Jymy-yllätys: Vanhat rokotteet eivät toimi ”omikron-varianttia” vastaan, uusia kehitetään

Omikron-variantti on valtioille tuorein tekosyy rajoittaa kansalaisten oikeuksia ja ajaa poliisivaltiolle rakasta koronapassia aggressiivisemmin eteenpäin.

Hyvinvointi

Koronanäytelmä saa jälleen uusia kierroksia, kun lääkeyhtiöiden kassan kannalta tapahtui onnekas sattuma ja maailmalla alkoi leviämään uusi koronaviruksen muoto, eteläafrikkalainen omikron-variantti. Tämän hetken tiedon mukaan vanhat rokotteet eivät toimi omikroniin, kuten ne eivät ole toimineet aikaisempiinkaan variantteihin, joten ainakin Pfizer on juutalaisen toimitusjohtajansa Albert Bourlan mukaan alkanut kehittämään uutta kaupattavaa tuotetta ”omikronilta suojautumista vastaan”.

Vaikka aikaisemmatkaan rokotteet eivät ole toimineet, sillä ihmisille pakkomyydään koko ajan uusia rokotekierroksia vanhojen piikkien tehon laantuessa vain muutamassa kuukaudessa, ei se estä kauppiaita työntämästä uusia tuotteita markkinoille.

Omikron-variantti on valtioille tuorein tekosyy rajoittaa kansalaisten oikeuksia ja ajaa poliisivaltiolle rakasta koronapassia aggressiivisemmin eteenpäin. Virallisten ohjeistusten mukaan koronalta suojaa kansalaisia samat keinot, jotka eivät ole viimeisen kahden vuoden aikana tarkoittaneet mitään muuta kuin kiristyvää valvonta- ja kontrolliyhteiskuntajärjestelmää.

Vaikka Suomessakin kaksi rokotepiikkiä on saanut yli 80 prosenttia ihmisistä, pysyy tarina valtoimenaan jylläävästä tappavasta taudista voimissaan. Tämä tarkoittaa sitä, että rokotteet eivät toimi, mutta niitä silti kaupataan veronmaksajien piikkiin kaikille. Tämä vaikuttaa korruptiolta.

”Salaliittoteoreetikot” eli koronatoimia kritisoivat tahot ovat tuoneet esille, että rokottamiset tulevat olemaan loputtomia, sillä aina tulee ”uusia variantteja”, joihin edelliset piikit eivät toimi. Tämä tapaus on elävä esimerkki tällaisen ”salaliittoteorian” toteutumisesta.

Lähde: Uutissuomalainen

Albert Bourla Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Lääketeollisuus Omikron Pakkorokotukset Pfizer Poliisivaltio Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Eteläafrikkalainen lääkäri, joka oli ensimmäisten joukossa näkemässä tätä ”kauhistuttavaa ja pelottavaa” varianttia, kertoi, että oireet ovat lieviä, ei syytä huoleen.

  Tätä ei varmaan ole kerrottu Suomessa tai Euroopassakaan valtamedian etusivuilla, siis, että ei ole syytä huoleen.

 • Leyenis is KORRUPTIO

  Vastaa

  EU-komission johtaja Ursula von der Leyen ilmaisi tukensa pakkorokotuksille kokeellisilla mRNA-geeniterapian piikityksillä koko EU:n alueelle. Mitä on jätetty kertomatta: hänen aviomiehensä Heiko von der Leyen on mRNA-koronarokotteita tuottavan amerikkalais-israelilaisen biotekniikan yhtiön lääketieteellinen johtaja.

  Yhtälö korruptoituneeseen ihmiseen 

  Korona rokote – *Ydin aseet* heh

  Vuonna 2013 von der Leyenistä tuli Saksan historian ensimmäinen naispuolinen puolustusministeri. Häntä ja puolustusministeriötä syytettiin mahdollisista sääntöjen vastaisuuksista ministeriön tekemien konsulttisopimusten
  McKinsey & Companyn ja Accenturen kanssa.

 • Kauko Sammalsuo Jkl

  Vastaa

  Rokotukset ja koronapassit ovat rikollista huijausta. Globaali Suuri Raha ja Mammonan pakkovalta puhuvat. Demokratia ja tolkun lait vaikenevat… Suomi on laittomuuden tiellä ja kirouksen alla! MTV, YLE yms. valhemediat ovat kuvittaneet rokotejuttujaan, että neekerihoitsu panee myrkkyrokotepiikin valkoiseen. Tämä on tätä nykyajan rotuoppia… Hyi saatana! Olemmeko orjia? Woke just joo…

  PS. En ole kansallissosialisti, enkä muun sortin sosialisti, mutta Partisaanin jutut ovat pitkälle samansuuntaisia tässä koronarokotusasiassa, kuin oma vakaumukseni…

  Iloista Joulun odotusta!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Nyt olisi hyvä laatia vetoomus yhteiskunnan lopulliseksi sulkemiseksi!!

 • Skankhunt42

  Vastaa

  Kumma homma että me ’foliohatut’ tiedettiin tämä juttu jo etukäteen. Ei muuta kuin seuraavaa varianttia ja rokotetta odotellessa🤣

 • Lupa tartuttaa -passi on fiasko

  Vastaa

  Rokotettujen tartuntoja perustellaan nyt omikron muunnoksella, vaikka pidempään on tiedetty, mutta vähätelty että myös deltavariantti tarttuu rokotettuihin yhtä hyvin kuin rokottamattomiin.

  Onko omikron = delta, jonka lisääntyvät todetut tartunnat rokotettuihin pitää seli-selittää?

  Viimeistään nyt pitää ”lupa tartuttaa” koronapassin käyttö lopettaa, joka ei estä tartuntoja, sekä laittaa kaikille samat rajoitukset. CDC:n aiemmin syksyllä ilmoittamat rokotettujen joukkotartunnat ja vaikkapa Lukon joukkueen rokotettujen massatartunta kertoo etteivät koronarokotteet anna suojaa tartunnoilta.

  On hulluutta antaa viruksen levitä, kun Suomessakin marraskuussa jo 177 koronakuolemaa, toisiksi suurin pandemian aikainen lukema, joista 77 kuolemaa marraskuun viimeisen viikon aikana. Nyt joulukuussa jo kolmessa päivässä ilmoitettu 25 koronakuolemaa. Ei taloutta voi pelastaa covidilta ihmisten sijaan ihmisuhreilla.

 • Eikka

  Vastaa

  Tähän mennessä vakavia haittavaikutusilmoituksia on käsitelty Fimeassa 4032 kappaletta, niistä on ollut 132 kpl sellaisia, joissa kerrotaan potilaan menehtyneen.
  Yksikään ns. vastuulliseksi itseään kutsuva valtamedia ei ole haastatellut rokotteesta oireita saanutta henkilöä tai kuolleen omaisia, muutoin kyllä uutisoidaan kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Meno on siis nykyisin Suomessa kuin Neukkulassa ennen vanhaan, on vain yksi totuus ja kaikesta muusta vaietaan tai jopa vääristellään tietoja.

  Koronarokotteet ovat iso bisnes ja virusmutaatioita syntyy/synnytetään jatkuvasti. Rokotusväliksi näyttää muotoutuneen minimissään kuusi kuukautta, joten voimme odottaa uusien tehosterokotteiden tulevan jatkossa markkinoille 6–12 kuukauden välein ja taas raha vaihtaa omistajaa.

  Koronapassi on saanut tartunnat räjähdysmäiseen kasvuun, se lienee jostain syystä ollut päättäjien tarkoitus, sillä tiedossa oli, etteivät rokotukset suojaa tartunnalta ja tartuttamiselta niin kuin aiemmin kuviteltiin.

  • Ilmari

   Vastaa

   Ei ole todistettu kenenkään kuolleen rokotteeseen Suomessa.

   • Sössökoski

    Vastaa

    Kummisetä löytyy omasta suvusta. Onko Ilmari kolmas piikki otettu jo?

 • pää määrää

  Vastaa

  On syytä vastata tällä erinmaisella alustalla väitteeseen koronarokotteen sisältämästä grafeenioksidista. Nimitys on tietenkin leimaa antava mutta epämääräinen. Grafeeni (grafiitti) on nobelpalkittujen keksimä hiiliyhdiste, jossa hiiliatomit muodostavat kuusikulmioita yksi atomisena kerroksena. Maailma ohuinta ja lujinta levyä tai mattoa sekä myös kemiallisesti pysyvää. Grafeenin on todettu tappavan hyvin bakteereja, esim. E. coli ‑bakteereja. Elintarviketeollisuudessa sitä voisi käyttää ruoan suojakääreenä.
  Grafeenin yksi yhdiste on grafeenioksidi. Andre Geim ryhmineen osoitti kokeessaan kuinka grafeenioksidilakanoista muodostettu pinnoite metalliastian päällä ei päästänyt lävitseen ilmaa, heliumia eikä muitakaan kaasuja. Pinnoite päästi lävitseen kuitenkin vesimolekyylit ikään kuin pinnoitetta ei olisikaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi