Hovioikeus käsittelee Päivi Räsäsen tapauksen

Syyttäjä vaatii Räsäselle ainakin 120 päiväsakon suuruista tuomiota.

Kotimaa

justice, statue, lady justice

Hovioikeus on ottanut vastaan Päivi Räsästä koskevan sananvapaussyytteen. Syyte kaatui käräjillä, mutta syyttäjä ilmoitti tyytymättömyytensä tuomioon. Kyse on siitä, kun Räsänen siteerasi Raamattua kommentoidessaan homoagendaa.

Syyttäjä vaatii Räsäselle ainakin 120 päiväsakon suuruista tuomiota. Räsänen itse kiistää mitään rikosta tapahtuneenkaan. Hän kommentoi oikeuskäsittelyn jatkumista tiedotteessaan:

”Käsittelyn jatkaminen antaa mahdollisuuden saada sanan- ja uskonnonvapautta turvaava ennakkopäätös aina korkeimmasta oikeudesta. Tämä toimisi oikeusohjeena tulevien mahdollisten vastaavien syytösten kohdalla. Toivon, että kukaan muu ei jatkossa joutuisi vastaavien syytösten kohteeksi”, hän kirjoittaa.

Lähde: Yle

Homolobby Kotimaa Päivi Räsänen Politiikka Raamattu Rikos Sananvapaus Uskonnonvapaus Uutiset

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Tämähän arvattiin. Uusmarxistien hajotusagenda etene Suomessa kuin juna, kunnes kaikki on revitty alas. Ei tätä maata enää samaksi Suomeksi mitenkään tunnista, missä itse kasvoin. Mitään ei ole jäljellä. Länsimaihin on ennustettu sisällissotaa eikä se olekaan kuin ajan kysymys. Sairaiden uusmarxistien kanssa ei voi elää varsinkin kun ne pääsevät vaikutusvaltaisiin asemiin. Räsänen itse on typerys, joka on ollut vauhdittamassa nykyistä kehitystä, mutta joutuu nyt asemaan, jossa puolustetaan kansalaisten perusoikeuksia ilmaista mielipiteensä ja uskonnollista vakaumustaan. On irvokasta, jos nämä oikeudet kumotaan homoagendalla.

 • Suomi on alennustilassa

  Vastaa

  Ensimmäinen kierros ei tuottanu toivottua tulosta.

 • RIP Suomi

  Vastaa

  Poliittinen ajojahti jatkuu. Kaikkien on pakko taipua marxistien agendan edessä. Totuudella ei ole mitään väliä Euroopan osavaltiossa nimeltä Suomi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  justice, statue, lady justice