Eric Clapton otti koronarokotuksen – kertoo sivuoireiden olevan ”painajainen”

Clapton sanoo pelänneensä, ettei hän enää koskaan voi soittaa, koska hänen raajansa ”jähmettyivät” toisen rokoteannoksen jälkeen.

Hyvinvointi

Eric Clapton.

Kitaristilegenda Eric Clapton kertoo ottaneensa koronarokotteen ja saaneensa siitä ”painajaismaisia” sivuoireita. Clapton sanoo pelänneensä, ettei hän enää koskaan voi soittaa, koska hänen raajansa ”jähmettyivät” toisen rokoteannoksen jälkeen.

Hän kirjoittaa asiasta kirjeessä, joka on osoitettu koronarajoituksia vastustavalle italialaiselle arkkitehdille Robin Monotti Graziadeille.

”Käteni ja jalkani olivat joko jähmettyneet, tunnottomat tai niitä poltteli, enkä voinut juurikaan käyttää niitä kahteen viikkoon. Pelkäsin, etten enää koskaan pysty soittamaan. (Kärsin neuropaattisesta kivusta eikä minun olisi koskaan pitänyt mennä lähellekään piikkiä.) Mutta propagandan mukaan rokote on turvallinen kaikille”, kirjeessä lukee.

Clapton on myös tehnyt koronarajoituksia kritisoivan kappaleen Partisaaninkin otsikoissa olleen Van Morrisonin kanssa. Kappaleessa verrataan koronarajoituksia orjuuteen.

1970-luvulla Clapton antoi tukensa maahanmuuttokriittiselle poliitikolle Enoch Powellille. Tästä vastineeksi syntyi Rock Against Racism ‑liike, jolle taas vastineeksi syntyi Rock Against Communism ‑liike.

Lähde: Helsingin Sanomat

Enoch Powell Eric Clapton Hyvinvointi Koronavirus Kulttuuri Lääketeollisuus Musiikki Rock Against Communism Rokotteet Ulkomaat Van Morrison Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Julkisuuteen on tullut lukuisia videoita, joissa ihmiset kertovat avoimesti pahoista oireista rokotuksen jälkeen, nyt voi todeta, että kyllä ihminen on idiootti, jos vielä kaiken tämän jälkeen menee rokotettavaksi mitään kyseenalaistamatta.

  Aikamoinen ristiriita, että tekee kappaleen, jossa kritisoidaan koronarajoituksia ja sitten itse menee orjana ottamaan sen piikin. Kuinka typerä voi ihminen olla?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi