Suomen poliisi ohjeistaa: Alistu ryöstäjien edessä, anna omaisuutesi pois

Poliisin mukaan ryöstäjien työ kannattaa tehdä mahdollisimman helpoksi ja riskittömäksi. Myös rikollisen tuomio on merkittävästi pienempi sekä rikosnimikkeet potentiaalisesti perusmuotoisia.

Kotimaa

”Jostain syystä” lisääntyneet katuryöstöt ovat saaneet poliisin reagoimaan ryöstöjengien toimintaan. Sen sijaan, että se jahtaisi rikollisia, on se löytänyt uuden, uhreja syyllistävän strategian, jolla se ilmeisesti kokee ryöstöjen loppuvan.

Muutamia viikkoja sitten poliisi kehotti nuoria välttämään julkisia paikkoja myös päiväsaikaan, ettei heitä ryöstetä. Nyt poliisi jatkaa ”nuorison suojelua” kehoittamalla antamaan omaisuutensa pois ilman suurempia kyselyitä, mikäli joku sen sinulta tahtoo.

”Mikäli aikuinen tai lapsi katsoo, että omaisuudesta luopumalla todennäköisesti pääsen tilanteesta pois, silloin kannattaa varmasti toimia sillä tavalla”, ohjeistaa poliisi.

Toisin sanoen poliisin mukaan ryöstäjien työ kannattaa tehdä mahdollisimman helpoksi ja riskittömäksi, että he varmasti jaksavat tehtailla rikoksiaan myös myöhemmin. Poliisin ohjeistamassa tavassa ryöstää myös rikollisen tuomio on merkittävästi pienempi sekä rikosnimikkeet potentiaalisesti perusmuotoisia.

Ryöstöjen lisääntyminen ”jostain selittämättömästä syystä” on saanut avoimia rajoja kannattavat virkamiehet näyttelemään tyhmää ja kieltämään rikosten monikulttuurisen luonteen. Samaan aikaan suomalaisille vakuutellaan, että emme ole Ruotsin tiellä. Ruotsi on erityisen tunnettu äärimmäisen epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikastaan.

Lähteet: Aamuposti, Iltalehti

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittinen poliisi Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

40 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vältelkää julkisia paikkoja, antakaa omaisuutenne pois… luulisi monen suomalaislapsen vanhempien miettivän, miten tähän tilanteeseen on päädytty, mitkä ovat ne juurisyyt ja pitäisikö asialle vihdoin tehdä jotain, että tilanne muuttuu, eikä vain mene pahemmaksi?

  Toivottavasti vanhemmat jakelee fiksumpia ohjeita kuin Polpo, lasten laittaminen esimerkiksi kamppailu-urheilun pariin on erittäin toimiva vaihtoehto, kumartelun on syytä loppua näiden roadman-neekereiden edessä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Eläkkeellä oleva liikkuvan poliisin ylikomisario Olavi Lempinen kirjoitti kirjan nimeltä ”poliisin pimeä puoli”, jossa hän mainitsee poliisin pahimmaksi ammattitaudiksi HIIPIVÄN HÖLMÖYDEN, mutta minä sanon että tämä hiipivä hölmöys voi kehittyä joillakin poliiseilla HUUTAVAKSI HULLUUDEKSI!. Niin tai näin, joka tapauksessa kaikenlaisten mielipiteiden esittäminen tai ohjeiden antaminen ei näytä kuuluvan poliisin vahvimpiin puoliin, vaan sen sijaan saadaan kuulla poliiseilta toisinaan aivan naurettavia tai mieltä vailla olevia ehdotuksia. ”Pakene, piiloudu, hälytä”-poliisivideo pyörii edelleen YouTubessa. Tuossa typerässä poliisivideossa ohjeistetaan että Suomalaisen miehen pitäisi alistua pelkäksi avuttomaksi saaliseläimeksi ja JÄTTÄÄ HEITTEILLE esimerkiksi lastenvaunuja työntävä vaimo tai joku muu hitaampi seuralainen. Meidän on muistettava että terroristit ovat AINA nopeajalkaisia ja ne pyrkivät iskemään AINA itseään selvästi hitaamman ihmisen kimppuun. Kukaan puukkoterroristi ei lähde itseään nopeamman perään juoksemaan. Jos Suomalainen mies on esimerkiksi ulkoiluttamassa rollaattoria työntävää vanhusta ja lähtee itse nopeajalkaisena pakoon ja jättää avuttoman vanhuksen terroristin armoille, niin tapauksessa voi täyttyä heitteillejätön tunnusmerkit. Nämä artikkelissa mainitut poliisin antamat ohjeet ei tulleet yllätyksenä. Koska kaikenlaisilla asioilla on taipumus kehittyä johonkin suuntaan, niin oletan että tulemme kuulemaan poliisien suusta vielä älyttömämpiä typeryyksiä tulevaisuudessa!.

 • otto suni

  Vastaa

  Voiko muuta odottaa poliittiselta poliisilta?

 • Pekko

  Vastaa

  Tämä on suomen tie, tätä on haluttu. On haluttu helppo,mukava hedonistinen elämän tapa. Tämän tyyppinen elämän tapa on luonnon lakien vastainen. Jos oma kansa ei mukavuuden halun tavoittelun takia lisäänny, on sitä aika rangaista. Luoja rankaisee aina, jos elämän lakeja rikotaan, seuraa ns. luonnollinen syy seuraus suhteellinen rangaistus. Kun oma rotu on rappioitunut ja kyvytön lisääntymään, näkymätön herran käsi tuo miehiä jotka tekevät tämän lisääntymis työn, vaikka väkisin. Pääoman jolla he toimintansa rahoittavat, saavat vapailta markkinoilta tavalla tai toisella, vaikka ryöstämällä rappeutuneelta paikalliselta rodulta. Herra vihaa yli kaiken heikkoa, siksi tässä universumissa vallitsee evoluution laki, se joka ei tätä lakia kunniota, häntä rangaistaan, se on varma.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta tekee kaikkensa saattaakseen Valkoiset Yhteiskunnat anarkian alistamiksi. Siis normaalia, tavallista arkea Juutalaisen Ylivallan maailmassa.

 • Jallu

  Vastaa

  2015 raiskausaallon jälkeen annettiin mahdollisille uhreille neuvo, että kilisyttäkää avaimia, niin raiskaaja pelästyy suunnattomasti ja saattaa jättää teoksen tekemättä. Kyse oli silloin runsain mitoin lisääntyneistä maturaiskaajista, joista tuleva pääministeri sanoi silloin, että raiskaajien motiivien epäily on rasismia.

 • pää määrää

  Vastaa

  Voiko poliisi tyhmemmin toimia. Poliisi on sitä varten, että se estäisi rikollisuutta ja nyt poliisi kehottaa suosimaan rikollisuutta. Ainoa tapa vähentää rikollisuutta on, kohde torjuu mahdollisimman aktiivisesti ryöstöt ja aiheuttaa rikolliselle vahinkoa. Poliisin tulisikin pyrkiä muuttamaan lakeja, jotta rikollisuutta vastustava ei joudu syytteisiin itsepuolustuksesta vaikkapa aseita käyttäen. Asiantuntija on kerran sanonut: Kannattaa ottaa pieni tuomio sen sijaan, että kärsisi itse vahinkoa terveydelleen tai omaisuudelleen.

  • Savunahkat

   Vastaa

   Niinhän se on. Aina kun savunahkaan ilmestyy reikiä niin poliisin pitää ne tutkia. Ja aina silloin tilastot näyttävät taas hieman realistisemmilta.

 • pöh

  Vastaa

  Eipä poliisilla tunnu olevan halua saadan kiinni vakaviinkaan rikoksiin syyllistyneitä ”nuoria”.
  Täällä suunnalla tapahtui se bussikuskin puukotus ja kahden sivullisen väliinmenneen pahoinpitely ja ryöstö.
  Eipä ole ketään kiinni saatu, poliisi kaipaa vihjeitä ”tummiin pukeutuneista” muita tuntomerkkejä tai valvontakuvaa ei vaan saada julkaistua, vaikka taponyrityksenä ja kahtena törkeänä ryöstönä tutkitaan.

 • Ei kiitos

  Vastaa

  Ja tätä maatako pitäisi lähteä siten ”puolustamaan” Naton masinoimassa sodassa?

  • No totta munassa

   Vastaa

   Kyllähän me nyt Venäjä voitetaan sodassa, vaikka paskat housuun lurahtaisikin muutaman 13v neekerimukulan kovistellessa.Kysy vaikka keneltä tahansa siviilipalveluksen suorittaneelta sodanlietsojalta.

  • kattellaan...

   Vastaa

   Päätin jo kauan aikaa sitten että minä en tätä maata puolusta. Sitten jos saadaan oikeasti johtajia jotka ajattelevat kansansa parasta, niin sellaista maata voisi puolustaa.

   Ja sellaista joka ei ole alistettu mihinkään liittovaltioon.

 • Bonzaï

  Vastaa

  Helpompaa on määritellä asioita uudestaan ja yrittää silotella täten ongelmaa. Vaikeampaa olisi alkaa puhdistamaan Suomea ongelmasta. Samasta syystä poliisi myös mieluummin tekee kotietsinnän nettiin harmittomia tekstejä kirjoittavan suomalaisen kotiin, kuin lähtee rynnäköimään rikollisten majapaikkoihin, sillä sieltä todennäköisesti ammutaan takaisin muullakin kuin ”vihapuheella”. Neekerit ryöstävät ihmisiä kadulla ja kukaan ei tee mitään. Joku kirjoittaa internetiin ”neekeri” ja hänet pidätetään.

 • Aina Suomen Puolella

  Vastaa

  Samaa paskaa jauhaa myös ennen suomalaisten puolella ollut PT-media ja ohjeistaa luovuttamaan omaisuuden hyökkääjälle. 

  Mahtoikohan kyseistä sivustoa pyörittävä kaljasieppo saada koronan aikana rahaa jostain kun lobbasi niin kovasti rokotteita ja itki taudin vaaroja, sen jälkeen onkin ollut silmitön NATOkiima ja Zelenskyn kenkien nuoleminen siellä päivittäisellä agendalla, en ole avannut kyseistä paskasaittia enää aikoihin , mutta harmiks RSS syötteessä näkyy vielä hepun paskanjauhanta ja sen nopeasti ehtii nähdä vaikka yritän skipata.

  Jälleen yksi esimerkki henkilöstä joka ennen oli suomalaisten ja totuuden puolella mutta joko oli niin aivopesty covid propagandalla että itki kotona sängyn alla taudin vaaroja tai muutos tapahtui kuin jenkeissä : bloggareille maksettiin kun kehui rokotetta ja manaili covidin vaaroja, ehkä PT-median tapauksessakin kävi näin…

 • Nimetön

  Vastaa

  Jari Tapola on varmaan tämän ajatuksen isä. Toivottavasti näiden tyhmien lausuntojen antajien omaiset kokee ryöstöjä mahdollisimman paljon.

 • pentti alttari

  Vastaa

  rikosvastuun ikäraja 13 vuoteen jengillä tehtyihin rikoksiin ja vakaviintekoihin syyllistyville nilkeille.

 • Luigi

  Vastaa

  Itse kehotan kantamaan NATO-kaasua mukana. Ja väkivalta on ryöstötilanteessa itsepuolustusta jos ei halua luopua omaisuudestaan joillekin roadmanpelleille.

 • Kerran uhriksi joutunut

  Vastaa

  Tämä uutinen osuu täysin oikeaan rangaistuksiin ja kaikkeen muuhunkin liittyessä. Jos vain vapaaehtoisesti annat omaisuutesi pois niin ryöstö muuttuu välittömästi varkaudeksi (jos et pysty todistamaan uhrina, että sinua on uhattu jollain aseella). Mahdollisuus saada mitään vahingonkorvauksia tippuu siinä samalla.
  Lisäksi voin kertoa kokemuksesta, että vaikka aseella ja väkivaltaa käyttämällä sinut ryöstettäisiin, niin rikosilmoituksen tekemisen yhteydessä poliisi kysyy että miksi annoit omaisuuttasi pois. En tiedä että miksi asiaa pitää erikseen perustella mutta näin se vain menee. Lisäksi kysytään aivan varmasti sitä että miksi olet ollut paikassa missä sinut ryöstettiin, (mihin itse totesin että no perkele kun oli työvuoro, aivan kuten hetki sitten jo kerroin) Jokainen voi miettiä miten asia menee oikeudessa ellei papereista löydy selkeää kirjausta siitä että ryöstäjä on väkivaltaa käyttämällä ja sillä uhkaamalla ottanut omaisuutta itselleen. Kaikesta tästäkään huolimatta ryöstö ei mennyt törkeänä läpi oikeudessa, kamera kuvista kun ei voi kuulemma olla täysin varma että ryöstäjällä näkyy kädessä ase (ilmeisesti sen olisi pitänyt sillä ampua että voi olla asiasta varma?).
  Kaikesta päätellen tuo PolPon ohjeistus kuulostaa siltä, ettei ole mitään keinoja puuttua enää tilanteeseen ja ainoa jäljellä oleva vaihtoehto on yrittää vähentää väkivaltaa ja kuoleman tapauksia.

 • Leif

  Vastaa

  Olen samaa mieltä poliisin kanssa. Jos et tiedä, mitä tehdä, kun joku ryöstää sinut puukolla uhaten, niin ei ehkä sen pienen käteismäärän tai puhelimen takia kannata kuolla. Jos et halua tulla ryöstetyksi, niin kannattaa oppia puolustautumaan. Pitää muistaa, että poliisikin on alistettu poliittisen korrektiuden alle. Asioista puhuminen oikeilla nimillä vaarantaisi poliisin uran. Jos tämä valtio haluaisi, niin kyllä poliisin toimesta saataisiin aika nopeasti tuo ryöstelevä marakattilauma kuriin. Miettikää vain millainen itku mediassa tulisi, kun ryöstäjä saisi pampusta mustelman.

 • Antti Siimeks

  Vastaa

  Ota myöskin aina ulos lähtiessäsi pyyhe mukaan, sillä kun sinulta on viety kaikki tavarat ja vaatteet ja joudut kiitollisena nuolemaan muslimien kenkiä niin he usein myöskin kusevat naamallesi. Onko mitään pahempaa kuin naamallesi kuseva verorahoillasi elävä ruskea sossu-loinen? Kyllä se puukotetuksi tai ihan paskaksi hakatuksi vaihtoehto on kuitenkin parempi kuin minkäänlainen alistuminen noitten luteiden edessä. Kyllä, jos kuolet niin valtion on pakko herätä ja tehdä asioille jotain. Jos annamme tässäkin periksi niin muslimi-luteet vain jatkavat suuremmalla innolla ja koko kansa kärsii.

  • Leif

   Vastaa

   Mieluummin jatkan kamppailulajien parissa, mitä olen tehnyt 15 vuotta. Minut voi yrittää ryöstää, mutta en kanna pyyhettä mukana. Suosittelen muillekin kamppailulajeja, jotka eivät halua joutua valitsemaan, nöyryytyksen ja hakatuksi tulemisen väliltä.

   • Topi

    Vastaa

    Eipä se kamppailutaito auta, per se, kun vastassasi on 12 neekeriä puukoilla, aseilla ja nyrkkiraudoilla. Ja ongelmahan nyt ei ole se, että suomalaisten kamppailulajitaso olisi liian alhainen. Ongelma on se, että Suomessa on liikaa neekereitä.

 • Jumala joka ei ole abrahamilainen

  Vastaa

  rikosvastuun ikäraja 10 vuoteen. kuolemanrangaistus 100% todetuille murhaajille, raiskaajille, törkeille pahoinpitelijöille. 100% todistettavasta Itsepuolustuksesta ei mitään rangaistusta eli jos on näyttöä siitä ‚että on joutunut hyökkäyksen kohteeksi ja tuhoa hyökkääjän niin seuraamukset on nolla.

 • Kostaja

  Vastaa

  Sinä et sitten sitä juttua lukenut, tai jos luit niin et ymmärtänyt pätkääkään. Onko sarkasmi tuttua? Ei taida olla sinulle. Täysin hukassa oleva nolo pelle olet. Oisko kaljan juomisen lopettaminen mitään..? Jätkä lukee pikaisesti otsikoita ja raivoaa urpona, medialukutaito nolla. Mene, nolo spurgu, töihin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Valitettavasti mitään muuta ei ole tehtävissä. Itsensä ja omaisuutensa puolustaminen johtaa poikkeuksetta syytteeseen Suomessa.

  Toki voi yrittää torjua hyökkääjät, raiskaajat ja ryöstäjät YLEn ohjeilla…

  Tai sitten voi esittää tämän isolla rahalla tuotetun, henkeäsalpaavan tanssin. Jos ei ole tanssimiehiä, niin kaippa tämän voi näyttää rikolliselle vaikka kännykällä…
  https://www.youtube.com/watch?v=H31aRC3eOOI

 • Nössö

  Vastaa

  en ymmrrä enää mitään, mitä täällä tapahtuu, kauheaa tällainen rikollisuus. päättäjät joilla on valtaa, niin toimikaa siten että ihmiset voivat rauhassa liikkua kaduilla.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Miksi poliisi ei mene valvomaan katujen turvallisuutta ongelma-alueille?

  Pelkääkö poliisi roadmaneja?

  • Topi

   Vastaa

   Ihan kuin Suomea käskyttävä valta olisi näin määrännyt…

 • Suomalaiset tuhotaan

  Vastaa

  Ja piakkoin kultamunilla on ampumaaseet mukana joita ne myös käyttävät vastusteli uhri tai ei. Eikä sittenkään rangaista piakkoin polpo ei vaivaudu ryöstöissä edes paikalle.

 • Musta ase

  Vastaa

  Minne on kadonnut suomalainen sisu jolla olemme ylpeilleet ? Sen ovat tuhonneet koulujen opetusmallit jo 80-luvun luvulle tultaessa. Loppui isänmaalliset laulut ja opetuksen tyyli muuttui . Siitä ei ole päästy eroon vaan tahti on vain kiihtynyt ”aikukiva” tyyliseksi vaikkei oma historia eikä enää kiinnostanut. Opettajien piti alkaa sietää vaikka mitä. Nyt nähdään millainen on sato muutaman vuosikymmenen jälkeen. Nyt otetaan turpaan ja annetaan poliisin kehoittamana kengätkin jalasta. Vittu voiko tämän alemmaksi enää päästä.

 • Salomon

  Vastaa

  Nyky poliisi ei ole sinun puolellasi! Poliisissa työskentellee neekereitä, juutalaisia, lasten raiskaajia, varkaita, murha miehiä, diilereitä ja ihan puhtaita valehtelijoita. On siellä muutama täysi järkinen ja heidän silmistään kyllä näkee miten nöyryytettyjä poliisimme ovat. Aikaa riittää pyöriä homo marsseilla ja kuskailla lasten raiskaajia kuin taksilla, siinä on suomen poliisi.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Poliisin ohje oli nykyisille ja tuleville ryöstäjille signaali, joka ei vähennä ryöstöjä. Osanottoni poliisissa työskenteleville vielä järjissään oleville.

 • Mitä tekee kokoomus?

  Vastaa

  Nyt olisi Petteri Orpolla mahdollisuus tarttua tähän ongelmaan ja allokoida varoja katuturvallisuuden parantamiseen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitä tekee Kokoomus?
   Pitää huolen, että rotumuukalaisten virta Suomeen ei ainakaan tyrehdy.
   Ylikansallinen Zogoomus ei aja suomalaisten etua.

  • Urpo on täysin munaton

   Vastaa

   Miten luulet Petturi Urpon reagoivan, jos matujengit raiskaavat hänen vaimonsa ja kusevat päälle?

  • Linainenpuppu

   Vastaa

   Kokoomus tutkii mahdollisuutta poistaa toimeentulotuki kokonaan työstäkieltäytyjiltä, joten näiden ainoaksi keinoksi hankkia rahaa jää ryöstely.
   Koska olen wanha, muistanpa sellaisen ajan, kun maalla ovia pidettiin auki, kun eihän nyt kukaan tule rosvoamaan. Nyt ei kukaan jättäisi ovea auki.

 • Ope

  Vastaa

  Mitenköhän käy jos puolustautuu ja kolme ruskeaa teiniä saa pahat elinikäiset vammat? Yhteiskuntahan tietenkin kärsii koska se on kolmen ahkeran johtajatason työntekijän hurjat verorahat suoraan pois kansalta ja heidän loppuelämänsä hoitamiseen kuluu miljoonia veronmaksajien rahaa. Siihen vielä päälle ruhtinaalliset korvaukset kärsimyksistään rasismi-lisineen sekä hurjista menetetyistä työansioistaan. Perheidensä henkisistä kärsimyksistä puhumattakaan, nekin pitää korvata muutamalla miljoonalla. Tätä matsia on vaikea voittaa, ellei tartuta juuriongelmaan joka on näiden kulttuuri. Ensinnäkin valkoisen ryöstö on rasistinen viharikos josta pitää rangaista tuntuvasti. Alle 15 vuotiatten rikokset pitää listata lievistä vakaviin. Vakavat ovat ryöstöt, pahoinpitelyt, raiskaukset, rattijuopumukset, tapot. murhat. Lievät ovat junnujen normirikokset, näpistelyt, trimmatut mopot, omppuvarkaudet. Vakavista rikoksista tuomitaan ehdottomina nuorisovankilaan. Toistuvista ryöstöistä ruskea syyllinen perheineen karkoitetaan Suomesta riippumatta siitä onko syyllinen syntynyt Suomessa tai ei. Ulos. Myöskin muissa maissa oleva käytäntö jossa rötöstelevän ruskean teinin koko perhe häädetään asunnostaan on otettava käyttöön. Näillä ruskeilla naurettavilla pikkurosvoilla on koko perheensä sekä suvun tuki ja ehdoton hyväksyntä toiminnalleen, jopa tavoilleen opetettu vanhempiensa toimesta, joten rangaistuksen pitää koskea koko klaania. Näin se tehdään. Tai sitten aloitetaan maankattava suomen kansan liike joka ottaa asian omiin käsiinsä ja käyttää ns ”koko kylä opettaa” – metodia jolloinka ruskeilla teineillä ei olekaan enää kivaa kun joka puolelta tulee pataan. Tilanne haltuun nyt.

 • Cucki Taponen

  Vastaa

  Poliisi puhuu ”nuorisojoukoista” ikään kuin ne olisivat jotain villieläinlaumoja, joiden luontaiselle käytökselle ei vain voi mitään. Hetkinen. Juuri niinhän se itse asiassa on. Ainoana erona, että muut villieläimet pyritään pitämään poissa ihmisten ilmoilta, näiden kanssa on lähinnä päin vastoin.

  • Enzo Cage

   Vastaa

   Uuteen hallitukseenhan tulee nuorisoministeri. Sen hommanhan voisi yhdistää kultuuri- ja pelihetkiministerin virkaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi