoltaa, alkaa jo riittämään.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Musta Afrikka ei ollut vielä 1700-luvulla keksinyt pyörää, saatikka kyennyt purjehtimaan.
  Lähde:
  Cambridge University/ Historia of Africa c. 1600–1799. Osa 6 muistaakseni.
  Itse asiassa n. 700-sivuisen kirjan ainoa merkittävä anti oli orjuus. Afrikassa orjuus oli sääntö, mustan pomon arvo laskettiin orjissa. Orjuus oli ja on ainoa todellinen mustan miehen teollisuus.

 • Ylen oksentaja

  Vastaa

  Ylen budjetti paisuu jokavuosi. Se on jo 650 miljoonaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi