Lukiolaiset vaativat kokoomuslaista sivistysjohtajaa eroamaan – ”seksististä nimittelyä”

Kimmo Vepsä on aktiivinen kokoomusvaikuttaja, joka kuvauttaa itseään mielellään finanssielitisti Alexander Stubbin seurassa.

Kotimaa

Kimmo Vepsä ja Alexander Stubb.

Ulvilalaiset lukiolaiset ovat ryhtyneet vaatimaan sivistysjohtaja Kimmo Vepsän eroa toimestaan. Lukiolaisten mukaan kokoomuspoliitikko on käyttäytynyt aggressiivisesti ja ”epäasiallisesti” nuoria kohtaan.

Hankkeen taustalla olevat lukiolaiset ovat puhuneet jopa paniikkikohtauksista, joita kokoomuspoliitikko on aiheuttanut ”seksistisellä” käytöksellään. Vetoomus on kirjattu kirjeeseen, jonka lukiolaiset lähettivät kaupunginhallitukselle.

Vepsä on aktiivinen kokoomusvaikuttaja, joka kuvauttaa itseään mielellään finanssielitisti Alexander Stubbin seurassa. Vepsän vaalikonelausunnoista selviää, että sivistysjohtaja edustaa puolueensa modernia liberaalia globalistilinjaa.

Vepsä on muun muassa todennut, että Suomeen tarvitaan maahanmuuttoa ”lähitulevaisuuden työvoimapulan vuoksi”. Lisäksi hänen mukaansa EU-jäsenyys on ollut Suomelle siunaus. ”Vapaa liikkuvuus, isot markkina-alueet sekä opiskelumahdollisuudet ovat hyviä esimerkkejä EU:n hyödyistä”, nuorten kavahtama sivistysjohtaja julisti vaalikoneessa.

Lähteet: Satakunnan Kansa, Vaalikone.fi

Alexander Stubb EU Kimmo Vepsä Kokoomus Kotimaa Koulut Kulttuurimarxismi Lukio Maahanmuutto Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Ulvila

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi