Euroopan lääkeviranomainen: toistuvat tehosterokotteet heikentävät immuunijärjestelmää

Neljän kuukauden välein annettava piikki aiheuttaa tilanteen, jossa ihminen vangitsee itsensä piikkien piiriin heikentyneen vastustuskykynsä vuoksi.

Hyvinvointi

Euroopan lääkeviranomainen on sanonut julkisuuteen jotain sellaista, mikä vielä kaksi vuotta sitten oli yleistiedon piiriin kuuluva asia. Viranomaisen mukaan toistuvat tehosterokotteet heikentävät immuunijärjestelmää.

Tehosterokotteiden toistuva ottaminen ei välttämättä ole kestävä ratkaisu, viranomaiset varoittavat. Neljän kuukauden välein annettava piikki aiheuttaa tilanteen, jossa ihminen vangitsee itsensä piikkien piiriin heikentyneen vastustuskykynsä vuoksi.

Tehosteita ”voidaan antaa kerran tai ehkä kahdesti, mutta emme voi ajatella, että sitä pitäisi toistaa jatkuvasti”, EMA:n biologisten terveysuhkien ja rokotusstrategian johtaja Marco Cavaleri sanoi lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Ilman lääkejättien kauppatuotteita EMA ei kuitenkaan halua Eurooppalaisia jättää. Sen mukaan piikit tulisi keskittää kylmän vuodenajan tienoille ”normaalin” rokotusohjelman mukaisesti.

Lähde: Tekniikan Maailma

Euroopan lääkevirasto Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Pakkorokotukset Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kuppa Töölöstä

  Vastaa

  Lääkejätit haluavat jatkuvat rokotukset koska sillä tavalla luontainen vastustuskyky tuhotaan ja seurauksena kauheita.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tätä monet ”salaliittoteoreetikot” ovat sanoneet jo kauan aikaa, miksi he olivat taas oikeassa?
  Onhan se selvää, kun vuoden sisään tykitellään jo neljättä piikkiä kehoon (jonka pitkäaikaisvaikutuksista ei ole mitään tietoa), niin eihän se hyvää tee ihmisen luonnolliselle immuunipuolustukselle.
  Kohta saattaa aika monen ihmisen immuniteetti olla sekaisin ja perusflunssa hyvinkin rajuna näillä piikkijonottajilla.

 • pää määrää

  Vastaa

  Miten heikentävät?
  Ruotsissa tehtyjen havaintojen mukaan google kääntäjällä englannista suomeksi:
  Abstrakti
  Vaikea akuutti hengitystieoireyhtymä koronavirus 2 (SARS-CoV‑2) on johtanut koronavirustauti 2019 (COVID-19) pandemiaan, vaikuttaen vakavasti kansanterveyteen ja maailmantalouteen. Adaptiivisella immuniteetilla on ratkaiseva rooli taistelussa SARS-CoV-2-infektiota vastaan ​​ja se vaikuttaa suoraan potilaiden kliinisiin tuloksiin. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että potilailla, joilla on vaikea COVID-19, on viivästynyt ja heikko adaptiivinen immuunivaste. Kuitenkin mekanismi, jolla SARS-CoV‑2 estää adaptiivisen immuniteetin, on edelleen epäselvä. Tässä, käyttämällä in vitro ‑solulinjaa, raportoimme, että SARS-CoV-2-piikkiproteiini estää merkittävästi DNA-vaurioiden korjausta, jota tarvitaan tehokkaaseen V(D)J‑rekombinaatioon adaptiivisessa immuniteetissa. Mekaanisesti havaitsimme, että piikkiproteiini lokalisoituu ytimeen ja estää DNA-vaurion korjausta estämällä avain-DNA-korjausproteiinin BRCA1 ja 53BP1 rekrytoitumista vauriokohtaan. Löytömme paljastavat mahdollisen molekyylimekanismin, jolla piikkiproteiini voi haitata adaptiivista immuniteettia ja korostaa täysimittaisten piikkipohjaisten rokotteiden mahdollisia sivuvaikutuksia. 

  Aika selvä osoitus, että rokotukset alentavat immuniteettia ja mikä tahansa tauti voi olla seurauksena ja tietenkin heikentyneen immuniteetin omaava saa myös omikron taudin helpommin ja vakavampana.

 • TT

  Vastaa

  Plandemia on suurelta osin saatu aikaan nimeämällä uudelleen flunssa/influenssa. Koronaan muka kuolleilla on usein myös korkea ikä ja paljon muita kuolemanvakavia sairauksia. Pelkästään koronaan kuolleita on vain vähän. Tavallinen flunssa tai sen rankempi muoto influenssa tappaa isoja määriä vuosittain ja näistä saa helposti tilastoja vääristelemällä näyttäviä lukuja. Talvikaudella 2020–21 tavallinen flunssa hävisi tilastoista kokonaan, koska se nimettiin uudellen koronaksi. Myöskään kokonaiskuolleisuus ei tuolloin poikennut normaalista, vaikka liikkeellä oli muka vaarallinen virus. Kuolleisuus alkoi nousta vasta rokotteiden myötä.

  Kuolintilastojen ohuuden vuoksi pelottelumedia suosii ”tapausten” tai ”tartuntojen” uutisointia. Kansa on peloteltu testauttamaan itseään ja erityisesti flunssakaudella PCR-testi antaa runsaasti positiivisia tuloksia myös oireettomille. Pelkkä PCR-testi on diagnostisesti merkityksetön, mutta pelottelun kannalta olennaisen tärkeä työkalu eli ”tapaus”-generaattori, jonka tuottamin luvuin media voi repiä otsikkonsa ja saa kansan kuriin ja noudattamaan vahingollisia sulkutilapäätöksiä ja ryntäämään piikeille. Varianttipelottelu on myös onnistunut paremmin kuin hyvin. Siinä normaalia viruksen muuntumista pidetään vaarallisena ilmiönä. Näin kansa saadaan pelkäämään varjoaankin.

  • Snif

   Vastaa

   Tuo on totta.
   Näkyy jopa omassa lähipiirissä miten ovat vauhkoontuneet ja muuttuneet käytännössä eri-ihmisiksi kun piikityksen ovat ottaneet.
   Minä olen sukulaisia varoittanut ennen kun piikin ottivat ja nyt suku köytännössä on nimennyt minut ulkopuoliseksi rikolliseksi kun en myrkkypiikkiä ole ottanut.
   Tosin, en kyllä noita sukulaisia kaipaa, nauran sitten noiden hautajaisissa.

  • Anonymous

   Vastaa

   Eli kaikkialla maailmassa päätettiin nimetä flunssa koronaksi? Voi vittu mikä neropatti olet. Mikähän sunkin AO on? Varmaan tosi korkea. Mikset alkanut virulogiksi tai tutkijaksi?

   • Snif

    Vastaa

    Suomessa jopa myännettiin että jotenkin ”ihmeesti” koronavirus hävitti pariksi vuodeksi muut virukset, juu.. oletko niin vatipää lammas että et tajua oikein että tuota ei mikään virus voi tehdä vaan 2 vuotta on kausiflunnsat laskettu suoraan koronaksi.
    Toiseksi, kokeile vielä lisää laskea ”viisauttasi” ilmoilla ja koitappa selittää mrna piikit turvalliseksi, kun niiden keksijä Malon kertoo että kenenkään ei niitä pitäsi ottaa kehoonsa. Luuleko olevasi keksijää viisaamampi, olet kyllä säälittävä.

    • Anonymous

     Vastaa

     Kokoajan on ollut SARS-COV‑2 virusta, mutta myös paljon influenssaa, RS-virusta, norovirusta ym. Ei ne minnekään ole kadonnut.

    • Anonymous

     Vastaa

     Hänen nimensä on Robert Malone. Hän on saavutuksiaan liioitteleva, koska sadat tieteilijät ovat vaikuttaneet mRNA-rokotteisiin Malonea enemmän. Suuri tieteilijäjoukon työ on vaikuttanut rokotteiden menestykseen. Malone on vain katkera, koska kuvittelee, että hänen työnsä on varastettu. Sen takia hän puhuu rokotteita vastaan, koska on kokenut tulleensa syrjäytetyksi. Katkeruus puhuu, ei tiede.

     • En ymmärrä

      Mikä on tämä rokotteiden ”menestys” josta puhut? Piikin jälkeen on pidettävä turvavälejä, pidettävä maskia, pestävä käsiä kuten ennenkin.Sitten otetaan uusia ja uusia tehostepiikkejä.Kumma mies tämä Malone jos on katkera siitä ettei saa kunniaa ihmiskunnan huonoimmista rokotteista.
      Tämä logiikka on sama, että jos peset likaisen lautasen astianpesuaineella x, niin siitä ei voi edelleenkään syödä.Peset sen uudelleen ja uudelleen, mutta astia pysyy likaisena aina vaan.Sitten tämän pesuaineen keksijä sanoisi, että tämä kyseinen pesuaine x on susi.Onko siis astianpesuaineen keksijä kateellinen, ”koska muut tutkijat ovat vaikuttaneet ”menestykseen” keksijää enemmän?”

 • juha II

  Vastaa

  Erinäiset eläinkokeet osoittivat heti alunperin noin käyvän. Eivät koeeläimet tienneet, että olivat joutuneet vain ”salaliittoteorian” uhreiksi. Sillä onkin paljon väliä tässä ”tiedemiesten” kaikkivaltiutta täynnä olevassa maailmassa. Siitä huolimatta eräs erittäin kuollettava ominaisuus ihmisessä ”niittää satoaan”. Nimittäin rehellisyys, jota myös oikeamielisyydeksi kutsutaan. Se onkin nykymaailmassa se kaikkein arvokkain ”jalometalli”. Ja rahasta ja vallasta poiketen sitä voi olla vain köyhillä ja selkänahastaan elantonsa parkkaavilla ihmisillä! Tämäkös ketuttaa kaikkein eniten ensin mainittuja tahoja ja siihen voi vaikka kuolla!

 • Flashback

  Vastaa

  Tämä on ihan niinkuin doping urheilussa. Ainetta otetaan niin suuria määriä että elimistön oma tuotanto loppuu. Sen jälkeen elämäsi on piikkien varassa ja koko ajan pelkäät että saat esim. flunssan joka on kuolemavakava kun ollaan ”piikkikaudella”. Eli, jos saat flunssan, piikität itseesi istukkahormoonia hirveitä annoksia ja toivot että elmistön oma hormoonitoiminta herää ennenkuin kuolet flunssaan tai tulehtuneeseen paperiviiltoon. Tämä selittää aina miksi urheilijoiden harjotuskausi ”meni pieleen sairastelujen vuoksi”.

  Tässä rokote-huijauksessa on sama juttu. Jos otat neljä piikkiä. joudut piikittämään itseäsi loppuiän. Muuten kuolet tavalliseen flunssaan.

 • EV

  Vastaa

  Noh esim. Turkissa aloitettiin jo 5. tehostepiikkikierros 😀 ei tämä hulluus lopu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi