Juutalaisomisteinen Caruna: Asiakkaamme eivät tule hyötymään saamastamme valtiontuesta

Caruna aikoo siirtää Fingridiltä eli Suomen veronmaksajilta saamansa tuen globaalin finanssieliitin pankkitileille.

Kotimaa

Carunan uuden omistajan KKR:n juutalainen perustaja Henry Kravis.

Asiakkaidensa riistämisestä tunnettu sähkönsiirtoyhtiö Caruna ei aio hyvittää asiakkailleen saamaansa valtiontukea. Erityisesti yrittäjät ja pienituloiset suomalaiset ovat kärsineet tänä vuonna sähkön hintakriisistä, jota Carunan kaltaiset globalistiset toimijat keinotekoisesti ylläpitävät.

Suomen valtion eli veronmaksajien omistama kantaverkkoyhtiö Fingrid Oy on tehnyt tänä vuonna ennätystuotot, minkä vuoksi se tulee alentamaan Carunalta ja muilta sähkönsiirtoyhtiöiltä keräämiään maksuja.

Fingridin päätös tulee leikkaamaan sähkönsiirtoyhtiöiden kuluja sadoilla miljoonilla euroilla. Muun muassa Savon Voima on ilmoittanut siirtävänsä hyvän eteenpäin asiakkailleen alentamalla näiden maksuja.

Ulkomaalaisen juutalaisen KKR-finanssiyhtiön hallitsema Caruna puolestaan ei aio noudattaa Savon Voiman esimerkkiä. Sen sijaan Caruna aikoo siirtää Fingridiltä eli Suomen veronmaksajilta saamansa tuen globaalin finanssieliitin pankkitileille.

Yksityistettiin ja myytiin juutalaisille

”Carunan varatoimitusjohtaja Noora Neilimo-Kontio varoittaa saman tien, että asiakkaiden on turha odottaa alennuksia omiin kuukausilaskuihinsa,” Yleisradio summaa.

Caruna on Suomen suurin sähköverkkoyhtiö. Kun korruptoituneet poliitikot myivät sen suomalaisilta veronmaksajilta ulkomaalaisille sijoittajille 2014, alkoivat Carunan uudet omistajat keinotekoisesti nostaa sähkönjakelun hintoja aste asteelta.

Suomalaisten elämisen kustannukset alkoivat nousta vain siksi, että poliitikkoja lahjoneiden ulkomaalaisten rahaelitistien ahneudella ei ollut rajoja. Riistopolitiikassaan Caruna hyödyntää häikäilemättömästi monopoliasemaansa.

Korruptionvastaisen Finnwatchin mukaan Caruna on ulkomaalaisomistukseen siirtymisen myötä huijannut Suomen verottajaa yli kymmenien miljoonien eurojen edestä. Toisin sanoen Caruna riistää tavallisia suomalaisia eikä maksa bisneksestään kohtuullisia veroja, jotka kompensoisivat vahinkoa edes osittain.

Lue myös: Caruna siirtyy juutalaiselle sijoitusyhtiölle – Kauppalehti enteilee sähkön hinnan nousua

Lähde: Yle

Caruna Fingrid Finnwatch Kotimaa Sionismi Talous Yhteiskunta

Keskustelu

37 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Orja valittaa hetken,…ja jatkaa sitten työtään.

  • Arto

   Vastaa

   Se on vaan niin totta… Vittu sama jos tapahtuis etelä Euroopassa ni tulis tupen rapinat.. Varsinkaa Ranskalaiset ei sulata tällästä toimintaa. Suomalainen on kiltti lammas.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Meillä oli väärä arvio”, Caruna-kaupan keskeisimpiä hahmoja oli silloin homo-Haavisto, nykyään hän saa toimia ulkoministerinä ja hänestä ollaan leivottu jopa suurimpia suosikkeja presidenttikisaan.
  Mitä vittua, ihan oikeasti?

  • Timo Mäntylä

   Vastaa

   Eikö ole hienoa kun 2 homoa kättelee Itsenäisyyspäivänvastaanotolla vieraita

   • Sami

    Vastaa

    Pian homous ja miehet mekoissa ovat normaalia, ja valkoiset heterot sairasta kamaa. Silloin pitää viedä heterous maan alle ja vetää päivisin mekko niskaan. Muutoin tulee lynkatuksi suvaitsevaisuuden alttarilla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuinka ison siivun Haavisto karunasta omistaa, varmaan aika muhevat massit jemmassa.

 • Caruna takaisin

  Vastaa

  Saksa kansallisti Uniperin antaen hiluja Suomelle joka antoi miljardeja Saksalle.
  Miksi Suomi ei siis voisi kansallistaa Carunaa? Hintojenhan ei pitänyt nousta mutta toisin kävin mikä on selkeä peruste kansallistamiselle.

  • GLGL

   Vastaa

   Ehkä Suomi halutaankin ajaa sotatilaan, jotta verkkoinfra voidaan takavarikoida poikkeuslailla.

   • TT

    Vastaa

    Jos Suomessa lainsäätäjä voi määrätä ”tappavan ruiskeen” joillekin pakolliseksi, niin ei olisi iso kynnys napata joiltakin verenimijöiltä sähköverkkoa pois vaikkapa kilpailu lakeihin vedoten (anti-trust). Näin ei tietenkään tehdä, koska Suomi vihaa omia kansalaisiaan. Suhteessa laillisuuteen Suomi on pysyvä poikkeustila.

 • otto suni

  Vastaa

  On syytä muistaa, että Carunan myynti oli tarkoin sovittu siten, että Suomessa Carunan osakkeet eivät olleet pörssissä vapaasti ostettavissa vaan kaupat tehtiin siten, että 3 suomalaista eläkevakuutusyhtiötä oli ensin listalla ja samalla tarjottiin Carunaa New Yorkin ja Sidneyn meklareille.

  Mikäli Carunaa olisi voinut ostaa tavallinen suomalainen piensijoittaja niin rahat olisivat jääneet Suomeen, mutta käyttämällä kaupanteossa muodollisesti ”Pekka-poikaa”, niin saatiin häivytettyä kokoomuksen merkittävä rooli ”kipapää Saulin” siunatessa kaupan.

  Kaikki Suomessa on ollut myytävänä ja nyt viimeisenä hakataan suomalaiset vähätuloiset ja keskiluokka köyhiksi sähkön ryöstöhinnoilla. Moraaliton hallitus jatkaa viisikon johtamana Suomen tuhoamista ja kukkona tunkiolla heiluu Nato-haukka Sauli ja perskärpäsenä Orpo!

  Hyvin menee Suomi-poika, huomenna hyökätään Moskovaan Risto E.J. Penttilän johdolla!

 • Puolueeton

  Vastaa

  Ellei oikeus toimi kansalaisten varoja sijoittajille myyneiden poliitikkojen rankaisemiseksi, myynnit tietenkin jatkuvat. Ainoa keino lopettaa tämän kaltainen rikollisuus on kansalaisten oma-alotteisuus.
  Se on selvä, kun monopoliasemassa olava korvaamaton yhtiö myydään ulkomaille, myyjällä tulisi olla sen verran älyä, että ajattelisi kaupan merkitystä. Ellei tällaista kykyä ole, myyjä on asemansa vuoksi kuitenkin vastuussa teostaan ja maksakoon siitä.

 • V

  Vastaa

  mäkin taidan alkaa juutalaiseks kun niille vaan rahaa ajautuu ihan tekemättä mitään. tyhmähän se on joka ei ole juutalainen.

  • Sammy

   Vastaa

   Keksitään ja sepitetään oma historia meille. Siihen klubiin saa sitten liittyä. Vaikka sellainen tarina, että meikäläisiä tapettiin ilman syytä 11 000 000 eräässä sodassa ja sen takia meitä ei voi minkään valtion rikoslaki asettaa syytteeseen mistään, eikä meitä kohtaan saa esittää mitään kritiikkiä. Myös vihamielisten faktojen tai vaikkapa satiirin esittäminen meistä aiheuttaa tekijälleen kuolemantuomion. Helpostihan tuollaisen porukan saisi kerättyä kasaan?

   Tuosta tuli myös mieleen tämä: montako nimeä saataisiin virallisesti kerättyä vaikka ”neekerit pois Suomesta” ‑kansalaisaloitteeseen tai aloitteeseen ”koronkiskojapankkiirien kieltäminen maassamme”? Puhuttaisiinko viidestäkymmenestä, viidestäsadasta vai viidestätuhannesta allekirjoituksesta? Siis jos nämä voisi tehdä niin, ettei tulisi seuraamuksia eli mitattaisiin vain kansan todellinen tahto? Onko suomalaisilla todellisuudessa halua muutokselle?

 • Ahneudella ei ole rajoja

  Vastaa

  Juutalainen imee vaikka veretkin nenästä. Niiden ahneudella ei ole rajoja.

  • Nimetön

   Vastaa

   Vähemmän yllättäen juutalaiset taas asialla. Kaikki NWO:n keskeiset pelurit ovat jutskuja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mielenkiintoinen pointti..

 • Riittää jo globalismi ja suvakismi

  Vastaa

  Hyvä pointti. Caruna takaisin ja siitä tulevat rahat tulevaisuudessa tämän maan ja kansalaisten hyväksi.

 • Mikko

  Vastaa

  ahneus ja häikäilemätön itsekkyys on ihmisillä ja osalla tämä korostuu hyvinkin paljon.… 95% maapallon varallisuudestahan on parilla prosentilla väestöstä.… aika karu yhtälö😐

 • Hh1488

  Vastaa

  käytännössä fortum lahjoitti sähköverkot juutalaisille.uniperiinhan niistä saadut 5 miljardia sijoitettiin.juutalaiset sitten junaili tämän konfliktin,vaati pakotteita ‚jotta sai ryöstettyä itselleen yrityksiä.

 • juha II

  Vastaa

  Pääsyllinen muutti Tanskaan ja toinen vielä täällä oleva vastuuministeri puuhaa mm. Valko-Venäjän hallinnon kaatamisessa niin kuin Venäjässä ei olisi puuhaa kylliksi. Kyseinen tekopyhä paskiainen kävi 1990-luvulla useasti Venäjällä vetelemässä pikku-poikia takalistoon Pietarin puistossa. Juutalaiset ovat nilviäisten alalaji, jonka alemmaksi yksikään ihminen ei voi enää vajota! Eräs ”maailman ohkaisin krja” vitsi on esittää kysymys. Ja vastaus kuuluu: ”Juutalaisten bisnesetiikka!!!” Voi hyvin uskoa, että nuo lurjukset ajoivat kämpistään köyhät leskiäidit pienine lapsineen mitä kylmimpään talvipakkaseen kuolemaan kun vuokraan ei ollut rahaa maksaa sitä. Ja vielä imbessilliyden suossa rämpivät siionisti-kristytyt fanittavat uhraten vaikka itsensä mokomien rahanvaihtajien eteen. Sellaiset ovat vielä sairaampia kuin punavihreät haittamaahanmuuton kannattajat. Samalla harhaiset kristityt vastustavat rintarottingilla haittamaahanmuuttoa älyämättä tai edes saamatta heitä näkemään se tosi asia, että kaiken tuon valkoisen rodun tuhotyön takana hääräävät juutalaiset ”rasisminvastustajat”! On raskasta olla sellaisten kaksien sokeitten ihmisten välissä, joista toinen vielä kuvittelee olevansa kovastikin kartalla, vaikka on kuin pöytä josta puuttuu yksi jalka.

 • Mikko Makkara

  Vastaa

  Aatun työ jäi kesken.

 • Nimetön

  Vastaa

  oli kyllä hyvä ja rehellinen artikkeli tai siis uutinen nyky uutiset on lähempänä artikkeleja

 • Schlageter

  Vastaa

  Kun pääsemme valtaan
  – ulkomaisten omistamat yritykset kansallistetaan
  – valtion ulkomainen velka ilmoitetaan mitätöidyksi
  – oma raha otetaan käyttöön
  – varojen siirtäminen ”kehitysapuun” lopetetaan
  – ulkomaiden avustamiseen osallistuneet yhdistykset lakkautetaan
  Ja muukalaisista eroon pääsemiseksi
  – sosiaaliapu lopetetaan tilapäisesti kokonaan, samoin työttömyyskorvaus, asumistuki jne.
  – viimeisten 40 vuoden aikana kansalaisuuden saaneiden passit mitätöidään
  – muiden kuin suomalaisten asunto- ja kiinteistöomistukset kansallistetaan
  – viimeisten 40 vuoden aikana kansanedustajina ja ministereinä toimineen tuomitaan maanpetoksesta
  Tässä vähän alkua. Muukalaisten ja heidän maahantuojiensa kannattaisi varmuuden vuoksi jo alkaa pakata.

  • Ella Aspelund

   Vastaa

   Hyviä ehdotuksia- etenkin ulkomaisten yritysten kansallistaminen, valtion ulkomaisten velkojen mitätöinti ja oman markan palauttaminen.Lisäisin vielä nykyisten poliitikkojen suhteiden julkinen selvittely Klaus Schwabiin.

  • kuraturpa

   Vastaa

   Jos joskus päästäisiin edes etäisesti lähelle tuollaista tilannetta, niin globalistit hyökkäisivät sotilaallisella ylivoimalla tälläisen valtion kimppuun välittömästi. Ainut sota mitä on järkeä enää taistella on informaatiosota, kunnes koko maailman valtavoimat ovat pirstaloituneet siihen pisteeseen että kuvailemasi valtion olemassaolosta voi edes haaveilla.

 • kimmo kupari

  Vastaa

  pitkä nokka haistaa rahan

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko tämä roskasivusto Juha Kärkkäisen? Kuvottavaa tekstiä.

  • Salomon

   Vastaa

   Eikö ookki ihanaa

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Henry Kravis on kyllä juuri niin ahneen kasaarin näköinen kuin vain voi olla. Lampaat edes tajua mikä globaali joukkio heitä riistää, kun kasaarien omistama media takoo päähän kokoajan propagandaa.

 • Räpsähtikö? Nyt myös toiseen suuntaan.

  Vastaa

  Tällaisia roistoja poliisi suojelee. Ja vielä ylpeilee että niillä on tehtävänä turvata tällaisia gangstereita.

  Mitä tälle Carunan mafialle voisi sitten tehdä?
  Tosiaan, kun suomalaiset ovat luonteeltaan tällaisia teuraslampaita on vaikea tehdä juuri mitään. Ranskassa ainakin pääkonttori piiritettäisiin ja koko sisäänkäynti täytettäisiin paskalla, 

  On paljon kuitenkin mitä jokainen voi tehdä. Esim ottaa kuva kun poliisi tekee jotain rikollista tai sääntöjen vastaista. Ja lähettää tänne kuva. Kun kuvia kertyy niistä saa julkaistua kuvajuttu sarjan.

 • Vapauden Liitto

  Vastaa

  10 miljardia tukea veronmaksajilta enegiayhtiöille, jotta energiayhtiöt voi tehdä vielä enenmän voittoja. Politiikot ovat kyllä hienosti muka ”huomaamattaan” ajaneet energiayhtiöille lähes monopoliaseman. Suomen poliittinen korruptio siis toimii.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Satakunta vuotta sitten itävaltalaissyntyinen valtiomies kirjoitti tästä samaisesta porukasta. Silti kaikki on unohdettu ja mitätöity vaikka rosvosakki jatkaa tihutöitänsä. Pengastin hieman Marilyn Monroen yllättävää poismenoa ja kuinka ollakaan – tämän samaisen niin vainotun, mutta valitun kansan edustajia löytyi kovinkin läheltä. Sattumaa?

 • Seurailija

  Vastaa

  Katsokaa katastrofi maailman katolla netflixistä. Siitä saa kuvan valitusta kansasta.

 • Holopainen

  Vastaa

  Yle:

  Helsingin oma energiayhtiö Helen teki huiman liiketuloksen – ja nostaa samaan aikaan sähkön hintoja reippaasti

  Yhtiö nosti sähkön hintoja edellisen kerran lokakuussa, ja nostaa niitä taas joulukuussa. Hinnankorotukset johtuvat Helenin mukaan siitä, että talven futuurihinnat ovat korkealla tasolla. [Mikä aiheutti kaasun ja öljyn hintojen nousun? Putin? Vai EU? Voisiko asialle tehdä mitään? Ei amerikkalainen öljy koskaan aiheuttanut ongelmia, vaikka USA hyökkäsi 15 000 km:n päähän Amerikasta.]

  Helsingin kaupungin energiayhtiö Helen on tehnyt vuoden kolmannella neljänneksellä huiman tuloksen.

  Helenin liikevoitto oli tämän vuoden heinä–syyskuussa 58 miljoonaa euroa, mikä on kolminkertaisesti verrattuna samaan ajankohtaan (siirryt toiseen palveluun) viime vuonna. Silloin Helenin liikevoitto oli 19 miljoonaa euroa.

  Myös konsernin liikevaihto kasvoi merkittävästi ja oli 295 miljoonaa euroa, kun vastaavassa jaksossa viime vuonna se oli sata miljoonaa vähemmän, 195 miljoonaa euroa.

  Helenin hallituksen puheenjohtaja Osmo Soininvaara toteaa, että Helenin viime vuosi oli todella huono, mutta nyt tulos on noussut jonkin verran keskimääräisestäkin. [Se on tuo suuromistajuus sellainen juttu, että osinkoa pitää jakaa isolle liudalle herroja. Kansa maksaa eli voitot ovat yksityisiä, tappiot julkisia. Valtio pelastaa valitut.]

  – Kuitenkaan verrattuna siihen, kuinka iso Helenin tase on ja kuinka paljon siinä on pääomaa kiinni, tulos ei ole tavattoman suuri vieläkään. Kuitenkin omat ydinvoimalamme ja esimerkiksi tuulivoima tuottavat tällä hetkellä hyvin, hän sanoo.

  Helen nosti sähkön hintojaan edellisen kerran lokakuun alussa, jolloin korotus oli toistaiseksi voimassa oleviin sopimuksiin 58 prosenttia. Joulukuussa hinnat nousevat taas 60 prosenttia. Muutos koskee toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia.

  Hinnankorotukset johtuvat Soininvaaran mukaan siitä, että talven futuurihinnat ovat edelleen erittäin korkealla tasolla. Hankintakustannuksia nostavat erityisesti nyt myös pörssisähkön korkeat päivähinnat, joilla ostetaan lisää sähköä korkean kysynnän tunneille. [Futuurit, korot, optiot, bonukset, osakkeet ja pörssit — siinähän ne syylliset tähän kaikkeen kurjuuteen tulivat. Voitaisiinko tällainen perverssi keinottelu poistaa kokonaan maailmasta? Siitä hyötyy niin mielettömän pieni promillen prosentti, että aivan järjetöntä kiduttaa muuta maailmaa sen takia, että toiset saavat loisia.]

  – Helen on yrittänyt pysyä samassa hintatasossa kuin muut, Soininvaara toteaa. [Kartelli? Ihmisten pakollisilla perustarpeilla on helppoa rahastaa.]

  – Voittoa ei käytetä juhlimiseen, vaan voimalaitosten rakentamiseen ja Olkiluoto 3:n menoista selviämiseen. Investoimme tällä hetkellä enemmän kuin mitä tuotamme voittoa. [Lisää korkovelkarahaa taikaseinästä — kyllä kansa maksaa. Suomi maksaa muidenkin törttöilyt kyllä.]

  Soininvaaran mukaan jotkut Helenin johtajista saattavat myös saada bonuksia, mutta hänen mukaansa ne ovat vain vähäiseltä osalta sidottu yhtiön tuloksiin. [Bonus-palkitsemisohjelma toimii näin: herrat merkkaavat jollekin hinnalle osakkeensa. Sen verran kuin osakkeen arvo nousee tuon merkitsemishinnan ylitse, tekee herra tiliä. Nk. ”shorttaaminen” taas on sitä, kun rahaa tehdään arvon tippuessa merkkaushinnan alapuolelle.]

  Soininvaara kertoo, että Helenin voitot hupenevat myös kaukolämmön hinnan hillitsemiseen. Helen nosti kaukolämmön energiamaksun hintoja 30 prosenttia lokakuun alussa.

  – Polttoaineiden hinnat ovat nousseet, maakaasu yli kymmenkertaisesti, eikä kaukolämmön hintoihin voi laittaa näin isoja nostoja. Sähköstämme valtaosa menee muualle maahan, mutta kaukolämpö Helsinkiin ja siksi olemme päättäneet, että sinänsä hyvää tulosta käytetään kaukolämmön hinnan kohtuullistamiseen. [Uudelleen: voisiko näille karanneille hinnoille tehdä mitään? Kuka ne aiheutti?]

  Helenin hallituksen puheenjohtaja Osmo Soininvaara odottaa, että sähkön hinnan kasvuun puututaan valtiollisin toimin niin, että kuluttajien tilannetta helpotetaan ja yhtiöiden voittoja mahdollisesti leikataan. [Ei tulla leikkamaan yhtään mitään voittoja. Jos jotakin, niin niitä tullaan kasvattamaan. Sieltä saavat omansa sitten Marinin & Ohisalon miehetkin ymv. tukiaisten ja muiden apurahojen muodossa, jotka myönnetään harvoille ja valituille. Kansa kyllä maksaa.]

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Juutalaiset. Nuo kuvottavin ja ahnein ryhmä mitä maa päällään kantaa. Juutalaiset ovat kaiken pahan alku ja juuri.

 • Teme

  Vastaa

  Caruna, Caverion, Fortum, Destia, Sonera, Digita, A‑katsastus, Kemira… Infra ja kaikki muukin kannattaa ehdottomasti myydä pois, jolloin voitot ja verot siitä valuvat ulkomaille ja saadaan maksaa jostakin, joka ennen oli omaa – vain pienen porukan pienten pikavoittojen takia. Mitä voi odottaa idioottivaltiolta, joka rahansakin lainaa korkoa vastaan Saatanan synagogalta.

 • Carunan Judet nostaa rahaa

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/talous/a/6842c83b-35d2-448c-8f0f-4b8d982fe8bd

  Ja hinnat nousee tämän kaiken keskellä ensi vuonna

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi