Tilojen käyttöön liittyvä syrjintä laajenee: Aito Avioliitto ry:tä ei päästetä Kallion Setlementtitaloon

Syyksi peruutukselle ilmoitettiin, että 'ymmärrämme tapahtumanne luonteen olevan vastoin arvomaailmaamme'. Lisäksi viestissä vedottiin syrjimättömyyteen ja turvalliseen tilaan. Setlementtitalot kertoo sivuillaan olevansa "uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton".

Kotimaa

Konservatiiveihin liittyvä poliittinen syrjintä laajenee. Tällä kertaa Aito Avioliitto ry:ltä on estetty pääsy Kallion Setlementtitaloon pitämään perhearvoista kertovaa seminaaria. Syyksi kerrotaan Aito Avioliitto ry:n arvot.

Yhdistys järjestää 22.7. Perhe on tulevaisuus ‑nimellä kulkevan seminaarin, johon kuka tahansa voi tulla maksamalla osallistumismaksun. Toisin sanoen ketään ei syrjitä. Tästä huolimatta Setlementtitalo ilmoittaa, ettei perhearvoja kannattavalla yhdistyksellä ole asiaa heidän tiloihinsa.

”Syyksi peruutukselle ilmoitettiin, että ’ymmärrämme tapahtumanne luonteen olevan vastoin arvomaailmaamme’. Lisäksi viestissä vedottiin syrjimättömyyteen ja turvalliseen tilaan”, kirjoittaa Aito Avioliitto tiedotteessaan.

Turvallisella tilalla tarkoitetaan tässä tapauksessa ilmeisesti tilaa, johon perhearvojen kannattajat eivät ole tervetulleita, sillä perhearvot ovat myrkkyä kulttuurimarxisteille.

Setlementtitalot kertoo sivuillaan olevansa ”uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton monialajärjestö ja kansalaisliike, joka edistää ihmisten välistä vuoropuhelua, merkityksellisyyden kokemuksia ja elinikäistä oppimista yhteiskunnassa.” Se kertoo myös rakentavansa ”tulevaisuuden Suomea, joka on syrjimätön” sekä että sen ”perustarkoituksena on kannustaa ja tukea ihmistä löytämään omat voimavaransa ja käyttämään niitä yhteisöissä sekä tukea ihmisten hyvää elämää heidän kaikissa elämäntilanteissaan.”

Aito Avioliitto ry:n Perhe on tulevaisuus ‑seminaari siirrettiin Helsingin Alppilassa sijaitsevaan Alppitaloon osoitteessa Karjalankatu 2a. Viiden euron liput tapahtumaan myydään ennakkoon täällä.

Lähde: Aito Avioliitto

Aito avioliitto Helsinki Konservatiivit Kotimaa Kulttuurimarxismi Perhearvot Poliittinen vaino Politiikka Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Observer

  Vastaa

  Pistäkääs tekin palautetta: https://kalliola.fi/yhteystiedot/

 • Erityistason huippuosaaja

  Vastaa

  Setlementti ”rakentaa tulevaisuuden Suomea, joka on syrjimätön”. Tulevaisuudessa he kuvittelevat olevansa syrjimättömiä, mutta ei tänään. 

  Kommunistit elävät aina tulevaisuudessa, ei tässä hetkessä.

 • Woke Settlementti

  Vastaa

  Syrjintää harrastavien wokettajien yhteystiedot talletettu https://archive.fo/vOdT7 sekä https://web.archive.org/web/20230711091438/https://kalliola.fi/yhteystiedot/

  Koska tällaisilla toopeilla on tapana piillottaa yhteystiedot heti kun alkavat saada negatiivista palautetta häpeällisestä käytöksestään.

  Mahtavatko nauttia goatse kuvista tai rick rollauksesta ? (teoreettinen kysymys, ei kehoitus)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi