Caruna siirtyy juutalaiselle sijoitusyhtiölle – Kauppalehti enteilee sähkön hinnan nousua

Suomalaiset voivat valmistautua siihen, että KKR imee viimeisenkin euron, jonka se kykenee Carunasta saamaan.

Sionismi

Carunan uuden omistajan KKR:n juutalainen perustaja Henry Kravis.

Historian pahamaineisimpiin pääomasijoitusyhtiöihin lukeutuva KKR ostaa merkittävän osan sähkönjakeluyhtiö Carunasta, Kauppalehti uutisoi. Kyseessä on niin sanottu match made in hell, sillä sekä Caruna että KKR ovat tunnettuja moraalittomasta ja riistävästä liiketoiminnastaan.

Kauppalehden mukaan yrityskauppa merkitsee sitä, että KKR ja Ontario Teachers ‑rahasto omistavat vastaisuudessa 40 prosenttia Carunasta. Niillä tulee olemaan selkeä ylivalta-asema Carunan päätöksenteossa.

Yrityskaupoissa muun muassa suomalainen eläkevakuuttaja Keva luopui kokonaan omistusosuudestaan. Kauppahintaa ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta yleinen käytäntö on, että suomalaisten omaisuus huutokaupataan ulkomaalaisille sijoittajille pilkkahintaan.

Pahaenteinen tiedote

”Carunan mukaan yhtiö jatkaa nykyisen strategiansa ja liiketoimintasuunnitelmansa mukaista toimintaa uusien omistajien ohjauksessa”, Kauppalehti kirjoittaa. Ilmoitus on pahaenteinen, sillä Caruna on noussut Suomen vihatuimpien yhtiöiden joukkoon kiertämällä veroja sekä riistämällä järjestelmällisesti 700 000 suomalaista keinotekoisen korkeilla sähkönsiirtohinnoilla.

Caruna on Suomen suurin sähköverkkoyhtiö. Kun korruptoituneet poliitikot myivät sen suomalaisilta veronmaksajilta ulkomaalaisille sijoittajille 2014, alkoivat Carunan uudet omistajat keinotekoisesti nostaa sähkönjakelun hintoja aste asteelta. Suomalaisten elämisen kustannukset alkoivat nousta vain siksi, että poliitikkoja lahjoneiden ulkomaalaisten rahaelitistien ahneudella ei ollut rajoja. Riistopolitiikassaan Caruna hyödyntää häikäilemättömästi monopoliasemaansa.

Korruptionvastaisen Finnwatchin mukaan Caruna on ulkomaalaisomistukseen siirtymisen myötä huijannut Suomen verottajaa yli kymmenien miljoonien eurojen edestä. Toisin sanoen Caruna riistää tavallisia suomalaisia eikä maksa bisneksestään kohtuullisia veroja, jotka kompensoisivat vahinkoa edes osittain.

Kokeneita juutalaisia koronkiskojia

Kauppalehti kysyy uutisensa otsikossa enteellisesti: ”Nousevatko sähkön siirtohinnat?” Uusien omistajien taustat huomioon ottaen vastaus on mitä ilmeisimmin: ”Kyllä!”

Amerikassa asuvan juutalaisen Henry Kravisin perustama KKR on ollut otsikoissa jo vuosikymmenten ajan häikäilemättömän toimintansa vuoksi. 1970-luvulla Kravis kehitti leveraged buyout ‑tekniikan, jossa sijoitusyhtiö kaappaa kohdeyrityksen velkarahalla, joka on otettu kaappauksen kohteen nimissä. KKR neuvottelee siis velan oman operaationsa rahoittamiseksi, mutta velan takaisinmaksu on uhrin kontolla.

Kun pahasti velkaantunut yritys on siirretty KKR:n omistukseen, Kravis ja hänen finanssielitistikumppaninsa tuhoavat yrityksen myymällä pois sen omaisuuden, irtisanomalla työntekijöitä, leikkaamalla palkkoja ja muun muassa nostamalla palveluiden hintoja kohtuuttoman korkeiksi. Kun juutalainen KKR on saanut revittyä kaiken hyödyn irti yrityskaappauksen kohteesta, konkurssikypsä uhri myydään pois ennen kuin se ajautuu konkurssiin velkalastinsa vuoksi.

Suomalaiset voivatkin valmistautua siihen, että KKR imee viimeisenkin euron, jonka se kykenee Carunasta saamaan. Lopulta lasku lankeaa monopolin uhreille eli tavallisille suomalaisille, jotka eivät kykene kilpailuttamaan sähkönsiirtoa.

Lähteet: Kauppalehti, Finnwatch

Caruna Juutalaisomisteiset pankit Korko-orjuus Koronkiskonta Korruptio Kotimaa Lobbaus Monopolit Politiikka Sähkönsiirto Sionismi Taloudellinen riisto Talous Veronkierto Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Poliitikkojen syytesuoja tulisi poistaa, että heidät saataisiin vastuuseen Suomelle ja suomalaisille tekemistään haitallisista päätöksistä. Carunan verkko pitäisi pakkolunastaa valtion omistukseen

 • Plääh

  Vastaa

  Tämä oli selvä päämäärä. Haavistosta tehdään palkaksi pressa ja muutakin tiliä on tullut

 • Schlageter

  Vastaa

  Ei hätää.
  Kun – siis ”kun”, ei ”jos” – valta vaihtuu, ulkomaiset yritykset, pankit ja sijoittajat lakeijoineen heitetään maasta ulos ja mitään ”ulkomaanvelkoja” ei makseta.
  Ratkaisu on olemassa ja se tulee vähän kuin sivutuotteena.

  • pelle

   Vastaa

   Tarvitaa hyvä puolustus ja aseistus, jotteivät tule hakemaan pilkkahinnoin saatua omaisuuttaan ja lisäksi uusi viennin suunnittelu. Mistä saadaan tarvittavaa apua?

 • juha.

  Vastaa

  Sähkön hinta nousee 100%. Eikä kukkaan tiedä, miksi näin?
  Kiitos Helsingin globalisti pormestari Jan Vapaavuori ja iki-tunari valepukki Pekka Haavisto!!!

 • Siitäs saavat

  Vastaa

  Tervetuloa sähöautoilemaan Suomeen. Voi olla että ovat vähemmistönä vielä vuonna 2035 kun polttoaneiden myynti yksityisille lopetetaan.

 • Pate

  Vastaa

  30-luvulla Saksassa kansalle tuli turpa täyteen jatkuvasta kusettamisesta ja asiat laitettiin yhdessä kuntoon. Ei sen jälkeen kansaa kustu silmään noiden kusettajien toimesta ja kusettajat pääsivät kansaa hyödyttävään työhön toimintakeskuksiin.

 • anteeksi ruma kieli mutta...

  Vastaa

  Saatanan humupekka.
  Piru vieköön hänet ja äänestäjänsä.

 • Jones

  Vastaa

  Ainahan juutalaiset ovat meitä riistäneet. Holokaustihuijauksella he tekevät tämän muka hyväksytyksi. Tosiasiassa holokausti oli juutalaisten itsetekemä rotupuhdistus, koska he eivät huolineet sekarotuisia Israeliin. Eikä edes ensimmäinen laatuaan. Jo vanhassatestamentissa on mainintoja juutalaisten tekemistä rotupuhdistuksista, sillä sekarotuiset eivät voi olla juutalaisia. Ei juutalaisuus äidiltä periydy, vaikka meille niin valehdellaan.

  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

  Esra:
  10:11 Mutta antakaa nyt Herralle, isienne Jumalalle, kunnia ja tehkää hänen tahtonsa: eristäytykää maan kansoista ja muukalaisista vaimoista.”

  Nehemia:
  9:2 Ja Israelin heimo eristäytyi kaikista muukalaisista, astui esiin ja tunnusti syntinsä ja isiensä rikkomukset.
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

 • Mietin vaan

  Vastaa

  Mistähän se kiivas sähköautojen lobbaaminen on tullut…

 • Akaki

  Vastaa

  Moka tulisi tunnistamisen lisäksi tunnustaa ja koplata kantaverkon lunastushinta johonkin muhun megaostokseen, esim. armeijan konehankintoihin. En oikein jaksa uskoa että harjoittelijat tunnistavat ja vielä vähemmän tunnustavat megaluokan mokaa. Tempus fugit ja ongelma pahentuu!

 • Pm

  Vastaa

  Kansallistaa tuo pitäisi ja jokainen politiikko joka tuta kauppaa ajoi päätäntä kieltoon

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi