THL: koronavirukseen kannattaa suhtautua kuten muihinkin hengitystieinfektioihin

Toisin sanoen viranomainen myöntää nyt, että korona ei olekaan tappava tai yleisvaarallinen tauti. Se tarkoittaa, että ihmisiä ympäri maailmaa viilattu linssiin isolla kädellä - myös Suomessa.

Hyvinvointi

covid-19, virus, coronavirus

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on nyt lähes kolme vuotta kestäneen kansalaisten kyykyttämisen, pakottamisen ja taloudellisen painostuksen jälkeen keksinyt, että koronaan kannattaa suhtautua kuten muihinkin hengitystieinfektioihin. Sen mukaan erityisille koronatoimille ei enää ole tarvetta.

Vielä vuosi sitten ravintoloihin ja yleisötapahtumiin pääsi ainoastaan koronapassilla, kuntosalit laitettiin tietyillä alueille kokonaan kiinni ja media kävi täysin järjettömyyksiin saakka menevää propagandasotaa, jotta ihmiset ottaisivat sairauksilla rahaa tekevien lääkefirmojen kauppaaman rokotteen.

Sotealalla on edelleen voimassa laki, joka estää rokottamattomia tekemästä työtä. Se poistuu voimasta vuoden vaihteessa, mutta rokottamattomat eivät saa vielä mennä töihin, vaikka edes viranomaiset eivät enää yritä valehdella kansalle vaarallisesta taudista. Lain mukaan tauti on vaarallinen vielä vajaan parin viikon ajan.

On melko epätodennäköistä, että yksikään poliitikko kantaisi vastuuta viimeisten vuosien tapahtumista, vaikka järjestelmä nyt epäsuoraan tunnustaa kaiken perustuneen valheelle ja massahysterian luonnille.

Lähde: IS

Hyvinvointi Koronavirus Kotimaa Politiikka Tiede & luonto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Missä sivistys?

  Vastaa

  Itse pistin merkille saman asian, eli krona ei olekkaan enää ”pandemia” vaan ihan tavallinen influenssa. Toisaalta, kuten jutussa, niin on vielä aloja ja asioita joissa sitä pidetään ruttoakin vaarallisempana ja joissa ihmisiä jaotellaan tai estetään tekemästä työtä sen perusteella.

  Ja sitten on vielä maita, ihan euroopassakin, joissa tuo koronapassi ja korona-todistukset ovat arkipäivää. Siitä huolimatta ne kutsuvat itseään sivistysvaltioiksi, kuten Suomikin.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Lisäksi on varauduttava jopa 9000 suomalaisen ylikuolleisuuteen tänä vuonna. Odotettavissa olisi, että suomalaisia kuolisi tänä vuonna noin 56000, jos olot pysyisivät normaaleina. Kun kuolemia tapahtuukin 65000, olot eivät voi olla normaalit. Jos epänormaalius on seurausta vallanpitäjien toimista, vallanpitäjät tulee asettaa vastuuseen kansanmurhasta.

 • TT

  Vastaa

  Jossain näin sellaisia tilastoja, joissa flunssatapausten määrä oli talvina 20−21− ja 21–22 korvautunut koronalla. Sittemmin flunssa on ikään kuin palannnut takaisin. Moni on tästä vetänyt sellaisen johtopäätöksen, ettei korona ole ollut muuta kuin uudelleen nimetty flunssa, kenties sen ärhäkkä muunnelma.
  Flunssa ja influenssa ja näiden jälkitaudit kuten keuhkokuume ovat aina olleet vaarallisia heikkokuntoisille ihmisille. Tilastointiperusteita rukkaamalla voidaan loihtia ilmoille uusi ”vaarallinen” tauti, kun jätetään perinteinen flunssa tai influenssa huomioimatta ja sairastapauksia ja kuolemia merkitään uuden nimikkeen alle. Näin saadaan peruste valtavalle kohulle, jonka voimalla harjoitellaan NWO-projektia sulkutilojen, pelkoa luovien maskien, sosiaalieristyksien, korona-testien, QR-koodien ja lopulta pakollisten geenilääkkeiden avulla. Suurin osa ihmisistä on sen verran valistumattomia hyväuskoisia uunoja, etteivät käsitä sitä huijauksen määrää, mihin nykyajan valtiot ja media pystyvät.

  • Että näin

   Vastaa

   Kukaan ei ole herännyt edes siihen, että noin kuukausi sitten pakollinen terveyspassi eteni eduskunnassa.
   Tällaisia kontrollivälineitä ollaan tuomassa digirahan (se pahan paha harmaa talous esim. pullonpalautus) lisäksi, eikä kukaan ole kuulevinaankaan tai idioottina uskoo että näitä tehdään ”turvallisuuden” vuoksi. 

   Eriarvoistumista vain lisätään samalla kun kävellään perustuslain yms. yli kepein mielin.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Rahaa kyllä painettiin tämän ”globaalin pandemian” johdosta ja mikä parasta, kun sitä sitten jaettiin EU-jäsenvaltioille, niin sitä korvamerkittiin vihreään siirtymään ja digitalisaatioon.

  2020 keväällä, kun Uudenmaan sulku aloitettiin, nin vihreä sisäministeri Ohisalo vaati kansalaisia olla menemästä mökillensä, koska siellä olisi voinut joutua rikoksen uhriksi. Epäselväksi jäi, että minkä rikoksen uhriksi joutusi mökillensä mennyt kansalainen.

  Ei saatu vihreää siirtymää ja digitalisaatio, vaan inflaatio, mutta tämäkin on tietenkin Putinin syytä. Ketäs sitten syytetään, kun Putin kuolee?

 • Timovaan

  Vastaa

  Viimeksi eilen kävin laitoksessa,jossa kaikki lapset ovat 4 kertaan piikitettyjä.
  Syyskuussa yksi tyttö kuoli näihin geenipiikkeihin ja nyt toinenkin siellä tekee kuolemaa (keuhkot). https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kirjelma/Sivut/U_39+2020.aspx

  Lähes kaikki muutkin asukkaat ovat nytkin kipeänä,sekä henkilökuntaa on jatkuvasti sairaslomilla,mikä on uusi normaali.
  Tuli itku kun istuin autoon ja läksin pois tuosta ”leprahoitolasta”..
  Sanotaan,että uhreja tarvitaan,jotta maailma herää,mutta miksi lapsia.

 • pöh

  Vastaa

  Venäjän hyökättyä Ukrainaan koko korona käytännössä hävisi, siis uutisista.
  Ne ainakin väittää että siihen kuolee useitatuhansia prosentteja enemmän kuin alkuvaiheessa 2020.
  mutta vaikka kuolee useitatuhansia prosentteja enemmän, niin enää se ei olekaan vaarallinen tauti jonka takia pitäisi ajaa sirmat ja ihmiset konkurssiin.

  Pikkasen kun ajattelee niin jokaisen pitäisi tajuta mitä huijausta tää on ollut.
  Niin kutsutuista rokotteitakin ois paljon sanottavaa..

 • Heinrich

  Vastaa

  Jokohan koronarokotetut nyt suostuu myöntämään tulleensa huijatuksi? Haluaisiko Passipoliisi-nimimerkillä Partisaanin uutisten kommenttiosioissa joskus ahkerasti kirjoitellut lukija mainita jotain asiasta?

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei ne ymmärrä, iso osa väestöstä koostuu sellaisista retardeista, jotka omilla toimillaan mahdollistavat hyvinvointivaltion alasajon.

 • JonesHenry

  Vastaa

  Korona on tullut takaisin!

  https://mega.nz/file/BcIj2C5L#r0XPArNIteZxVYlfO4AeJXgLzvc2iBHydtBw978ZrfA

  Ja seuraavaksi on vuorossa alle 5‑vuotiaat!

  https://mega.nz/file/MIAjyZqa#xaUvKbMHyLqwDEHfplQO75aD3ODQT2nSrs769k01XLM

  Oh yeah! Can you say hallelujah!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  covid-19, virus, coronavirus