Poliisipäällikkö: Monikulttuurista raiskausta vastustava marssi oli ”vihateko”

PolPon Sauli Kuhan mukaan monikulttuurisen raiskauksen vastustaminen toi hänen mieleensä natsi-Saksan.

Kotimaa

päivitetty

Oulun poliisipäällikön tehtävistä eläköityvä Sauli Kuha muistelee Yleisradion tuoreessa haastattelussa kauhulla loppuvuodesta 2015 järjestettyä raiskausvastaista mielenosoitusta. Kuhan mukaan kyse oli ”vieraan vihasta”.

Mielenosoitus järjestettiin Oulun vieressä sijaitsevassa Kempeleessä, joka on silloisen pääministeri Juha Sipilän kotikunta. Sipilä oli linjannut, että Suomen tuli EU:n vaatimusten mukaisesti pitää rajansa auki laittomille siirtolaismassoille, joita vyöryi kaikkialle Eurooppaan pakolaiskriisin aikana.

Muutamassa viikossa Sipilän avoimien rajojen politiikka johti siihen, että Lähi-idästä saapunut tunkeutuja raiskasi Kempeleessä suomalaisen tyttölapsen. Sipilä ei raiskauksesta hätkähtänyt vaan vaati lisää laittomia siirtolaisia Suomeen.

Tärkeintä on ”vihapuheen” vastustaminen

Pääministerin mielivaltaa vastustaneet kempeleläiset järjestivät raiskauksen vuoksi rauhanomaisen marssin, jonka yhteydessä ei tapahtunut yhtään rikosta. Paikallista PolPoa (poliittinen poliisi) tuolloin johtanut Kuha kuitenkin syyttää mielenosoittajia nyt ”vihapuheesta ja vihateosta”. Kuha kertoo Ylelle, että marssi oli hänen koko uransa ”yllättävin hetki”.

”Näimme, kuinka herkästi ihmiset lähtevät kuorossa vihaamaan vierasta ja tuntematonta. Ja kuinka herkästi vihapuhe saa myötäilijöitä”, Kuha panetteli turvallisuudestaan huolestuneita kempeleläisiä.

Kuhan mukaan monikulttuurisen raiskauksen vastustaminen ”toi hänen mieleensä natsi-Saksan” ja sai hänet ”ymmärtämään”, että ”ihmisellä on olemassa herkkyys vihatekoihin”.

PolPo-johtajan mielestä pakolaiskriisin ja Kempeleen raiskauskohun tärkein opetus onkin, että ”vihapuheen tunnistaminen yhteiskunnassa on hyvin tärkeää”. Tähän peilaten ei olekaan yllättävää, että vain muutama vuosi myöhemmin PolPo ei kyennyt suojelemaan oululaislapsia maahanmuuttajapedofiilien raiskausringiltä.

Lähde: Yle

Juha Sipilä Kempele Kotimaa Maahanmuutto Oulu Oulun poliisi Politiikka Raiskaus Rotu Väestönvaihto Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Jaana

    Vastaa

    Tämä on rasismia suomalaisia kohtaan. Korruptoituneet rikolliset poliisit tekevät päätelmiään. Veteleekö näiden paskaläjien naruista kuka? Olisiko marssi raiskausta puolustaen sitten ollut parempi. Poliisit voi haistaa pitkän paskan!!!

  • Anita

    Vastaa

    On se hyvä että näinkin päin marssitaan,koska ihan sairaitahan noi sateenkaari porukka on ja vihreet!!!👍
    On sekin niin rasistista marssia niillä!Ne vasta onkin rasistisia onkin oikeutta,tavallisia ihmisiä ja kunnollisia ihmisiä vastaan😡

  • Rane

    Vastaa

    ”Ihmisellä on on herkkyys vihatekoihin”. Todellakin, tuontimallin rintamakarkurit vihaavat meitä vääräuskoisia ja tekevät hirmutekoja tyttöjämme, naisiamme kohtaan. Vauvasta mummoon, ei heille ole väliä.

  • Mauri Hyhkö

    Vastaa

    Ihminen joka suhtautuu väkivallantekijään välinpitämättömästi kärsii aleksitymiasta.

  • Pohjolassa on kulttuuria

    Vastaa

    Raiskauskulttuuri ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Sen enempää kuin kunniamurhat tai rituaalimurhat. Sukupuolielinten kirurgisista toimenpiteistä puhumattakaan.

  • Nimetön

    Vastaa

    Haista vittu

  • Esa Rantalainen

    Vastaa

    Harvinaisen tyhmä äijä!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi