Soitimme ”rasisminvastaista” propagandaa levittävälle yritysjohtajalle — haastoimme kaksinaismoralismista

Marketing Finlandin toimitusjohtajaa pyydettiin kommentoimaan boikottikampanjan aloittaneen juutalaisjärjestö ADL:n kaksinaismoralismia.

Kotimaa

Riikka-Maria Lemminki on Marketing Finlandin toimitusjohtaja.

Mainostajien etujärjestö Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki on viime päivinä lobannut julkisuudessa aggressiivisesti Black Lives Matter ‑liikkeen (BLM) sekä yritysten Facebook-boikotin puolesta. Toiminnan ilmeinen tavoite on juurruttaa BLM:n rotuvihamielinen filosofia suomalaisiin yrityksiin. BLM syyttää valkoisia käytännössä kaikista yhteiskunnan ongelmista.

Suomalaiset yritykset ovat erityisesti viimeisen viiden vuoden aikana ryhtyneet politikoimaan kulttuurimarxismin edistämiseksi. Mallia ne ovat saaneet etenkin amerikkalaisilta jättipankeilta ja Googlen kaltaisilta monopoleilta, joiden omistajien henkilökohtaisia etuja politikointi palvelee. Ylikansallisten jättien viesti suomalaisille on selvä: ”Jos et ole puolellamme, rahoitus ja asiakkuudet on helppo katkaista.”

Tuorein poliittinen kiristysoperaatio liittyy Facebookiin, jonka väitetään olevan ”vihan alusta”. Kuten kansallismieliset kuitenkin tietävät, todellisuudessa Facebook on jo vuosien ajan jakanut pysyviä käyttökieltoja pelkästään ”poliittisesti epäkorrektien” ihmisten ja järjestöjen nimien mainitsemisesta. Sen sensuuripolitiikka valkoisia vastaan on ollut äärimmäisen tiukkaa. Syyttämällä Facebookia ”rasismin tukemisesta” ja vaatimalla yrityksiä osallistumaan Facebook-boikottiin rahaeliitti pyrkii tekosyyn varjolla valamaan pelkoa länsimaiseen yritysmaailmaan. Facebook on pelkkä tekosyy ja teatraalinen varoittava esimerkki muille.

Pelon lietsontaa valkoisten keskuuteen

Boikotin tavoite on siis iskostaa niin pienten kuin suurten yrittäjien mieliin, että pelkkä epäilyskin valkoisesta kansallismielisyydestä tulee tuhoamaan bisneksen kuin bisneksen. Näin valkoisten asemaa yhteiskunnassa rapautetaan ja väestönvaihtoa edistetään. Ironian huipentuma on se, että yritysmaailman Facebook-boikotin taustalla on Amerikassa perustettu juutalaisjärjestö Anti-Defamation League (ADL), joka kannattaa palestiinalaisten rotusortoa Israelin miehittämillä alueilla.

Toisin sanoen juutalainen ADL kannattaa ”tasa-arvoa” valkoisissa länsimaissa ja julmaa rotusortoa juutalaisvaltio Israelissa. Alleviivataksemme tätä kaksinaismoralismia ja valkoisiin kohdistuvaa vihaa soitimme Marketing Finlandin Lemmingille, joka on aiemmin lobannut yritysboikotin puolesta väittäen Ylellä: ”Facebookilla ei ole ollut riittävää kontrollia sisältöön ja on sallittu rasistiset keskustelut. Heidän on pakko muuttaa tätä.”

Suomalaisyrityksille kulttuurimarxismikoulutusta

Aluksi Lemminki kertoi meille, että hänen järjestönsä toimii ”isoimpien brändien sparrauskumppanina” Suomessa käyden niiden kanssa ”jatkuvaa dialogia” muun muassa BLM-liikkeen vaatimuksista sekä Facebook-boikotin edistymisestä. Lemminki kertoi myös avoimesti, että ”rasismia” vastaan voidaan yritysmaailmassa hyökätä tehokkaasti mainostajien kautta. Nykykielessä ”rasismi” on valkoisen kansallismielisyyden synonyymi, ja esimerkiksi kaikki mustien yhteiskunnalliset epäonnistumiset pannaan automaattisesti ”valkoisen rasismin” piikkiin.

Toimitusjohtajan mukaan Marketing Finland kouluttaa suuria suomalaisbrändejä käyttämään poliittisesti entistä korrektimpaa (lue: kulttuurimarxistista) kuvastoa kaikessa viestinnässään. Lemminki myös painotti, että politiikkaa ei voida enää pitää erillään liiketoiminnasta, vaan kaikkien brändien on pakko valita puolensa. Käytännössä valinnanvapautta ei kuitenkaan ole, sillä ”väärälle” puolelle jääneet tuhotaan mainostajien, rahoittajien ja tavarantoimittajien kautta.

Kun keskustelumme siirtyi vielä mielenkiintoisemmille vesille, Lemminkiä pyydettiin kommentoimaan boikottikampanjan aloittaneen ADL:n kaksinaismoralismia. Miksi ”mustien hengellä on väliä” kun taas rotuväkivallan kohteiksi joutuneiden valkoisten tai palestiinalaisten hengellä ei?

Vaikutusvaltaisen juutalaisjärjestön mainitseminen sai toimitusjohtajan adrenaliinin jylläämään ja hänen kesti hetken koota ajatuksiaan. Lopulta hän totesi, ettei ”uskalla” ottaa ”mitään, MITÄÄN” kantaa aiheeseen. Tämä ei yllättänyt meitä.

”En tunne tilastoja”

Tahdoimme kuitenkin tietää, miksei Marketing Finland ole koskaan ottanut kantaa rotuväkivallan kohteiksi joutuneiden valkoisten tai palestiinalaisten puolesta, joten kysyimme aiheesta uudelleen. Lemminki ei kyennyt vastaamaan muuta kuin sen, että ”tasa-arvo ja diversiteetti kuuluvat kaikille”. Hän ei silti lämmennyt ajatukselle, jossa Marketing Finland osallistuisi White Lives Matter ‑kampanjaan esimerkiksi vastustaakseen maahanmuuttajien suorittamia rotujenvälisiä rikoksia.

Muistutimme toimitusjohtajaa siitä, että tilastollisesti valkoiset kärsivät rotuväkivallasta huomattavasti mustia enemmän. Tämä asettaa rahaeliitin BLM-kampanjoinnin vähintäänkin kummalliseen valoon. Toimitusjohtaja myönsi, ettei hän tunne tilastoja, minkä vuoksi hän ei voi kommentoida.

Pidämme kuitenkin vastuuttomana sitä, että rotutilastoihin perehtymätön ihminen käyttää valtaansa hyväksi rotuaiheisessa yritysmaailman kampanjoinnissa, joka voi pitkällä tähtäimellä johtaa menetettyihin työpaikkoihin tai jopa kaatuneisiin yrityksiin. Eikö Marketing Finlandin tulisi itse paneutua kampanjansa taustoihin ja tilastollisiin tosiasioihin ennen kuin ulkomaalaisten korporaatioiden lietsoma rotuhysteria tuodaan myös Suomeen myrkyttämään kotimainen liike-elämä?

Lähteet: Haaretz, Markkinointi & Mainonta, MRKTNG, Yle

Anti-Defamation League Black Lives Matter Facebook Kotimaa Marketing Finland Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Riikka-Maria Lemminki Rotu Sionismi Väestönvaihto White Lives Matter Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Duttonin kirja

  Vastaa

  Jokaisen tulee hankkia käsiinsä Edward Duttonin kirja ”Suomen vaiennettu raikausepidemia”. Siitä selviää hyvin suomalaisten käytösmallit ja vieraslajien käytösmallit. Ja siitä selviää erinomaisesti miksi mutatoituneet geenit aiheuttavat juuri tämänkaltiaisten henkilöiden vallan- ja väärityneen käytösmallin kasvua. Sekä sen ikävän tosiasian, miksi ne ovat johtavissa asemissa.

 • Osmo

  Vastaa

  Epäkohtiin pitää uskaltaa puuttua. Rangaistukset ja toimenpiteet pitää kohdentaa oikeisiin henkilöihin. Mitään rotuoppeja en kannata. Suomalaisetkin ovat tietääkseni geeneiltään lähimpänä eurooppalaista kivikauden ihmistä, mutta vähiten eurooppalaisia koska meillä on samoja geenejä siperialaisten kanssa. Kulttuurien ja uskontojen törmäyksissä pitää keskittyä kiihkottomasti epäkohtiin, laki edellä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi