SUORA: Partisaani seuraa Turun tapahtumia

Seuraa Partisaanin suoraa lähetystä Turun tapahtumista.

Kotimaa

Partisaanin toimitus on paikalla seuraamassa päivän tapahtumia.

Partisaanin toimitus on paikalla Turussa tekemässä suoraa lähetystä päivän tapahtumista. Toimitus seuraa tapahtumien kulkua ja haastattelee paikalla olevia.

Turussa järjestetään tänään klo 14.00 kaupungissa tapahtuneen terrori-iskun uhrien muistolle tarkoitettu Kukkavirta-tapahtuma. Tapahtuman teemana on White Lives Matter.

Turussa tapahtui elokuun 18. päivä vuonna 2017 islamistinen terrori-isku, jossa kuoli kaksi henkilöä. Kahdeksan loukkaantui. Tekijä tuomittiin elinkautiseen vankeuteen, mikä Suomessa tarkoittaa keskimäärin alle 15 vuoden istumista.

Kukkavirtaa vastustavat antifasistit ovat ilmoittaneet pitävänsä Turku ilman natseja ‑vastamielenosoituksen Turussa klo 13.00 – 16.00 aikana. Tapahtuman järjestäjät kertovat vastustavansa Kukkavirran muukalaisvihamielisyyttä.

Lue lisää:

Kukkavirtaa järjestävän Terhi Kiemungin haastattelu

Silakat yrittävät painostaa Turun kaupunkia Kukkavirta-tapahtuman estämiseksi

Aktivismi Antifa Haastattelu Kotimaa Kukkavirta Pääkirjoitukset Partisaani Politiikka Suora lähetys Turku Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Linus Järvinen

  Vastaa

  Kiitoksia paljon lähetyksestä! Sinulla on paljon tietoa ja mahtava toimittajaäänikin.

 • Pääasia

  Vastaa

  että suvakkeja vituttaa! Oikea tyyli Juneksella.”Sotilaslarppaus”,niin kuin suvakit sitä kutsuu, meni myös mainiosti.Siinä sivussa kunnioitettiin terrori-iskun muiston urheja.White lives matter!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Moro laitoin kuvastoa aiheesta https://kansallismielisten-liittouma.blogspot.com/ blogiin. Kuvia vielä julkaisematta varmaan n. 150 kpl. Lisäilen alkavalla viikolla jatkaen raportointia ko blogissa tai linkittäen jatkot toiseen Kukkavirtatapahtumasta kertovaan blogiin. Vielä haussa missä julkaista videot koska jutkutuubi ei sellaisia anna olla

  Seppo Lehto Tampere

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hysteerinen suvakki: ”sua kiinnosta paskaakaan mitä lapsille tapahtuu!”
  On hyvä muistaa, että kyseessä on todellisuudessa partalapset ja heitä ei tarvita Suomeen, koska he ovat merkittävä turvallisuusriski suomalaisille lapsille.

  Toimittajalla oli rento ote. Tuli vähän mieleen Kari Salmelainen!

 • Jukka Ketonen

  Vastaa

  Kiitos kaikille mahtavasta tapahtumasta! ❤️🇫🇮

 • Juuso

  Vastaa

  Että joku vielä jaksaa vastustaa tämän kaltaista mieliinmuistuttajaa. On meitä s.tana joka junaan vihervasemmistopiipertäjää…

 • NWO

  Vastaa

  Erittäin asiallinen haastattelija ja haastateltava Tuukka. Tämmösellä scenellä saa toimintaan uskottavutta.

 • sotatila

  Vastaa

  Katsoin Partisaanin koko striimauksen. Suuri kiitos!

  Tärkeä asia liittyen julkisen tilan haltuunottoon; Aurajoen molemmat puolet oli muistotilaisuutta kunnioittavien kansallisten hallussa.

  White Lives Matter!

 • Carlos III

  Vastaa

  Erinomaista toimittamista Harrilta. Kiitos tästä!

 • .

  Vastaa

  Juutalaisten perseennuolijat eivät sitten uskaltaneet julkaista aiemmin lähettämäämme viestiä.

 • Laupias Samariinin Juoja

  Vastaa

  Miksi pitää vihata. Rakastakaa.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Mutta tiedättekö MIKSI ? Turun tapaus todella tapahtui ?

  Syy on suoraan Suomen hallituksessa ( 2005 ).

  He 552007 esiteltiin tahallaan kansanedustajille väärillä tiedoilla ja asiakirjoilla, jotta saatiin syytesuoja ”päättäjille” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin lahjotuksi !

  Kun he 552007 oli saatu hyväksytetyksi solmi ”oikeusministeri” 2008 ”sopimuksen” kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikosoikeudenkäyntejä; kunhan ”kansainvälinen” tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

  Ruanda-”oikeudenkäynti” oli ensimmäinen lahjonnan maksu; ja nykyisin sotarikolliset TUODAAN Suomeen ”sopimuksen” mukaisesti ”pakolaisaallon” joukossa; murhat ovat ”tilastotappio” omien rikostensa tutkinnan estämisessä !

  Jo 9.12. 2005 jätin SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa. ( kirjattu diaariin 8 kuukautta ja jätetty käsittelemättä ).

  Tätä lahjontaa ”tarvittiin” myös valtiopetoksen peitelyyn; ilman lahjontaa kaikki PL 118 §:n mukaiset jutut olisi suoraan voinut lähettää kansainväliseen rikostuomioistuimeen.

  Julkinen lakitietokanta Finnnlex: Suomen ”perustuslain” 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  kansainvälinen laki ( joka siis EI lahjonnan takia koske Suomea )… Mikäli jonkun maan laki / oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi saa Kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallan … siis koski Suomea ennen lahjontaa He 552007 avulla.

  Suomessa ”poliisi” ei saa näitä rikoksia tutkia: EOA päätös 876÷2÷05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sillle ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. Rikosilmoitus jätetty Porin ”poliisille” 8.9. 2005.

  Jopa Eoa ”päätös” on salattu 20.12. 2007 asti; eli myös He 552007:stä äänestäneilltä kansanedustajilta … siis lainsäädäntöpetos tämäkin . 

  EIT ja valtakunnnansyyttäjänvirasto tiesivät missä mennään kun lainsäädäntöpetoksia tehtiin ! ( EIT 2422106 / Eoa kanslaipätls 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä ei voida tutkia ).

  Petoksia koko Euroopan oikeusjärjestelmä täynnä … todisteet ovat julkisia !

  Suomen joukkomurhat olisivat jääneet toteutummatta, jos Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta olisi jätetty tekemättä; tämä on minun. ihmisoikeudettomat Suomen kansalaisen mielipide.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Tunnistiko joku oudon hiipparin , jolla oli reppuselässä ja kuvasi kaikki osallistujat? Ei näyttänyt kantaväestöltä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Onko tietoa ketkä ovat joutumassa syytteeseen valtionsyyttäjärottien toimin Suomen valtiollisen liittolaisen lipun kantamisesta 2018 itsenäisyyspäivänä?

  Valtionsyyttäjälaitoksen kanta oli aiemmin julkisesti hakaristilipuista että ”enintään paheksuttavia”. Nyt toiviainen demlajuristina stalinin orjattarena ajaa tuomiota googlehaulla 5:lle historiaamme kunnioittaneelle taholle.

  Seurassani kukkaisvirtatapahtumassa olleet eivät tietäneet tai olivat huonokorvaisia ilmaisemaan itseään kenties muiden hämäläiseen hitauteen tottuneena.

  Voitteko valistaa Seppo Lehto asiassa vapaussoturi@gmail.com

  Ei pidä alistua demlaluteiden syytteisiin ja läpinuijintatuomioihin

  Seppo Lehto Tampere
  https://sitoutumaton-kuntavaaliehdokas.blogspot.com

  Luon uusia väyliä vaikuttamisella toistaiseksi vähiten sensuroitujen blogialustejen kautta esim äsken loin oheisen
  https://sitoutumattomat-kuntavaaleissa.blogspot.com/ Tervetuloa yhteislistalle isänmaallisen hakaristin kanssa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi