Koronarokotus aiheutti näönmenetyksen – Lääkevahinkovakuutusyhtiö hylkäsi korvausvaatimuksen

Lääkeyhtiöt eivät kanna vastuutaan rokotteista, joita ei tutkittu ennen käyttöönottoa.

Kotimaa

Koronarokotteen saaneen asiakkaan lähes täydellinen vasemman silmän näönmenetys johtui todennäköisesti rokotteesta, tiedottaa potilasvahinkoasioihin erikoistunut lakitoimisto Suomen Potilasvahinkoapu Oy. Muun muassa vakuutusriitoja ratkaiseva Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE suosittelee lääkevahinkovakuutusyhtiölle vahingon korvaamista asiakkaalle tapauksessa, jossa vakuutusyhtiö oli alun perin kieltänyt vastuunsa.

– Koronavirusrokotetta oli lähes välittömästi seurannut silmän verisuonitukos, ja pyrimme selvittämään, oliko se seurausta rokotteesta. Lääkevahinkovakuutusyhtiö oli katsonut korvauspäätöksessään, että mRNA-koronavirusrokotteen tunnettuihin sivuvaikutuksiin eivät kuulu verisuonitukokset, ja hylännyt korvausvaatimuksen, Suomen Potilasvahinkoapu Oy tiedottaa.

Potilasvahinkoapu vetosi tapauksessa kansainväliseen tutkimukseen, jossa silmien verisuonitukosta oli pidetty koronavirusrokotteen aiheuttamana, vaikka kyseessä ei olekaan kyseisen rokotteen yleisesti tunnettu haittavaikutus.

– Lisäksi kiinnitimme erityistä huomiota siihen, että lääkevahinkovakuutusyhtiö ei ollut esittänyt mitään rokotusta todennäköisempää syytä verisuonitukokselle, Suomen Potilasapu Oy tiedottaa.

FINEn vakuutuslautakunta päätyi arvioimaan, että asiakkaan vasemman silmän verisuonitukos oli todennäköisesti seurausta nimenomaan hänelle annetusta rokotteesta. Lautakunta kiinnitti erityistä huomiota vahvaan ajalliseen syy-yhteyteen, sillä asiakas hakeutui terveydenhuoltoon kolme päivää rokotteen jälkeen.

Lisäksi lautakunta totesi, että vaikka kyseessä ei ole kyseisen rokotteen tunnettu haittavaikutus, vastaavia tapauksia on raportoitu lääketieteellisessä kirjallisuudessa. Lautakunta katsoi myös, että asiakkaalla ei korkean iän lisäksi ollut mitään verisuonitukoksille altistavia tekijöitä. Lautakunnan arvion mukaan muita todennäköisiä syitä verisuonitukokselle ei rokotteen lisäksi siten ollut todettavissa.

Lähde: Keskisuomalainen

Hyvinvointi Kapitalismi Kotimaa Lääketeollisuus Rokotteet Tiede & luonto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  No eihän pikku näönmenetys ole mitään sen rinnalla, ettei haamuflunssa rokotettuun tartu tai sellainen ei tartuta haamua muihin, esimerkiksi siihen kuuluisaan isoäitiin, joita sulkutiloilla, naamaräteillä ja rokotteilla suojataan. Nyt kaikkl vain rokottautumaan ja suojautumaan haamulta ja sen muunnoksilta Alfa, Beta, Delta, Ypsilon, Omega, ZZ, Madrid, Blizzard, King Kong, Kraken, Godzilla ja The Thing From The Outer Space.

  • Teme

   Vastaa

   Maailman tappavin tauti ikinä. Sitä ei erota nuhasta tai kausiflunssasta millään, paitsi kalliilla testillä. Sillä ei välttämättä ole minkäänlaisia(!) oireita. Rokote ei välttämättä anna suojaa sitä vastaan.

   • Teme

    Vastaa

    Ei, olihan maailman tappavimmalle taudille suoja, meinasin vain unohtaa sen: Kiinassa tehty pölymaski. Valmistuskustannus Kiinassa 0,01 senttiä. Myydään Suomessa hintaan 1 €.

   • PirkanmaanHerkules

    Vastaa

    Toi voi pitää paikkaansa monien kohdalla, mutta ei kaikkien. Itsellä meni suoraan aivoihin toi ”lievä” omikroni ja sen kyvystä levitä aivoissa löytyy kyllä tutkimustakin. Mutta jos haluaa pitää päänsä puskassa niin siitä vaan. Ei se koronan aiheuttama aivosumu ihan tyhjästä synny, vaikka ei osu enemmistön kohdalle.

 • Ana

  Vastaa

  Foliohattu

  • Teme

   Vastaa

   Salaliittoteoriat osuvat oikeaan yksi toisensa jälkeen. Tämä on vaarallista ”asiantuntijoiden” mukaan. Kansalaisten todellista sananvapautta ja ihmisoikeuksia vaativat järjestöt saavat pontensa näistä ”salaliittoteorioista” ja kun teoriat muuttuvat – kuten jo todettu – todeksi, niin tämä antaa legitimiteetin liikkeelle ja sen ”teorioille”, jotka siis ovat faktoja. Faktojen sanominen on vihapuhetta, se kannattaa muistaa.

 • Teme

  Vastaa

  Tähänkö se menee… Älkää ottako nuharokotetta. Sitten olemme lirissä, kun tulevat poliisein ovien läpi pakkorokottomaan. Kyseessä on kuitenkin maailman tappavin tauti, joten suhtautuminen tähän on syystäkin ristiriitaista: Kiina teki kaikkensa estääkseen taudin leviämistä, mutta 2023 ei Suomessakaan enää kehuta Kiinan toimia, vaan ollaan närkäsyneitä ”Kiinan ihmisoikeusrikoksista” eli karanteeneista, kun ihmisiä on pidetty muutama päivä hotelleissa varotoimena. Näin ne mielipiteet seilaavat laidasta toiseen. Mihinkään ei voi uskoa.

  • GLGL

   Vastaa

   Koko hässäkkä on seurausta siitä, että asiantuntijavirkoihin on valittu inkompetentteja narsisteja poliittisin perustein. Siihen päälle laitetaan sitten globalistien ohjailema valtamedia, niin tulos on tämä.

   Yksi ”Vampira” Marinin hallituksen onnistumisia oli kausi-influenssan täydellinen hävittäminen, mutta pahaksi onneksi juuri samaan aikaan ilmestyi covid.

   • Teme

    Vastaa

    Sanna on käynyt henkilökohtaisesti desinfioimassa jokaisen kädet ovensuissa samalla kuumetta ihmisiltä mitaten – sillä ainoalla oikealla tavalla. (Pekka on ollut auttamassa vaseliinipurkin kanssa.) On meillä Hallitus, hei! Mahtavaa porukkaa. Pyörittävät Suomea ja Eurooppaa. Päättävät miljardeista. Ovat kuin jumalia. Suomi on maailman onnellisin ja paras maa.

 • Kyynikko

  Vastaa

  En tunne mitään sympatiaa sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka vapaaehtoisesti ottivat kokeellisen pistoksen. Sokea auktoriteettiusko on ollut yksi suurimmista inhimillisten tragedioiden lähteistä ja näyttääkin siltä, että koko Covid sekoilu oli maailmanlaajuinen älykkyystesti, jossa epäonnistuneiden elinikäodote laskettiin hölmöläisille sopivalle tasolle. Jo nyt ylikuolleisuus eri ikäluokissa, varsinkin nuoremmissa on moninkertaistunut, joten ”kuolema ei ole enää vanhusten etuoikeus”.

 • Morpheus

  Vastaa

  Kannattaa kysyä itseltään että missä kaikessa muussa korruptoituneet terveysviranomaiset ja globaalit lääkeyritykset ovat kusettaneet hyväuskoista lammaspopulaatiota. Näihin parasiitteihin tehoaa vain myrkky.

 • Nimetön

  Vastaa

  Lääkeyhtiöiden ainoa tavoite on tehdä rahaa. Potilasta pidetään lääkkeillä hengissä sen aikaa, että tili saadaan tyhjättyä. Tarkoitus ei edes ole parantaa ketään. Lääkeyhtiöt lobbaavat ja voitelevat lääkäreitä, jotka saavat provikkaa määrätessään lääkeyhtiöiden tuotteita potilailleen.

  Suosittelen jokaista katsomaan tämän videon Dr. Burzynskistä, joka kehitti toimivan lääkkeen syöpään. FDA ja Cancer Institute ym. tahot ovat yli 40 vuotta yrittäneet kaikilla konsteilla estää lääkkeen pääsyn markkinoille.
  https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=rmxUsAI29fw

  Jotta tätä ei heti kuitata vaihtoehtomedioiden salaliittoteoriaksi linkistä löytyy kyseisten lääkkeiden tutkimustiedot: Atengenal ja Astugenal
  https://clinicaltrials.gov/ct2/results?cond=&term=atengenal&cntry=&state=&city=&dist=
  Lääkkeiden kliiniset tutkimukset on tarkoitus aloittaa 1.4.2024 ja ne on arvioitu päättyvän maaliskuussa 2028.

  Mikä yhteensattuma, että MRNA rokotusten myötä syövät, jotka ovatkin seuraavaksi suurin bisnes lääkeyhtiöille tuntuvat lisääntyneen…

 • Lääkevahinko

  Vastaa

  Tottakai lääkevahinkovakuutuskeskus pyrkii hylkäämään kaikki vaaditut korvaukset, mitkä liittyy koronarokotteisiin. Toisin kuin muissa lääkevahinkotapauksissa, lääkkeen valmistanut yhtiö on viime kädessä se joka joutuu maksamaan korvaukset vahingosta. Koronarokotteiden osalta näin ei ole, koska valtiot ovat ympäri maailman kirjallisesti vapauttaneet lääkeyhtiöt kaikesta vastuusta. Kannattaa toivoa että lääkevahinkovakuutuskeskuksella riittää omat rahat noiden korvausten maksamiseen, muuten voi olla että jatkossa eivät korvaa yhtään mitään vahinkoja.

 • Tavan tyhmät

  Vastaa

  Mitä tuo korvauksia hakenut oikein kuvitteli?? Eihän kokeellisesta rokotteesta saa mitään korvauksia. Se on voi voi…

  Korona-rokote saa myyntiluvan vasta tämän vuoden helmikuussa, ja silloinkin vain ne ensimmäiset variantit, joska 2v kliinistä testiä pitää tehdä ennenkuin tiedetään tuleeko rokotteesta haittavaikutuksia.

  Pitää olla tavan tyhmä jos osallistuu kokeellisen rokotteen testiohjelmaan ja sitten kuvittelee saavansa haitoista korvauksia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi