Helsingin poliisi ei puuttunut poliittisiin murhiin kannustavaan lakanaan homomielenosoituksessa

Poliittinen poliisi ei puuttunut äärivasemmiston englanninkieliseen lakanaan, jossa lukee ”Nämä hinttarit tappavat fasisteja”.

Kotimaa

Tiistaina 23.6. äärivasemmisto järjesti mielenosoituksen ”transihmisten oikeuksien puolesta”.

Helsingin poliittinen poliisi (PolPo) on osoittanut jälleen kulttuurimarxistiset arvonsa. Tällä kertaa PolPo antoi transujen käyttää poliittisiin murhiin yllyttävää banderollia pääkaupungin keskustassa järjestetyssä mielenilmauksessa.

Pieni joukko äärivasemmiston tukemia mielenterveysongelmista kärsiviä transuja järjesti tempauksen teemalla ”translaki nyt”. Tapahtumasta julkaistussa videossa ylipainoinen transu kiroilee mikrofoniin ja vaatii muun muassa sukupuolenvaihto-operaatioita alaikäisille.

Puhujan taustalla kaksi sukuelimiään kohtaan fobiaa potevaa hahmoa kantaa englanninkielistä lakanaa, jossa lukee ”Nämä hinttarit tappavat fasisteja”. Vaikka kyseiset ”transaktivistit” kykenevätkin ulkonäkönsä perusteella tappamaan ainoastaan omia aivosolujaan erilaisilla huumausaineilla homoyhteisön suosimissa chemsex-orgioissa, lakanan esilläolo kuvaa oivasti Helsingin PolPon asennetta.

Helsingin poliisin kaksoisstandardit

Vuodesta 2018 lähtien PolPo on toistuvasti hyökännyt Helsingissä kansallisradikaalien tilaisuuksiin vaatien erilaisten lippujen poistamista mielenosoituksista. Vastaavaa aggressiota PolPo ei kohdista kuitenkaan koskaan ”transaktivisteihin” ja muihin äärivasemmistolaisiin.

Kulttuurimarxistien katutilaisuuksissa on kannettu PolPon siunauksella esimerkiksi Neuvostoliiton ja kurditerroristijärjestö PKK:n symboleita. Koska poliisi on näyttänyt marxistisille vihasymboleille vihreää valoa, on rohkaistunut äärivasemmisto siirtynyt jo avoimeen murhakiihotukseen. Koska PolPo ei poistanut murhalakanaa transujen tapahtumasta, on virkavalta tehnyt selväksi kenen joukossa nämä seisovat.

Lähde: Twitter

Antifa Helsingin poliisi Helsinki Kotimaa LGBT Mielenosoitus Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Petja

  Vastaa

  Ollaan valmiita ja pidetään valkeiden puolta!Sairaus valtaa suomea ja sitä vastaan on taisteltava.Jokaisen on vaalittava rauhaa jottei tuollainen luonnon vastainen toiminta saa lisää kannatusta.Anarkialle ei ole myöskään tilaa Suomessa.Suojellaan toinen toistamme ja viedään kansallissosialistista suomea kohti voittoa!

 • Merja

  Vastaa

  Vai alaikäset 🙁
  Alaikäset on vanhempiensa käskyn alla niinkauan kun ovat alaikäsiä, jalat vanhempiensa ruokapöydän alla ja syövät vanhempiensa maksamaa ruokaa.
  Sairasta touhua edes puhua alaikäsistä tämmöisessä asiassa. Alaikäset tekee niinkun vanhemmat käskee niinkauan kun ovat vanhempien vastuulla.
  Menkää hoitoon!!

 • Schlageter

  Vastaa

  Ristiriitaa ei ole – nykyajan poliisi on yhtä (vähän) vakavasti otettava kuin nuo videon kummajaisetkin. Ehkä ovat osin jopa samoja henkilöitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi